Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 930
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • бургас
нямам търпение да почнат ражданията и всеки ден с любопитство да влизаме във форума за да прочетем коя мама е гушнала бебчето си .

# 616
Настойчива ли ти се виждам  Mr. Green Тонче?
Айде тогава-официално- обещавам 5 лв на всяка нетретираща детето си като кулинарен обект майка!

Joy това ми хареса

Mish недей така, че умирам за тоя коктейл на живо Simple Smile ама май ще пия една студена вода и ще почакам докато мога да изпия нещо подобно

# 617
newsm53 Нямам търпение да започнем да обсъждаме захранването  smile3521

Направо ме "изгони" от форума за 7-8 месеца  Sunglasses

# 618
newsm53 Нямам търпение да започнем да обсъждаме захранването  smile3521

Направо ме "изгони" от форума за 7-8 месеца  Sunglasses

И аз тогава мисля да захраня  Laughing Ама специално ще си купя пуканки и ще чета с интерес Simple Smile  Whistling

# 619
Да не подклаждам спора, но адресите на лични ли да ги пращаме за 5-те лева  Joy Joy Joy

# 620
  • В две тъмни очички
МилаИванова  Не виждам защо е нужно е да се изказваш толкова остро!
[/quote]
Настойчива ли ти се виждам  Mr. Green Тонче?
Айде тогава-официално- обещавам 5 лв на всяка нетретираща детето си като кулинарен обект майка!

Смятам,че tonche съвсем ясно е казала ,че не е нужно да се критикуваме. Нито една от нас не скочи срещу теб и избора ти за това да не мажеш детето си с мас! В крайна сметка и никой не те принуждава! Просто споделяме!
Нека всеки използва каквото е решил, само да не критикува избора на другите! Peace

# 621
Mish недей така, че умирам за тоя коктейл на живо Simple Smile ама май ще пия една студена вода и ще почакам докато мога да изпия нещо подобно
И мен и мен може да те почерпя на живо един такъв като родим.  Hug

# 622
Аз пък искам мухито, както съм писала и преди- не съм пила от декември 2008  Naughty Много съм загоряла  Crossing Arms

# 623
newsm53 Нямам търпение да започнем да обсъждаме захранването  smile3521

Направо ме "изгони" от форума за 7-8 месеца  Sunglasses

И аз тогава мисля да захраня  Laughing Ама специално ще си купя пуканки и ще чета с интерес Simple Smile  Whistling

Пффффффф, бая пуканки/кифли ще изядем...  Joy

Не си ми видяла осторото изказване...все още  Mr. Green  Или 5 лв ти се виждат малко?
Къде видя критика?

# 624
  • В две тъмни очички
МилаИванова  С този подигравателен тон , да ти кажа хич не е нужно да има и критика! 5 лв не ми се стуват малко, а на теб? А и да ти кажа, хич и не желая да ти виждам острите изказвания, не смятам, че за това сме се събрали тук!

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:40 от bubeto_d

# 625
Здравейте, моми4ета,
не се стьрпях по темата за бебешките мазила - за много племенници и деца на братов4еди и приятели знам с какво са били мазани като бебета - вси4ките сега са разли4ни, има мазани с мас с лоша кожа и акне и такива, които не са мазани с нищо всеки ден, а само ако има нужда и имат хубава кожа. Майката винаги прави най-доброто за детето си, защото така го усеща тя и предава вси4ко положително на бебето. Ако пьк вьпреки усилията ни кожата на децата ни като порастнат не е нежна като на бебешко дупе - какво няма да си скубим косите я. Гледането на дете е призвание, инстинкт и отговорност и в никакьв слу4ай сьстезание, коя е по-добра майка - такова понятие не би трябвало да има за мен. Споделянето на мнения е супер според мен - но класификации, кое е по-добре не.
За протокола - моя син не е солен - ведньж сложих сол в коритцето с вода, ма после го изплакнах - не ми се виждаше подходящо да спи солен - мислех, 4е солта дразни на кожата. Но ползвах бебшко олио на Jhonson  - добре му действаше - попива, омекотява кожата и не дразни - той самия се кротваше като го омазвах целия с олиото. На мен не ми действаше никак това олио - и аз се мажех - иии викам си колко мека прави кожата на бебето, дай и аз да се мажа сега и ще стана с кожа като бебе - уви не стана.
Мога да споделя, 4е като бях болна от Морбили на 14 години - пьпките са ужасни - по цялото тяло и остават кратери и белези - после ме мазаха с мас и още нещо имаше и не ми останаха никакви следи - хората казваха като по-4удо се из4исти, невероятно. Вси4ки казват , 4е маста е хубава за кожата - ако си е от домашно прасе и знаеш с какво е  хранено е идеалния вариант. Само 4е аз имам спомен от мойто мазане след болестта - ми хвьрлихме дрехите - нощници, 4аршафи - бяха мазни - с какво се перат бебешките пелени след такова мазане?
И още един вьпрос, ако позволите , 4е е много дьлго - до скоро не ми се ядеше много - хранех се сьс сьщите коли4ества като до сега и преди - еи от 2 седмици буквално прегладнявам на 4ас и половина и дефакто постоянно ям нещо - това льжливо 4ъвство ли е - да се вьздьржам ли малко или да кусвам постоянно.  ДО сега такьв глад не сьм изпитвала - в мозька ми е само тази мисьл, премалява ми и ме боли стомаха, ако не ям. Дано да нямате този проблем  Peace
Лека ве4ер на вси4ки

# 626
Аз пък искам мухито, както съм писала и преди- не съм пила от декември 2008  Naughty Много съм загоряла  Crossing Arms
Заповядай:

# 627
  • В две тъмни очички
Feicheto  Чувствам се по същия начин! Огромно и непрекъснато желание за ядене и това от 2-3 седмици насам!

# 628
  • Велико Търново
Аз пък съм без бейлис от май, 2008.  Crossing Arms
Мила, сериозно, спри, че само себе си хапеш!  Peace

# 629
И мен и мен може да те почерпя на живо един такъв като родим.  Hug

Няма значение кой кого ще черпи ама предлагам при първа възможност да си поугодим Simple Smile))  Hug

BebEshOnDeL и аз едно мохито хич не бих отказала... Преди два дни си пийнах от безалкохолната му версия ама.. не е същото някакси

Feicheto и аз съм така - до преди няколко седмици даже ми се караха познатите че ям малко. А сега съм станала ламя. Все дъвча по нещо, а ако не - това е защото обмислям какво точно да ям или си приготвям нещо за хапване.

Общи условия

Активация на акаунт