Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 663
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • в Надежда-та
Добро утро.
Гледам сте изписали темата, аз не успях да съм мн активна тази седмица, понеже детенце беше в къщи с възпалени уши....тази седмица обаче ще наваксам.
Пожелавам Ви лека седмица и се връщам да Ви изчета Hug

# 691
Дойде ми една идейка за заглавие, тъй като наближава време за нова темичка
Искам вече да се видим двама,но до януари ще стоя в коремчето на мама
Лека нощ и от мен  Hug
ЯКО!!!  Hug

# 692
Милото ме ядоса току що  #Cussing out Колкото си по-добър ти се качват на главата  #2gunfire Ще си извадя ноктите и от кротко коте ще стана пак лъв май ...

# 693
  • Сливен
Добро утро,виждам,че сте заговорили за екипи. И аз се зачудвам с тези ваши цени??? Например тука в Сливен не можем да се оплачем. Имаме възможност да избираме между 3 прекрасни болници и имаме доста добри АГ. Масово от съседни градове раждат тук. Дори и от Бургас. Държавната ни болница е с много добра апаратура и много добри условия, само дето съм чувала, че екипите били малко грубички, но добри специалисти. Имаме частна специализирана гинекологична клиника "Ева", където всичко си е по здравна каса,може би само секцио по желание е платено. Имаме и друга частна клиника,където аз мисля да раждам. Там има малко гинекологично отделение с прекрасни условия и чудесни специалисти. Там съм именно заради гинеколожката Кънева,която е прекрасен лекар, специалист и човек. Там също не се плаща допълнително нищо. Даже в болницата ми искат само шишета и вече за изписването дрешки, нищо друго.

# 694
Аз засега не мисля да си избирам екип, освен ако не е проблем да родя във вода. Тогава искам не искам трябва да си избера. Четох, че в Шейново можеш да си избереш сестра. Четох много хубави отзиви за една сестра. Парите за избор на сестра са 400лв (по спомен от прочетеното във форума).  Замислям се и върху този вариант.  newsm78 
Иначе при избора на екип ме е страх точно от това, което бубето беше написала - отиваш в болницата и никой не ти обръща внимание, защото екипа го нямало.

# 695
  • Русе
Mish и моето ме поядоса, но после ми направи кафенце  Wink  Такива са - не винаги можеш им угодиш.  Rolling Eyes
Аз в тази тема бях неактивна, но си бяхме всички отпуска миналата седмица и трудно успявах да се задържа тук. Сега съм пак сама през деня, затова ще ви навестявам  Laughing
За мазилата - все още несъм мислила, но с Йоан ползвах бебешко олио на Бюбхен - много ми харесваше. ( сега обаче мисля да го отхвърля, защото после всички дрешки миришеха на огранясало ) Сапуна ни обаче все още продължава да е от същата серия, защото за почти 4 год. несъм намирала никакви забележки към него.

# 696
Добро утро коремчета!

Предложението на Бубето за заглавие много ми хареса, и се замислих ами както термина ми е на 06.01. ако родя Декември, ами аз искам да съм си от януарките и от родените 2011  Thinking

Снощи е имало запой... как съм ги изпуснала  Joy

За козметиката сега ползвам Веледа олио/масло за бременни страхотно е, мирише супер, но в нашите аптеки никак няма така марка и не мога да преценя за бебето дали нещо би ми допаднало  newsm78

За избор на екип, е малко нож с две остриета, от една страна Бубето е права, но както е в моя случаи аз ходя при този лекар от доста време, той ми е правил и други манипулации пак с избор на екип и съм много доволна от него винаги се отзовава на правилното място в точния момент, плюс това като съм лежала в МД никога не са ми казвали "О, ти си с избор на екип, ние не може да ти правим нищо". Не знам може би при раждане е различно, но аз съм твърдо за да избереш Док, на който имаш доверие и го познаваш (на мен познатите физиономии ми действат успокояващо)

# 697
Явно е тенденция сред милите напоследък да ни поядосват  Simple Smile
Ние имаме бар и знаете ли колко ми е трудно да удържам фронта с безалкохолни..., та няколко пъти си позволих някое мъничко Мартини (като най-силен вариант), иначе вино червено и биричка, не си изнервяйте децата с пълна трезвеност де  Grinning
Едни познати сега открили тайната на спокойния сън за детето им кърмаче - по половин чаша червено винце на вечеря и всичко е наред. Чак от крайни лишения няма смисъл според мен, както каза док в началото всичко може, но по малко, в нормални граници.

# 698
Добро утро мамчета
Бира с таратор мерси за кафенцето  bouquet
Изтървала съм купона снощи ooooh! ама бях на друг купон.В това хубаво време бяхме на пикник и после вечерта на друг купон cheers някой пиха други гледаха.
Аз си умирам за едно чисто кафе и една цигара.Макар че цигарите съм ги спряла преди да забременея.
За мазането на бебето.Мама ме е мазала с мас и ме е солила,но кожата ми е толкова суха и проблемна още от момиче.Малкия няма да го подлагам на това,а  прасе нямам в двора.
МилаИванова  стискам палци малката да се оправи бързо.
Antoaneta Simple Smile споко не си вкарвай филми всичко ще бъде наред, ще го обърнем това бебе отиваме на дискотека и от танците ще се обърне rotfImao
bubeto_d заглавието много ми допадна
Днес времето  пак  е супер  предразполагащо за купони.

# 699
Едни познати сега открили тайната на спокойния сън за детето им кърмаче - по половин чаша червено винце на вечеря и всичко е наред. Чак от крайни лишения няма смисъл според мен, както каза док в началото всичко може, но по малко, в нормални граници.
А цигарка с винцето дават ли му или е още малък  rotfImao

# 700
  • В две тъмни очички
Е добро утро  Hug
Камелия Аз изтрезнях вече след вчерашния запой  Joy, днес ще е по-спокойно, сега го карам на Активия с трици и КОЗУНАК - ммммммммммм обожавам го,ама рядко си позволявам,че го изяждам целия  hahaha
МилаИванова Това с имената е много яко, ние се вписваме точно в януарските имена  Mr. Green
Аз изчезвам, че отиваме с мъжлето и свеки да си избирам плат за обиколника, който секито ще шие и съм мноооогооо хепи  Party

А цигарка с винцето дават ли му или е още малък  rotfImao
smile3532 Мисля ,че като беше в софия,  не съм пропуснала да ти кажа, че ти бяга центровката нали  Joy

# 701
и сигурно към 2-3 годинки ще мине на "бело" за настроение. Това не е нормално според мен

# 702
Добро утро момичета,
Днес малко се поуспах, ама то нормално след такъв купон снощи. И сега подобаващо си мечтая за кафенце и цигарка. Ясно е, че цигарката ще си я спестя, ама милото сега ми направи кафенце и ще си го изпия с кеф Simple Smile Гледам, че много от вас са спряли кафето - защо?

bubeto_d, много готино предложение за тема  bouquet

МилаИванова линковете за имената бяха мн интересни. Въпреки, че прочетох някои неподозирани неща за себе си  Joy

Хубава и усмихната седмица на всички Simple Smile

# 703
  • В две тъмни очички
Момичета, понеже чета и декемврийките....лелее при тях бебевалежа започва малко по малко ...... Много якооо  Hug
Нямам търпение да мине средата на декември и да започнем и ние тука. Уффф направо настръхнах. И пак да повторя, да мине средата на декември , имаме забрани за раждане преди това  Joy

# 704
Здравейте.
Гледам снощи съм изтървала запоя. Аз си позволявам биричка и винце от време на време, но да споделя какво много ми се пие :  уиски с РЕд Булллллллллл , направо умирам, много ми се пие, но просто с този Ред Бул няма как, че е крайно вреден. Иначе онази вечер близнах от чашката с уиски на милото, ама не е същото като да седна да си пия стабилната     Joy Joy Joy
Май станахме много пияници в темата    Whistling

Общи условия

Активация на акаунт