Дългото чакане след трансфера-5

• 90 553
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Миша, стискам палци за хубав резултат утре. Колкото до лекарствата - спокойно, не смятам, че ще стане нещо фатално от двата дни пропуск, за да се стресираш и от това. Изтъркано звучи, но "здравите круши вятър не ги брули".
Аз бих постъпила така - бих започнала наново лекарствата и утре ще си пусна тест. Стискам палци за хубави новини!

тс_71, радостинка, стискам палци и на вас и вярвам в положителния резултат!

ШаркиHug

# 751
Миша  Praynig дано всичко утре да е наред. Как са ти казали да спираш лекарствата, без кръвния да е потвърдил  Shocked Но каквото станало станало. Не се притеснявай за зацапването, много момичета имат при бременност Hug

# 752
ts71, radostina_dt  честити положителни тестчета!  bouquet  bouquet  bouquet
Mi6a76,замислих се защо са ти казали от клиниката да спираш лекарствата след като кръвния тест не е бил готов.Възможно ли е това да се дължи на очакванията че на този ден се предполага оринарния тест да засече бременност.Както и да е ,струва ми се доста прибързано от тяхна страна(аз съм в същата клиника) да ти спират лекарствата.Обади се обезателно на спешния да ги питаш как да постъпиш в тази ситуация.Дано всичко да е наред с бебчето Praynig Praynig Praynig
loca ,а ти как си Hug?

# 753
Момичета, днес не знам да рева ли или да се радвам!!!!!!!
Кървя! и май се усилва #Crazy
Ама пък ЧХГ ми е 89,76 на 12 ден.( оня ден -  10-ти -39,57). В паника съм, сега ще звъня на доки

# 754
На спешния телефон ми казаха да спра само фраксипарина докато кървя, с останалите утрогестан и естрофем да продължавам както досега.  Уж изчетох всичко за това кървене и би трябвало да се успокоя ама ... шашната съм!

# 755
radostina_dt,честито!Както са ти казали спри фраксипарина но и пази леглото.Не се натоварвай с нищо.Периода е твърде критичен и дано да премине Praynig Praynig

# 756
Момичета ако направя уринарен тест на 8 ден от трансфера ще бъде ли рано или мога да опитам? Wink

# 757
Момичета ако направя уринарен тест на 8 ден от трансфера ще бъде ли рано или мога да опитам? Wink

Евита Hug рано е за уринен  Peace За свое успокоение можеш да си направиш кръвен, той ще даде отговор на терзанията ти  Hug

# 758
  • София
Здравейте, нова съм и най-вероятно не му е тук мястото на моя въпрос, но виждам, че сте доста запознати в тази област. Така, днес правих кръвен тест (нямам закъснение, а и цикъла ми е нередовен, но ако го смятам 28 дена, трябва да ми дойде утре) и показа 3,5 U/l при референтни стойности 0-1 (??). В понеделник съм на лекар и ще пусна още един кръвен тест тогава. Какво мислите за тази стойност? На мен лично ми говори за неуспешно закрепила се яйцеклетка или извънматочна бременност, а и какви са тези референтни стойности 0-1? Все съм срещала, че е 0-5. Благодаря ви и се извинявам още веднъж...  Simple Smile
П.С. Имам доста признаци на бременност.

# 759
  • София
Здравейте, нова съм и най-вероятно не му е тук мястото на моя въпрос, но виждам, че сте доста запознати в тази област. Така, днес правих кръвен тест (нямам закъснение, а и цикъла ми е нередовен, но ако го смятам 28 дена, трябва да ми дойде утре) и показа 3,5 U/l при референтни стойности 0-1 (??). В понеделник съм на лекар и ще пусна още един кръвен тест тогава. Какво мислите за тази стойност? На мен лично ми говори за неуспешно закрепила се яйцеклетка или извънматочна бременност, а и какви са тези референтни стойности 0-1? Все съм срещала, че е 0-5. Благодаря ви и се извинявам още веднъж...  Simple Smile
П.С. Имам доста признаци на бременност.
Ниско е според мен, на мен при 2.8 след ин витро на 10 ден от ЕТ ми казаха да спра лекарствата.

# 760
  • София
При стойности над 25 се говори за бременност. И аз съжалявам да ти го кажа, но най-вероятно не си, освен да си с много късна овулация (което означава цикъл на 35-45 дена, а не на 28) ...Стойности под 5 означават, че няма бременност...

# 761
  • София
Благодаря ви за бързия отговор. Simple Smile И все пак четох, че всяка лаборатория използва различни референтни стойности - в случая 0-1. Както и да е... И аз не мисля, че е положителен.

# 762
  • Варна
mushmula88, отрицателен е теста .

# 763
Благодаряви  много за стиснатите палци но резултата от кръвния ми тест вчера е категорично отрицателен. Снощи ми бе ше много гадо и неми се пишеше.Но ме крепи мисълта че имам замразени. Щесе обадя да имакжа какво стана и да питам как ще продължим.Успех на всички и дай Боже повече положителни резултати.

# 764
Миша, много съжалявам. Само не се отчайвай!
тс71 как са днес при теб резултатите?
При мен днес спря кървенето, вече съм по-оптимистично настроена. Чакам с нетърпение утре 14-ти ден да припикая един тест.
Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт