Дългото чакане след трансфера-5

• 90 556
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
Днес направих пиклив, иначе на 13 ми каза доки да си го направа, ама днес много ме боли корем кръст, като пред цикъл. Дано не ми дойде и всичко да отшуми.

Шарки ме е изпреварила Wink) но и аз, мисля така  Peace
Най-добре е направо кръвен! Като си видиш ЧХГ-то, може и от другите вече да си направиш! Изчакай си датата, те са има-няма още 2 дни дотам, ако ли не утре направо едно кръвно и чакаме да се похвалиш с Тлъсто ЧХГ Praynig

# 16
  • София
Момичета, аз пак да попитам, ако пусна кръвен след колко време стават готови резултати те? Аз съм клиника Малинов, мога да ги пусна в тяхната лаборатория нали? Embarassed

# 17
Момичета, аз пак да попитам, ако пусна кръвен след колко време стават готови резултати те? Аз съм клиника Малинов, мога да ги пусна в тяхната лаборатория нали? Embarassed

По принцип стават до няколко часа,  но аз, не съм пациент на клиниката ... нека, някой който е се вкл. да не те заблудя нещо  Tired

# 18
  • София
Но пък аз съм. Стават за 2 часа. Резултатите ти ги разпечатват горе на регистратурата.

# 19
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

# 20
Благодаря ви момичета  Hug
Стикам ти палци Peace утре, да ни се похвалиш с трицифрено ЧХГ!  Praynig

# 21
 Коффи Hug чакаме те, с хубави новинки  Praynig

# 22
  • София
Присъединявам се към всички стискащи палци за koffe01.

# 23
Ох дано някой се включи вече с положителен тест   Praynig koffe стискаме палци
Момичета мен нещо ме хваща параноята, че нищо не е станало. Днес ми е 7-ми ден и очаквах да се подуя поне малко. Гърдите спряха да ме болят преди няколко дена. Ама аз на този признак не разчитам. Болки и придърпвания нямам. Знам, че може и без грам симптом, ама толкова пък да ми спихне корема (35 яйцеклетки имах този път) викам си ще ходя подута цял месец няма начин.

# 24
А,з ще си чакам датата на теста ...така съм решила и този път  Peace
Знам, че ще е положителен  Praynig Бог с нас!
Чакаме отчет от Коффи  Praynig естествено с хубави новини  Peace

# 25
  • София
toffifee, и и аз като тебе, параноясвам от лиспата на болежки, хем знам, че с толкова много папаверин на ден няма как да ме боли...И на мен ми стихнаха гърдите, нищо че все още си пия Естрофем 2 х 1 (нали уж от него боляли...), хем по спомени от предни бременности, гърдите не са ме боляли...

# 26
toffifee, и и аз като тебе, параноясвам от лиспата на болежки, хем знам, че с толкова много папаверин на ден няма как да ме боли...И на мен ми стихнаха гърдите, нищо че все още си пия Естрофем 2 х 1 (нали уж от него боляли...), хем по спомени от предни бременности, гърдите не са ме боляли...

Май всички сме на един хал ... изперкваме от това непрестанно да четем и търсим признаци у себе си  ooooh!
И мен гърдите ту ме болят, ту не  ooooh! струват ми се ту твърди, ту меки и аз, вече се обърках боли ли ме нещо и къде и дали изобщо ме боли  newsm78 Шарки, ти кога смяташ да правиш тест?

# 27
  • София
Утре сутринта ... принципно не ми се щеше да е толкова рано, но пък от това дали съм бременна зависи кой, че и как ще пътува в командировка в чужбина => самолетни билети, резервации за хотели и т.н. А утре като пусна теста, ще имам поне някаква ориентация...ако е под 5, явно аз ще летя..

# 28
Е пожелаваме ти да не литнеш, а да си стоиш тука  Simple Smile

# 29
Е пожелаваме ти да не литнеш, а да си стоиш тука  Simple Smile
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт