Дългото чакане след трансфера-5

• 90 587
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ева, тък като тези 10-14 дена след трансфера са най-бавно точещите се дни, намери си занимание, което да ти отнема вниманието - примерно голяма и увлекателна книга ...

# 736
Здравейте!
Трансфера както по-рано казах ми беше в Четвъртък около 17 ч.Днес е Вторник и ме притеснява , че изчезнаха симптомите , които имах до вчера ... Имам съвсем слабо и рядко пробождане в Я.Имам чувството , че вчера гърдите ме боляха повече , а днес по-малко , означава ли че всичко е приключило ? Cry

Не се притеснвай, нищо не е приключило. При мен нямаше никакви симптоми.  Успокой се и не мисли за това!

# 737
evita1717, както момичета са писали преди мен - бъди спокойна и не търси симптоми. Знам, че чакането е много изнервящо, опитвай се да се развличаш по някакъв начин  Hug

Shalona
,  как си ?

# 738
Здравей evita1717! Моя трансфер беше на 18,02 в 11,00 часа, малко след твоя.Аз също съм в твоето положение и постоанно търся симптоми.От вчера ми се получи лека болка ниско в корема, точно като пред цикъл.Болката е лека, но постоянна, незнам какво да мисля.На мен ми казаха да си направя кръвен тест на 27,02 , а уринен на 3,03.Желая ти успех и пиши как върви при теб.

# 739
evita1717,Taleva,момичета,наистина е много рано да търсите каквито и да било симптоми.В момента най-доброто нещо,което можете да направите е да се занимавате с нещо,което да ви разсейва от тези мисли(аз хубаво давам съвети ама сама не мога да ги изпълня  Sad )
Sharky43,ти кога ще пускаш кръвния тест?
Много стиснати палчета и късмет на всички очакващи двете чертички Praynig Praynig Praynig
loca,аз се опитвам да се справя с параноичните си мисли.Незнам как ще издържа до събота,тогава трябва да се чуе сърчицето,мисля!Иначе лежа в къщи и гледам сериали разни. Embarassed

# 740
Привет на всички чакащи лелеяния резултат! Днес си пуснах кръвен тест на 14 ден от ЕТ, резултата ми е 25.33, виждам че е положителен, но съм притеснена, защото от всички форуми които съм прегледала по въпроса стойностите са над 50 на този ден. Ще повторя в събота теста естествено. Ако някой има впечатления от такъв резултат моля да сподели. Притеснена съм защото имам два миседа зад гърба си и един спонтанен. Желая късмет на всички чакащи и много спокойствие, което на мен ми е трудно да запазя но все пак полагам усилия!

# 741
  • близо до Кресненското дефиле
ts71,тихииичко ЧЕСТИТО!Важното е резултатът да расте!

# 742
evita1717 и Taleva спокойно с търсенето на съмптоми -  бременноста не винаги идва с тях. От друга страна вслушването в корем в крайна сметка ви кара да чувствате много неща. Същото ще стане ако започнете да се вслушвате какво се случва с ръката ви - накрая ще ви се струва, че ви боли. Коремните болки в много случаи са от хормоните дето сте поели при стимулацията.
Съвет от мене - спокойно и позитивно мислене.  Hug Praynig Peace

Shalona и аз се притеснявах как ще бъде за сърчицата. Всичко ще бъде наред. Аз все още не усещам бебоците и основно живея от преглед до преглед, но винаги си повтарям, че бебоците са добре - и те наистана са ок.  Wink Всичко по реда си и при тебе ще бъде.  Hug

ts71 някои започват и от по ниски стойности - така че пожелавам ти да расте само ЧХГто!

# 743
здравейте и от мен!
чудесна тема, много оптимистично настроение.Присъединявам се към вас и не смея още да се зарадвам, след вчера ми е още по трудно да дочакам 14-я ден. Вчера 10 ден след ЕТ на 2 ембриончета на 3 дни (едното замразено) ЧХГ ми е 39,57. Хем ми е много хубаво, хем малко ме е страх. Утре ще пусна пак, за да видим как расте. Стискайте палци и за мен и благодаря ви че ви има! Hug

# 744
ts71, radostina_dt  и от мен тихичко честито  Hug!

Shalona, всичко ще бъде наред  Hug

# 745
Благодаря за подкрепата IrinaB.
ts71, radostina_dt  честито и от мен!
Shalona не се притеснявай всичко ще бъде наред!

# 746
здравей те на 7.02 ми беше трансфера на 22.02 трябваше да си направя кръвен тест.Но предната вечер нещо ми зацапа тъмнокафяво .Малко се шашнах нали мие първи опит ама продължих слекарствата.Надругия ден няма нищо отидох да си направя теста навръщане си взех и уринарен. Аз обаче съм от малък град и тука резултата нестава същия ден.Като се прибрах пак си взех лекарствата но видях че нее спряло и се обадих в София и там миказаха да си направя уринарния аз го бях наравил бече отрицателен и ми казаха да спра лекар ствата.Така и направих надруги ден имах нещо ама незнам какво да си мисля.На 24.02 си взех теста резултата е ЧХГе32.17а аз спрях лекартвата.Обадихсе пак в София и ми казаха да си направя още един тест а намен като чели все повече ми идва.Незнам върнаха ми 2 ембриона дали наистина всичко свърши Sad.Извинявай те за дългото обяснение ама аз веднъж се отписах сега незнам много мие притеснено
.

# 747
  • Sofia, Bulgaria
здравей те на 7.02 ми беше трансфера на 22.02 трябваше да си направя кръвен тест.Но предната вечер нещо ми зацапа тъмнокафяво .Малко се шашнах нали мие първи опит ама продължих слекарствата.Надругия ден няма нищо отидох да си направя теста навръщане си взех и уринарен. Аз обаче съм от малък град и тука резултата нестава същия ден.Като се прибрах пак си взех лекарствата но видях че нее спряло и се обадих в София и там миказаха да си направя уринарния аз го бях наравил бече отрицателен и ми казаха да спра лекар ствата.Така и направих надруги ден имах нещо ама незнам какво да си мисля.На 24.02 си взех теста резултата е ЧХГе32.17а аз спрях лекартвата.Обадихсе пак в София и ми казаха да си направя още един тест а намен като чели все повече ми идва.Незнам върнаха ми 2 ембриона дали наистина всичко свърши Sad.Извинявай те за дългото обяснение ама аз веднъж се отписах сега незнам много мие притеснено
.
Е как така ще спираш лекарствата без кръвен /и ето , че той показва не малки стойности/ , Обади се веднага на доктора да продължиш да ги пиеш #Crazy ЕГАТИ ненормалните доктори, в коя клиника си???? /По мое мнение , а то не е лекарско не е редно да спираш хапчетата/ СТИСКАМ СИЛНО палци да оцелее поне едно от човечетата в теб  Praynig, но звънни и то ВЕДНАГА на доктор , кажи резултатите и след два дни пак пусни кръвен задължително!!!!!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:06 от ivetinka

# 748
  • Sofia, Bulgaria
При моя първи опит , въпреки, че на 14 ден ЧХГ-то беше 0,32 /върнат един ембрион/ доктора ми каза никакво спиране на лекарставата поне още два дни до следващ кръвен тест, въпреки , че знаеше /а и ми каза/, че шанса е нищожен. Недей да спираш лекарствата поне до следващ тест !!!

# 749
мерси за бързия отговор аз ътре ще си направя тест на дъго място там ще стане за един дени ще знам още утре какъв е резултата.Ама аз вече два дни не съм си вземала лекарствата и днеска като видях резултата пак се обадих и ми казаха да си направя още един тест ще видим утре какъв щее ре зултата .Аз съм в Малинов и звъня на спешния оф мерси много ами дали пак да почна слекарствата

Общи условия

Активация на акаунт