Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 33 783
  • 631
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Малинов лосион против акне - за група млади дами, които не спират да си чоплят пъпките пред огледалото вече доста години - Естер, Еовин, МГМ. Едно е да си с детска душа, друго е да не търпиш развитие.
Номинацията няма нищо общо с това, че изпитвам най-добри чувства и към трите, знам, че няма да се сърдят, но такива са форумските им образи за мен.

# 46
Номинация за Красив ум от мен печели LAST HETERO  за познанията си по ихтиология.  Laughing

Приз за перфекционизъм, бляскав ум, красота, съвършенство и пр. суперлативи връчвам на себе си и Вилико.

Г-жа Флор, представи и реалност често се припокриват.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 17:30 от Гос`жа Мафани

# 47
Лична убавица с особено мнение - МГМ. Изпрати в групата на грозниците де що има холивудска красавица. Да те е страх да станеш известен, да му се невиди.

Мафани, айде нема нужда. Мерси. Което им напомня:

Най-съм красива зад монитора - Мафани, която всички знаем, че е  близначка на Джесика Алба.  Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 17:33 от Дона Флор и нейните двама мъже

# 48

Най-съм красива зад монитора - Мафани, която всички знаем, че е  близначка на Джесика Алба.  Laughing

Това е Екстази, не Мафани.  Wink

# 49
Значи Екстази номинирам.  Grinning

# 50
Номинирам всички теми за номинации и участничките в тях, които иначе рядко срещам, но сега се ненадминат извор.  Наградата може би трябва да е Мухи на....мед

# 51
В категория " gydi" - Кейси.

# 52
Загубена в превода - на МГМ за превод на името Атанас от английски на български Взадник.
От прост народен бутител до колцентристка - най-бляскава кариера, на Жоза.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:28 от Вълкът с дълъг ник

# 53
  • София
Уважаеми съфорумци, правете разлика между реалния и виртуалния живот. Реалният живот на потребителите не  е обект на оценка тук!
Щото, Вълк, всички сме уязвими като реални личности.

# 54
  • София

" СССФ " ( Супер Секси Скромна Форумка) - NovemberRain

По-скоро Екстази.

# 55
  • София
Уважаеми съфорумци, правете разлика между реалния и виртуалния живот. Реалният живот на потребителите не  е обект на оценка тук!
Щото, Вълк, всички сме уязвими като реални личности.
Не си права. Аз съм неуязвима, а и реална. Mr. Green

# 56
Не си права. Аз съм неуязвима, а и реална. Mr. Green
Бат' Бойко?  smile3544

# 57
Ей ся стана квото стана hahaha Joy

# 58
  • София
Все ми е тая дали съм права.

Щото от БНТ до видна форумка също си е башка кариера, ако ти харесва този стил. Но аз лично не го намирам за уместен и реден. И в този вид не бих участвала в това, вече съмнително, забавление. Лека вечер!

# 59
Чихуахуа от Бевърли Хилс - Блонди. С невероятен нюх надушва и пише само в тези теми, в които все още върти броячът.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт