НОЕМВРИЙСКА тема 18

• 21 930
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Миньон, много хубава снимка  Peace Покажи и други. Аз също смятам да направя една фотосесия на малката здраве и живот.

Благодаря!  bowuu Аз също съм нетърпелива да видя и останалите снимки, но Калина за сега е пуснала само тази. Не мога да я тормозя да ми ги праща веднага, защото тя и без това е с много натоварен график, а нас ни вмести "по спешност" снощи и снимахме по нощите. Хубаво си решила да снимаш малката - след време е страхотен кеф да си гледаш снимките, а и тя ще оцени любовта и вниманието ти като порасне  Peace.
booboo's mama, Терминаторче, благодаря за топлото посрещане!

# 436
Честит Йоан на Кьолшес, и честит Александър на Каприз, да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване   smile3525 smile3525

Миньон, малкия бебок е прекрасен  Heart Eyes

# 437
Малии, какво става днес  Shocked Супер много новини и все хубави - ПРЕКРАСНО!!!
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА БИЛЯНКА И КАПРИЗЧЕТО!!! Нека растат все така здрави, големи и силни!!! А на вас бързо възстановяване!     bouquet     bouquet
Добре дошли на завърналите се мами!
А някои продължаваме с чакането!  Crazy
Теди, като почнат истинските болки няма спиране и стават все по-силни, така че не може да се сбъркат!

# 438
  • Карлово
Много хубав отговор Simple Smile Но нали някои храни се водят алергени? Например млечните продукти, мед, фъстъците някакви вредни неща съдържали, цитрусовите плодове не били подходящи, бобовите и те  Rolling Eyes А това са неща, които обичам и особено сега като идва сезона на цитрусите  ooooh! Ааа, също пишеше и за храни богати на глутен, че не може, пикантни. То какво да ядеш  Confused
Ако в семейството има фамилна обремененост към някоя храна, може да се има предвид и да се избягва съвсем в края на бременността и в началото след раждането. Майката да хапва по малко и внимателно следейки бебето. Ако забележи нещо притеснително може да я спре. Ако самата храна е алерген и няма обремененост в семейството не е непременно необходимо майката да я избягва. В кърмата преминават нищожни количества от храната, при това в напълно преработен вид.
П.П. Може ли линк към тази таблица с всичките забранени храни?

# 439
  • София
Kölsches Mädel и kapri_z, Честити ви синчета! Да са здрави, послушни, папкащи и много радости да ви доставят! На мамите бързо възстановяване!

# 440
Честито и от мен на малката мравка и на Кьолшес за бебоците!
Да са ви живи и здрави  Hug   bouquet
Бързо да се възстановявате и да ни разкажете всички подробности, моля  Hug

# 441
Е това е, родиха нощните птици и форума оредя Simple Smile)) Изабел, къде си....? май само двете останахме от совите Wink но теб нещо те няма, да не си предала фронта Simple Smile

# 442
и аз съм тук Peaceняма изгледи скоро да заспя Naughty

# 443
Вярно, че Изабел нещо я няма по нощите, дали няма все пак и нейния инат юнак да реши да излиза?!  Wink  
Ами Терминатор, то като останахме още няколко нощни птици 2 в 1, няма да има кой да вампирува по нещите из форума  Blush   Аз можеше да съм тази нощ една от птиците, ама днеска се преуморих с домакинска работа и посрещане на гости, та отивам да се хоризонтирам малко пораничко тази вечер!   sleepuu

# 444
  • София
и аз съм тука пак бодуваме на мен вече мн ми се иска да родя но и моя ред ще дойде , а терминаторче не можах нещо да видя тия  пелени за многкр. употреба те всъщност как се използват перат ли се и пак си стават после така ли и с колко всащност биха ти сваршили работа.

# 445
  • София
всъщност сега се отвори видях нее е нужно пак да се повтаряш   bouquet

# 446
  • София
ели м ти ходила ли си на запис в шейново и въпросът ми е по точно има ли там някой в събота и неделя да ме видят и направят записа

# 447
яяяя тук сте Simple Smile Бебославке, хайде освобождаваме те за тази нощ Wink
Виви пише че ти трябват между 12-20, ако се снабдиш с 20 не переш всеки ден, а през ден. Малко е гнусничко, но аз твърдо съм решила да опитам. Сега си мисля, че аз имам една седмица до термин, ей го кога е, след има няма седем дена Wink За мен вече залагат и ей как па една не се излъга да заложи за преди термин, всички са за след Simple Smile)))Мен тия киселини продължават да ме тормозят, много досадно.

# 448
ПуфПаф, ти имаш доста време като гледам...вземеш и ти да ме изпревариш  ooooh!, ще ми е трудно да го понеса Wink

# 449
ПуфПаф, ти имаш доста време като гледам...вземеш и ти да ме изпревариш  ooooh!, ще ми е трудно да го понеса Wink
имам да не се притеснявай няма да те изпреваря Hug в понеделник ще си разбера датата за секцио Peace аз гледам колички,че още не съм си избрала

Общи условия

Активация на акаунт