НОЕМВРИЙСКА тема 18

• 21 927
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТ ДА Е КОНСТАНТИН НА ДАРИ М!МИЛА,МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС,НЕКА МАЛКИЯТ ПРИНЦ РАСТЕ ЗДРАВ,УМЕН И КРАСИВ И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!ЦЕЛУВКИ!  bouquet
ЧЕСТИТО И НА  ВСИЧКИ ВАС МИЛИ МОМИЧЕТА!  bouquet

# 541
  • София
Честити синчета на мама Дари М. и ММка! Да са здави, послушни, с безгрижно детство! На мамите бързо възстановяване!

Терминаторче, късмет с раждането и чакаме сутрешни, бебешки новини  Hug.

Мимче, късмет и на теб всичко да мине нормално  Hug.

# 542
Терминаторче , чакаме новини за бебчо и теб  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 543
  • 42.016399,23.101179
Честито и от мен на  Дари М, ММка, ailan и Мишенаторчетата! Живи и здрави да са малките бебоци!!!  bouquet
Терминаторче стискам ти палци всичко да мине добре и скоро да гушкаш малкото човече! Днес получих най-смешното пожелание, пожелавам ти го и на теб - "Да родиш бързо и лесно като циганка" Joy
Казах ви аз че оредява и нощната смяна. Wink

# 544
да определено е много пусто тази вечер,,,,аз май пак ще будувам до ранни зори Tired

# 545
на 09.11.2010...се роди моята дъщеря ЕЛЕНА2800 кг
48 см
цезерово се4ение
вече сме си в къщи и е прекрасно

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 23:58 от jdesika

# 546
  • В две мънички очи...
Нинче изпревари ни вашия младеж Simple Smile Стискам палчета всичко да мине леко и скоро пак да си онлайн с малкия сладур

jdesika, честита малка сладурка! Да сте здрави и да папкате много Simple Smile

# 547
роди се моята дъщеря елена.
на 09.11.2010
2800 кг
48 см
цезерово се4ение
вече сме си в къщи и е прекрасно
ЧЕСТИТО ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛАКАТА ПРИНЦЕСА  bouquet  bouquet  bouquet

# 548
jdesika, честита ви дъщеричка, да е жива, здрава, да слушка и да папка!   bouquet

# 549
Ааа и за малко да забравя да пусна едни стиснати палчета с двете ръчички и от мен в презокеански страни на Терминаторчеfingerscrossed fingerscrossed   И утре сутринта да ни посрещнеш с хубави новини за  сладко и красиво newsm32

# 550
  • В две мънички очи...
chameleons, Ysabell (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Колко е пусто.... всички ли забегнахте да раждате?

# 551
Ами Изабелке, реално погледнато, нощните птици в момента са в болница, коя с бебчо, коя чака да излиза бебчо...  Flutter  Малко останахме кукувици за през нощта...пък като гледам вече и за през деня  Crossing Arms

# 552
Честити бебчета на всички нови мами и татковци! Да растат здрави и щастливи!

Ysabell, спокойно, има и други будуващи още с кореми. Нашата мома засега не дава никакви индикации да иска да излиза. И на нея, както и на вашия младеж й харесва вътре, разпъва си е, ритка си от време на време, ей големи инатчета ще излязат.

# 553
определено доста понамаляхме Peace аз май вечер съм по активна Crazy

# 554
  • В две мънички очи...
Да вечер сме по активни защото пред деня разхождаме коремчетата Simple Smile
Аз утре стм на преглед, да видим какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт