НОЕМВРИЙСКА тема 18

• 21 929
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • В две мънички очи...
То не се знае Simple Smile нали виждаш че ред няма Simple Smile
И аз трябва следващата седмица до края вече да се запозная с моето момченце Simple Smile

# 616
Честито на мама Мариела81, да е жив и здрав малкия Алекс и винаги много да радва мама и тати!   bouquet

# 617
Честито на всички нови мами newsm51
Добре дошли и на родилите мами welcome

И ние сме си още 2 в 1  Peace

# 618
Мариелка, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА!!! Жив и здрав да ти е Алекс!!!   bouquet
Ивче, не съм много сигурна, но това, че се дърпа назад мисля че произлиза от неправилна поза при кърмене (или неправилно захапване на зърното)   Thinking Нека консултантите по кърмене да кажат, но някъде бях чела нещо такова. Ако искаш си задай въпроса към Микки и Брънбазела, като го оцветиш или уголемиш шрифта.  Peace
babybluе, и аз първото ми раждане беше със спинална - чувствах се добре (доколкото може да се чувстваш при операция), само треперех през цялото време и малко след операцията. Ако сега се наложи секцио пак бих избрала спинална.

# 619
  • В две мънички очи...
Аз доколкото знам спиналната я предпочитат при секцио пред епидуралната защото напълно обездвижва крайниците.

# 620
mariela81, честито ви синче Алекс , да ви е жив и здрав   bouquet

# 621
  • Торонто/София
ето ме и мен за малко - нещо тази нощ е съвсем тихо тук  Wink
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ - МНОГО МНОГО РАДОСТ!
на Терминаторчето и Катенцето - нека всичко мине (или вече е минало) леко, бързо и спокойно - чакаме новини!
при мен нищо ново ... чакам с огромно нетърпение да свършим ремонта и да се приберем вкъщи (все още сме при майка ми) - поне вече хола и спалните са напълно готови - остана само да довършим кухнята ...
да питам родилите мами че нещо не се сещам от предния път - колко време имахте лохиите преди да изчезнат напълно? И още нещо... че и за него нямам спомен - колко време мина от раждането преди да ви разрешат секса?  Blush
много  Hug Hug Hug на всички

# 622
Добре дошли на всички изписани мами и честити бебчета на новопоявилите се   bouquet
Аз днес бях на преглед , но не писах , че ми стана криво  Sad Ами май ще бъда със секцио  Cry До сега се готвих за нормално раждане , този вариант почти напълно го бях изключила и днес док като ми сервира това...Вярно , най-важното е аз и бебка да сме добре , но като знам , че 24 часа ще стоя сама в реанимацията и че ще ми я вземат и кой знае кога ще ми я дадат...и тя , милата , самичка да стои толкова време , и с кърменето как ще станат нещата при това положение ... Поне за сега тя , салава богу , си е добре , тоновете са и добри , плацента , вода също и няма намарение да излиза . В понеделник пак съм на преглед да видим какво ще правим , но хич не ми се иска да ме режат...

# 623
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
днес кафето е от мен

голямо затиши има тук в темата, малко бебета на последък.
mariela81 Честито бебче и от мен!  bouquet
tonivil защо се налага секцио. Все пак наистина е важно начина на раждане да е най-безопасният и за теб и за бебето, виж как хубаво си се кърмят и бебетата родени секцио. Wink
Лек ден на всички!

# 624
                                        ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!

Тази сутрин в 02:50, след 18 часа дъълги родилни мъки се е родил Мартин и Katenceeeto е станала мама!  Grinning
Голямото момче се е родило 3850 гр. и цели 55 см.
И двамата са добре и във вторник ще се прибират при татето в къщи! 

Кати, честита рожба!  Hug Да ви е жив и здрав, много да ви радва, да е гордостта на мама и тати!

# 625
  • 42.016399,23.101179
Еееееееее, страхотна новина!
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА КАТЕНЦЕТООО!!!
ГОЛЯМ МЪЖ Е РОДИЛА, ЖИВ И ЗДРАВ ДА И Е, А МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ И ЗАБРАВИ МЪКИТЕ!

# 626
  • Козлодуй
Честито на Катенцето Simple Smile Да им е жив и здрав Мартинчо и много да ги радва Simple Smile
Искам и аз да попитам мамите с по 2 деца. Каката ни е на 6 год. Засега мисля, че не изпитва ревност спрямо бебка. Но постоянно иска да я целува, да я носи на ръце...И честно казано взех да се притеснявам, че напоследък само й се караме и правим забележки. Ама как иначе - помъкнала бебето от хола към кухнята. И то провиснало милото, готово да падне. Е как да не й се скарам. При вас как е положението?

# 627
  • Велико Търново
Marci мерси за кафенцето! Затишието сигурно се дължи на неделната сутрин - всички са си в къщи, не е като през седмицата.

Katencetoo Честито!   bouquet  Да ти е жив и здрав големия мъж, и оттук насетне само да те радва! smile3525 smile3525 smile3525  На теб от все сърце желая бързо възстановяване!  Hug

# 628
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА И ТЕХНИТЕ РОЖБИ!
Катенце, Мариелка, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 629
  • София
Честито на Катенцето Simple Smile Да им е жив и здрав Мартинчо и много да ги радва Simple Smile
Искам и аз да попитам мамите с по 2 деца. Каката ни е на 6 год. Засега мисля, че не изпитва ревност спрямо бебка. Но постоянно иска да я целува, да я носи на ръце...И честно казано взех да се притеснявам, че напоследък само й се караме и правим забележки. Ама как иначе - помъкнала бебето от хола към кухнята. И то провиснало милото, готово да падне. Е как да не й се скарам. При вас как е положението?
Моят син е на 6, а аз засега не се притеснявам, но другият не се е родил още... Все ми се струва, че трябва да сте по-строги и да има дълги обяснения, за да разбере, че не е кукличка. А освен това може би има разлика между момче и момиче в отношението към бебенце. Живот и здраве, ще разискваме тази тема по-нататък.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт