На мен ми се дразнеха, че все канех хора в стаята да пийваме и да слушаме музика (а касетофона беше мой и им бях забранила да слушат техните музики в мое присъствие, но аз не се съобразявах с тях дали им се слуша моята).
Решаваме фамилията, че ще почиваме в Сандански, разглеждам оферти, правя резервация.Всичко изглежда много обещаващо, говоря със собсктвеника-млад мъж, много възпитан, превеждам капаро и всичко е уговорено.Докато пристигнахме там. Оказа се, че собственика работи някъде си в друг град и баба му върти делата с къщата за гости. Настаняваме се в стаята, и бабата преценяващо казва: А, ама че това ли е детето, аз мислех, че ечовек, а то-малко дете.Ами какво толкова искате тогава отделно легло и да не е походно, хм 

) Е, казах си най -накрая всичко което ми беше се събрало. Бабата обаче после се оплака на внука, а той също я насоли. Да, ама няма да повторя повече там 
не смеех ни да мръдна, ни да п**на, все отнякъде се материализираше
)

!
и като се прибираше ,без да святка лампата (да не ме събуди
) взимаше зелката, късаше си листа от нея и хрупаше, докато не я изяде, в тъмнината
...Беше просто кошмар за мен- спя много леко и, както се казва, муха да бръмне- аз се събуждам
.Правих и забележки, че ме буди и т. н., но според нея така се топели килца
- като яде зеле през нощта
!!!За хазяйката ми (бивша де
) утре ще разказвам
!
. Цената за къпане е подозрително еднаква
.