Говоря за Италия, да не кажете, че само българските хазяи са хм .. особени

Звъним веднага на госпожата, а тя казва ... ми даааа, така е като дишате

Последваха месеци скандали, заплахи от наша страна, адвокати, наложи се да изхвърлим гардероба на детето, че беше неспасяемо почернял .... усилено търсихме нова квартира .. абе някакъв ужас посред зима.
Предполагам, че на всички е ясно, че ако отвън няма изолация и отвътре също, ако се затопли отвътре, а навън е зима, става чудно, тоест конденз. Ей не си призна това същество, че изобщо не са направили изолация, а само са ударили един бял латекс на 90-годишните стени.

Една мързелива неделя пием кафета и праскаме карти с един приятел вкъщи. Звъни се на вратата, отварям, госпожата. Нахълтва без никой да я е поканил, вижда приятеля и като се развика, тоя апартамент е за трима, какъв е тоя тука. Вие какво си мислите, аз всичко знам и всичко виждам какво правите.

В първия възможен момент се изнесохме, викаме идиотката на оглед и да си вземе ключа. Пристига тя и се започва да се гледа всеки сантиметър ... стига се до банята, тя се навежда над тоалетната чиния, оглежда я отпред, отзад, вътре ... и възмутена се обръща към нас: Вие сте ползвали тоалетната! Ние пак

Спогледахме се с мъжа ми, и той влезе в нейния тон, вика, ми госпожа, много се извинявам, ама не можех все в градината, нали разбирате, все пак 3 месеца са това .... Чудото на природата отвръща: е да, ама като се нанесохте беше нова! Ние

После не искаше да ни върне капарото от 3 наема накуп, та се наложи да й пратим адвокат, който й обясни, че това не е подарък за хазяина, а пари на наемателите. Върна ги, ама "с клизма" дъртофелницата.
Ей като се сетя ми иде

Поне имаме готови лафове - ааа, дишаш а ... ще видиш ти мухъл

и ааа, тоалетна ползваш а? как не те е срам! я марш в градината