А аз по принцип заспивам трудно и лесно се будя. Добре, че после се изнесохме с няколко приятели на квартира. Там наемодатели ни лъжеха със сметките за тока, ама това е друга история.
А аз по принцип заспивам трудно и лесно се будя. Добре, че после се изнесохме с няколко приятели на квартира. Там наемодатели ни лъжеха със сметките за тока, ама това е друга история.
А то какво станало, Галка си сложила праха за пране в кофата и като кипва тази ти ми вода с този прах ....
Най-интересното беше, че го повтори. Шматчица везничка като мен.
Благодарение на това момиче, проядох манджи с лук и готвя най-вкусната леща на света. 
Един ден ще хапват те. Измива Сашко една моя чиния и решава да я подсуши като изтръсква енергично чинията. Не е преценил обаче добре кога да спре и бумва чинията в ръба на мивката и я чупи.
Извинява се 100 пъти човека, успокоявам го аз, че нищо не е станало, чиния като чиния. И така, минава известно време, идва пак на гости и ми подава чиния увита в амбалажна хартия. "Ама, Саше, какво е това? Нямаше нужда". И той разказва, че излезнали с майка му да търсят чиния. Жената нали не знае, че той спи при гаджето и човека изръсил, че търси подарък за приятели, които ще се женят. Жената учудена безкрай се опитва да го разубеди, че само с една чиния на сватба не се ходи, ама Сашко си знае неговата. 
И седим трите мацки и в един глас викаме: "Пожа-а-а-а-а-р", ама ни едната не реагира.
Добре, че в този момент се появи гаджето на другата съквартирантка и взе нещата в свои ръце. 

Съквартирантката на съседката ми ставаше сутрин преди изпит мноооого рано (изпитът почва в 9, за мащабите на София има около час път), за да си омеси и изпържи мекици, та да хапне стабилно преди изпита. А другата съседка си правеше прическата с компот от череши по липса на фиксиращи продукти 

Много следеше кой кога ползва банята и ако не те е усетила ти дава зор да взлезеш да се къпеш/разбирай дневно, не седмично/. 

Не ми стига това, но и да вземе да се маже с някакви лосиони чисто гола баш в средата на стаята, викам си: Е, не, тая нарочно ме тества. Не върви да излезна, нито да я гледам, нито да се обърна. Ужас някакъв!
Препоръчани теми