. Той не беше студент, а дошъл от любов към съквартирантката. С този човек сме забавлявали страхотно! Голяма партия бяхме
. Танцувахме "Лимбо" по следния начин: аз се качвам на раменете му ("на конче"), двамата заедно пеем песента , като едновременно с това той влиза и излиза през вратата на стаята, като аз съответно трябва да се навеждам назад
!
Моите са изключения. Внушавахме си като пушехме трева на младини, че котките ги хваща, може и да им е ставало нещо от дима.
ядоса се момчето и като подгони котката с нож и вилица
. Спасихме котката, спряхме го. В никакъв случай не си мисля, че щеше да я убие, но самата гоненица беше забавна.

След ден-два умряха от липса на въздух (предполагам).. Този буркан се изхвърли чак в дена, в който се изнасяхме 
Както и да е. Купона почна, по някое време отивам до кенефа и...
Сигурно при това признание трябваше да отворя и да му се метна в обятията. Имаше изискване да не водим мъже вечер, той не искал домът му да става бардак. И една сутрин се засичат на излизане с мой мъж на вратата, на него нищо не му казва, ама после подпука мен- нали сме имали уговорка:) И аз му казвам- "ами той от обед беше в нас, не съм предположила, че ще остане да спи", не ми мина номера и започна скандал, аз му казвам- "Какъв е проблемът, че правя секс или в кое време на денонощието ще го правя?". Останахме там само два месеца.
Тя просто си ги обличаше десетки пъти, преди да се сети, че са за 'пране'. Най-интересното е, че в банята нямаше свой нито душ гел, нито сапун (само шампоани и балсами -- за косата си се грижеше особено прилежно). Как да е, с другата съквартирантка се усетихме, че минават месеци, а тя не си купува (но не ползваше нашите, сигурна съм, че щяхме да разберем) -- просто се миеше само с вода и гъба
Един ден не се сдържах и й направих забележка -- изчерви се, побесня, разфуча се, но си купи сапун. 
В хладилника нон-стоп разлагащи се неща. Но не се сещаше да си ги изхвърли. Останалите й вървяхме след г*за :/ А за миене на съдове дума и не можеше да става. Тя беше заявила, че се прибира 'само за да спи' -- е, нито беше вярно, нито пък се предполага, че сме длъжни да й осигуряваме чиста посуда...
не беше някаква красавица...), една друга киснеше в банята по средно 40-50-60 мин. (не питайте как съм стискала и колко ми се е ревяло вече -- банята и WC бяха на едно), една пък се изнесе без да ни каже думичка -- просто се прибрах и заварих стаята празна (тя беше донесла перденца, килимчета, а-у, и един ден просто изчезна, може и да е била обидена нещо, знам ли).
Тайфата скача и награбва ромеото, преди да съм го убила. Изтрезняват моментално и започват да сипят извинения. Аз рева и драйфам под душа. Пълен цирк.

Ама не съм сигурна, отдавна беше. Кооперацията, в която беше квартирата, се намира отляво на Ректората, много удобно наистина. На втория етаж май. Един дълъъг коридор и две стаи, едната имаше и кухненски бокс и тераска, другата - не. А хазяинът е нон-стоп пред Ректората, обикновено на вестниците. Абе, нямам лоши впечатления от него, единствено, че като се лепнеше за теб и няма отърване, малко досаден, но иначе нищо лошо не мога да кажа.
Не, не е той, този верно все се лепва и се опитва уж да помогне, казва коя обява е от агенция, в коя квартира кое не е наред, всичко знаеше
Моят образ е от другата страна на булеварда, зад стола се пада всъщност, голям апартамент, преграден 3 или 4ти етаж беше, без асансьор.Препоръчани теми