Любими цитати от филми и сериали

• 124 092
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
"Всичко е лесно, щом предложиш пари" - Жената в огледалото

# 121
"Ключът към нашето щастие не винаги е подходящ за чуждото щастие.":
(Сиси) "Клюкарката"

# 122
  • Пловдив
"Първите 90 години минават неусетно. После започва старостта" - "Сърдити старчета"

# 123
"Порастването върви паралелно с добиването на независимост. Всички я желаем. Понякога я получаваме, използвайки другите. Понякога я достигаме само в комплект с някого."
"Клюкарката"

# 124
Roll me further bitch - на човека от аватара ми.  Laughing

# 125
„Сещате ли се за плакатите, които гласят „Днес е първият ден от остатъка от живота ти“? Е, това е вярно за всички дни без един - деня, в който умираш.“
Американски прелести

# 126
Напоследък изглеждаме толкова склонни да губим дарбата си да мислим заради доброто чувство, че принадлежим към някаква група. Вземаме страната на нашия екип.
Алън Шор "Адвокатите от Бостън"

# 127
Много хубава тема!  bouquet

Ето и от мен няколко цитата:

Ако обичаш нещо,пусни го на свобода. Ако го сгази кола,значи не ти трябва." Mr. Green
Алф

"Проблемът не е да стигнем до земята на мъртвите, а да се върнем."

"Никой ли не е дошъл да ме спаси,само защото съм му липсвал?"

"Карибски Пирати

There were three men in her life. One to take her… one to love her… and one to kill her.

Имало трима мъже в живота й. Един да я вземе… един да я обича.. и един да я убие.

"Имало едно време на Запад"

"Не може да има триумф без загуба. Не може да има победа без страдание. Не може да има свобода без жертви."

"Властелинът на Пръстените-Завръщането на Краля

# 128
Дори да мислим, че сме видели всичко, понякога животът може да ни изненада и винаги можем да изненадаме себе си.
"Клюкарката"

# 129
Невежеството е блаженство.
The Matrix

# 130
Първата реакция към операта е много силна. Или се влюбваш в нея, или я намразваш. Ако я обикнеш, е завинаги. Ако ли не, може и да се научиш да я цениш, но никога няма да стане част от душата ти.
Хубава жена

# 131
Колкото и да порастваме, всички имаме нужда от уюта на своя дом, защото без обичта на близките ни няма как да не се чувстваме напълно сами.
"Клюкарката"

# 132
Здравейте! Харесва ми темата, вдъхва ми оптимизъм, затова ще се включа с някои от любимите ми цитати. Ето един:

"Хората имат белези от рани на най-неочаквани места, като тайна карта на личните им истории, диаграми на всички техни стари рани. Повечето от раните ни заздравяват, оставяйки само един белег. Но някои от тях, не. Някои белези носим с нас навсякъде. И въпреки, че раната е заздравяла отдавна... болката още се усеща. Кое е по-лошо, нови рани, които са ужасно болезнени... или стари рани, които би трябвало да са излекувани преди години, но никога не заздравяват? Може би старите ни рани ни учат на нещо. Те ни напомнят къде сме били и какво сме превъзмогнали. Те ни служат за урок какво да избягваме в бъдеще. Така обичаме да мислим. Но това не е така, нали? Някои неща трябва да учим отново и отново, и отново."
"Анатомията на Грей"

# 133
Обичам те, дори и когато не мога да стоя с теб в една стая.
Боби Юинг "Далас"

# 134
"След сватбата ние с жена ми заминахме веднага на сватбено пътешествие. Тя в Турция, аз в Швейцария.  И така живяхме три години в любов и съгласие."

@Тот самый Мюнхгаузен

"И никакви връзки няма да ти направят крачето малко, душата - голяма, а сърцето- справедливо."

@Пепеляшка

"Сърцето на жената е като дълбок океан, пълен с тайни..."

@Титаник

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт