Любими цитати от филми и сериали

• 124 079
  • 169
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet

"С мъки, с нещастия е пълен тоя свят, но все пак има нещо, което е хубаво, което стои над всичко друго - любовта между хората."
Йордан Йовков, "Песента на колелетата"

# 136
  • Пловдив
"За да те забележи мъжът, трябва да го грабнеш целия - с усмивка, поглед, докосване, мирис, вкус. Да го запалиш.
Но за да запалиш мъжа, самата Ти трябва да гориш!" - Лариса Ренар

# 137
Прощавайте, не бях съвсем по темата... да се реванширам с няколко... Wink

"Всеки магьоснически трик се състои от три части, или действия.Първата част се казва "прелюдия". Магьосникът ти показва нещо обичайно. Второто действие се нарича "поврат". Магьосникът взима обичайното нещо и го превръща в нещо необичайно.Но ти все още не ръкопляскаш, защото да накараш нещото да изчезне не е достатъчно. Трябва и да го върнеш обратно. Сега започваш да се оглеждаш за тайната. Но няма да я откриеш, понеже, разбира се, ти в действителност не гледаш. Изобщо не ти се иска да откриеш истината.Ти искаш да бъдеш изигран."
"The Prestige"

"Когато очите му срещнаха моите, аз почувствах някакво щракване, като ключ в ключалка. Повярвай ми, аз не съм романтична и като съм чувала за любовта от пръв поглед, никога не съм вярвала в нея и все още не вярвам. Но въпреки това, имаше нещо, някаква непозната реалност, и не можах да си тръгна. "
"Dear John"

"Ако обичаш някого ... кажи го, точно на момента, на глас. В противен случай ... моментът просто те отминава."

„Сватбата на най-добрия ми приятел”

# 138
Страхотна тема. Чудя се защо чак сега я откривам. На млади години си водих нещо като дневник с подобни и бях събрала 6 пълни тетрадки.

Ето и мои любими:

"Па я сум упирен дечко. " - "Ране" (представяте ли си колко ми се е спяло снощи, щом съм объркала любимия си филм и любимия си цитат).
"Който спаси живот, спасява целия свят." - "Списъкът на Шиндлер"
"Нужен е само един свидетел, за да бъде развалено перфектното престъпление." - "Задният прозорец"
"Когато се събуждат на различно място, в различно време, можеш ли да се събудиш като различен човек?" - "Боен клуб"
"Що за болни нелепи кукли сме ние, каква е тази гадна малка сцена, на която танцуваме. Що за забавления имаме - да се чукаме и да танцуваме. Не ни пука за света. Не осъзнаваме, че сме едно нищо. Не сме това, което беше предвидено." - "Седем"
"Не можеш да промениш човек, без да го унищожиш преди това." - "Ефектът на пеперудата"
"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг, без да губиш въодушевление." - "Ханибал"

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 08:30 от azaf

# 139
Не обръщай гръб на семейството, дори то да го направи.
Дом Торето "Бързи и яростни"

# 140
Както се случва понякога, един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент. И звука спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това моментът си отива. - One Tree Hill

# 141
"Say hallo to my little Friend"
Al Pacino - "Scarface"

# 142
Както се случва понякога, един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент. И звука спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това моментът си отива. - One Tree Hill
Неповторимият ОТХ  newsm10

"И помнете, че когато нощта е най-тъмна... това е, защото вече ще изгрее слънце"

# 143
Всяка реплика на Антонио Монтана е велика.

# 144

"Ако обичаш нещо,пусни го на свобода. Ако го сгази кола,значи не ти трябва."

"Знаеш ли, Доти? С теб си приличаме. Само неприятности създаваме."

"Колата мърка като котенце, което ме подсеща, че съм гладен."

"Знаеш ли какво става, когато разтърсиш живота за ревера? Пада пърхут - това става!"

"Какво е това - бележка: „Алф, не яж това!“. Та аз не ям хартия!

"Алф"

# 145
Няма да се откажа от нещо, което би било страхотно, само защото може и да е трудно.
Дани "Слушай сърцето си"

# 146
- Вие сте атеист?
- Само на Коледа и Великден. В останалите дни това не е важно.

Д-р Хаус

# 147
Знам, че на този свят има много неща, които не можем да контролираме- сняг, земетресения, изригване на вулкани, но е важно да знаем нещата, които можем да контролираме- опрощението, вторият шанс, защото само едно нещо превръща света от самота в свят на красота. И това е любовта. Любовта е надежда. Надежда за новата година. Ето какво значи за мен този празник- надежда и класен купон.
"Нова година"

# 148
Ike Clanton:
What is that now? Twelve hands in a row? Holliday, son of a bitch, nobody's that lucky.

Doc Holliday:
Why Ike, whatever do you mean? Maybe poker's just not your game Ike. I know! Let's have a spelling contest!

Tombstone

# 149
Нашата професия изисква интелигентност и достойнство. Нашата работа е да ги обслужваме, не сме им слуги. Те са просто богати. Нашата професия не определя какви хора сме. Това, което определя какви хора сме е как се изправяме, когато сме паднали.
"Пет звезден романс"

Общи условия

Активация на акаунт