С шкембе си е най-добре 9

• 29 413
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Това се казва новина!  Grinning

Прити, мила желая ти прекрасна бременност и едно здраво, бяло и пухкаво бебче на финала!  Hug  bouquet Как се решихте толкова скоро?

погал на всички бременни коремчета   Hug

# 271
Прити ,честито мила  Hug
желая ти една лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes :Lil:
ето ,как се увеличаваме  и толкова ме радва това ,
хайде чакаме нови попълнения. Grinning
КУИНЧЕ  ВСИЧКИ ЩЕ СЕ МОЛИМ ЗА ТЕБ  Praynig

# 272
Прити, страхотна новина Hug, аз съм 2в1 Tired, ако до сряда не родя...в болница..

# 273
  • Варна
Pretty страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче през август! Драсвай по някой ред по-честичко.
Galiki дано скоро се гушкате с бебо.
QueenBee ще стискам палци всичко да мине добре.

# 274
Привет настоящи и бъдещи коремчета wavey!
Pretty ,страхотнооооо!Честито,леко бременеене и прекрасно бебече в прегръдките ти през август! Hug Praynig Peace
Галики,стиснати палчета -да се случи ,както ти го искаш и скоро да се похвалиш! Praynig
QueenBee ,с теб сме-пращам ти цялата си позитивна енегрия!Кураж,мила! Peace
kroelahai,вярввам че ти предстоят само прекрасни емоции,мамче!  bouquet
Диди,какво стана -2в1 или 3в1 сте?  bouquet
И при мен ,нищо ново-чакам си втората ФМ и се моля всичко да е наред и да се размина с аминото! PraynigУморили сме гъбите, Mr. Greenбебо започва все по-често да раздава ритничета! Heart Eyes
На всички пожелавам успешна и усмихната седмица!

# 275
много ви благодаря, момичета Hug Heart Eyes
имам едно въпросче: сега ми смениха часа и се оказа, че на 02.02 следобяд съм на ФМ, проблем ли е че ще дам кръв за БХС на 04.02 сутринта?
стиснати палчета за всички, на които са им нужни Praynig

# 276
˙·٠ pretty٠·˙ , ако ходиш на БХС със снимката от ФМ сигурно ще те накарат да си направиш нова. Не съм убедена в това, което казвам, но по - добре гледай да си съчетаеш нещата, за да не се налага да даваш излишни пари.  Peace

# 277
˙·٠ pretty٠·˙ , ако ходиш на БХС със снимката от ФМ сигурно ще те накарат да си направиш нова. Не съм убедена в това, което казвам, но по - добре гледай да си съчетаеш нещата, за да не се налага да даваш излишни пари.  Peace
ок
ще се опитам да отида на следващата сутрин - 3.02, тогава мисля, че вече ще е ок
благодаря за бързия отговор  bouquet

# 278
Влизам за бърз отчет - всичко за сега е ок Laughing, (сега ще имам няколко дни спокойствие, докато параноята ме подгони отново), след прегледа се изстрелях към Майчин дом за БХС, но ги изпуснах  и ще ходя утре сутринта
хубав ден от мен Hug Heart Eyes

# 279
˙·٠ pretty٠·˙ ,браво на вас smile3501!Страхотни новини,само такива до финала! Praynig
Диде ,така и не каза какво ства при вас?
Чакам Галики да се резпише,сигурно вече се гушкат Praynig
Куини,хайде,не остана,мила-някакви десетина дни!Така се вълнувам с всяка от вас  Kissing Heart
Кроелка,Исе,Херка   Hug Hug Hug
 Гуш на всички и драсвайте по два реда,да не ви мислим!  bouquet ....и чакаме нови попълнения newsm17 newsm17 newsm17

# 280
Още 2в1, утре отивам в болница Tired

# 281

всичко ще е наред  Hug,часове те делят до срещата с твоето съкровище.
Аз днес целия ден само лежа ,че не ми е много добре ,но най важно е Бебо да си стои на топличко в мама .
погал на всички тумба чета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes preggo

# 282

Стискаме палци всичко да мине по най - безпроблемния начин!  Hug

Кроелка, една и за вас!  Hug

# 283
  • Варна
И аз стискам палци всичко да мине безпроблемно!
Кроелка почивай си. Януари мина, ей сега ще се изтъркаля и февруари, после март и дошъл април.
Pretty все така добри да са новините до края.

# 284
стискам палци за всички ВИ мили майчета дано всичко е наред и да ни радвате само с хубави новини  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт