Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 574
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
mijjjka, благодаря още веднъж. Не съм чувала за Пема Чодрон, но ще разгледам. (Да не е културолог?)

# 586
  • София
Точно ребъртинг (визуализация, дишане) и преди малко отворих сайта на инструктора-психотерапевт, преподавател е в университет. Simple Smile

Shocked

Ами, ако е рибъртинг, къде са им преживяванията?...  Thinking (дай да погледнем и ние сайта, нали не е секретно?... Simple Smile)

Amar, благодаря, точно холотропно дишане!  Peace Но виж, явно има разлика и ВИДОВЕ холотропно дишане, защото в моя опит гърч няма, а съм чувала за тая техника, която ти докарва гърчене...  Thinking Сега погледнах в Гугъл и да, и в рибъртинга го наричат холотропно...

# 587
 Simple Smile

Свалям линка, момичета.
И то по чисто лични (форумски) причини.

Не, специалистът говореше в този линк за ребъртинг.  Peace
Сега ще ме карате да му се обаждам за да проверя.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 17:32 от Ив

# 588
Добър вечер, дами!   bouquet Поканиха ме да споделя за рибъртинга... Не знам какво ви интересува, така че питайте, ще съм наоколо.   bouquet

Искам да споделя че "ребъртинга" е изключително неправилна, вредна и опасна практика и никой не съветвам да се занимава с нея. Имало е и смъртен случай! Дишайте бавно и дълбоко. Колкото по-бързо диша едно същество-> по-кратък живот!

# 589
  • София
Инсайтинг интензивно дишане - това май е по-различно...

ПП. Понеже линкът го няма вече, така се нарича техниката с гърчовете, но аз нея не я познавам и не е рибъртинга, който съм практикувала.  Wink

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 17:24 от ivonska

# 590
Да ви попитам някой от тук минаващи  Wink и пребиваващи  Hug
чел ли е тази книга

Енергийна клизма, или триумфът на леля Нюра от Долно Нанагорнище

Мирзакарим Норбеков

Грабна ме като заглавие  Mr. Green и се чудя дали да я поръчам  Thinking а резюмето не ми е достатъчно и търся мнение  Hug

е кажи ми как може да имам доверие на книга с такова заглавие! дали не са му почти всичките такива, за да те зарибяват... Sad

# 591
  • София
Добър вечер, дами!   bouquet Поканиха ме да споделя за рибъртинга... Не знам какво ви интересува, така че питайте, ще съм наоколо.   bouquet

Искам да споделя че "ребъртинга" е изключително неправилна, вредна и опасна практика и никой не съветвам да се занимава с нея. Имало е и смъртен случай! Дишайте бавно и дълбоко. Колкото по-бързо диша едно същество-> по-кратък живот!

Всичко е опасно, ако се практикува от неподготвени.  Wink И на зъболекарския стол могат да те убият...

# 592
Цитат
Всичко е опасно, ако се практикува от неподготвени.  Wink И на зъболекарския стол могат да те убият..
вредните и неподходящи неща са опасни, това че нещо "можело да ти се отключи" въобще не значи че метода е правилен, то за да ти е заключено има причини!

# 593
  • Tам през Атлантическия океан
Да ви попитам някой от тук минаващи  Wink и пребиваващи  Hug
чел ли е тази книга

Енергийна клизма, или триумфът на леля Нюра от Долно Нанагорнище

Мирзакарим Норбеков

Грабна ме като заглавие  Mr. Green и се чудя дали да я поръчам  Thinking а резюмето не ми е достатъчно и търся мнение  Hug

е кажи ми как може да имам доверие на книга с такова заглавие! дали не са му почти всичките такива, за да те зарибяват... Sad

Напротив  Laughing допадна ми иронията в заглавието  Peace

# 594
  • София
Добре, де, нужно ли е да се изпада в такива състояния, за да си даде сметка човек, че има определени травми. Като осъзнаеш, че ти е било кофти при раждането, това как ти помага? Аз и без да съм преминавала през такива сеанси си давам сметка, че ми е било ужасно само от разказите на майка ми за двудневно безумно раждане с огромни мъки, лицево-челно и т.н. ужасии.

"Очистващият" ефект подсъзнателно, по време на сеанса ли се постига, или съзнателно - след осмисляне на преживяното?

# 595
Цитат
Всичко е опасно, ако се практикува от неподготвени.  Wink И на зъболекарския стол могат да те убият..
вредните и неподходящи неща са опасни, това че нещо "можело да ти се отключи" въобще не значи че метода е правилен, то за да ти е заключено има причини!
Соподелям  Peace

На интересуващите се бих препоръчала документалния руски филм Зов бездны/Россия, 2008

# 596
  • София
КЛОНКА, нищо не е "нужно". Или поне на теб не ти е нужно, не се насилвай да гледаш през чужди очи!  Simple Smile

Цитат
Всичко е опасно, ако се практикува от неподготвени.  Wink И на зъболекарския стол могат да те убият..

Да... ама като ти се напълни мазето със заключени врати, тръгват болестите...  Wink

# 597
Нищо не е "нужно". Или поне на теб не ти е нужно, не се насилвай да гледаш през чужди очи!  Simple Smile

Цитат
Всичко е опасно, ако се практикува от неподготвени.  Wink И на зъболекарския стол могат да те убият..

Да... ама като ти се напълни мазето със заключени врати, тръгват болестите...  Wink
Това е илюзия  Sunglasses

# 598
  • София
Ами, добре.  Simple Smile Не ми се спори - не за това дойдох.  Peace

Хайде, хармония ви желая!   bouquet

# 599
Правилното е да не стигаш до там, а да се води разумен живот, и да се правят Правилните неща, вместо да се пълнят джобовете на някои с "тренинги", които може сами да имат нужда от помощ.
Важен е начина на живот, а не "щси платя и щси махна травмата и пак ще си продължавам"
Тези въпроси са толкова дълбоки и е много рисковано да се правят неправилни техники!

Общи условия

Активация на акаунт