Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 577
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Costa Rica
Естествено ,че ще се изхилят.Защото ако не го направят все едно че признават официално прераждането и съществуването на нещо отвъд.Досега не познавам сериозен психолог който да каже такова нещо на глас.Все пак и те са хора и трябва да ядат. Дали е шарлатанство- зависи.В очите на атеистите със сигурност.
Е, това "отвъд" не е предмет на психологията. Но именно трансперсоналната психология на Гроф е първият опит да се доближат гледните точки на психолози и духовни хора. Има надежда.

# 616
  • Universe
Снощи, докато чаках ивонска, реших да се самообразовам малко, за да питам повече Joy , изгледах първата част на Пълната видео версия на лекцията на Станислав Гроф на 7-8 октомври 2007 в Москва - има я на руски и на англйски Peace

Вероятно и другите неща ще ми харесат, препоръчвам Ви го  Hug
Делфина фон Ю., - чех е - на 37т. емигрира в САЩ Hug В един от предишните си животи е бил руснак

Desss, нищо против личната гледна точка, даже я приветствам, но не обичам да ми размахват назидателно пръст Laughing  Иначе в спора се ражда истината /или поне ще откриеш - твоята Wink/. Все пак, тогава си припомням "не приемай нищо лично".
Жалко, че ивонска зачезна, дано прочете искрените ми благодарности за споделеното   bouquet

"Енергийната клизма" ми е най-нелюбимата книга на Норбеков, имам я, преповтаря другите книги + малко новости, но дори не е толково просташки-заядлива hahaha hahaha hahaha

# 617
далеч съм от мисълта да поучавам някой как да си живее живота. Но нещата са наистина ...много сериозни специално с така наречения ребъртинг. За това какво е вредно или полезно може да има обективни критерии, касаещи човешката физиология, психика и енергийна система. А според мен има много сериозни аргументи за това да не се занимаваме с "ребъртинг". Някои може просто да не ги знаят. Експериментите в тези области може да са много опасни. Естествено, че този, който се препитава с правене на семинари, няма да е във възторг от такава гледна точка, но това слабо ме вълнува. Според мен по-добре да ме помислят за консервативен или назидателен, отколкото някой да изтрещи, въодушевен, че някак си може да получи видение за таксата на един "семинар".
Това са повърхностни неща. Ако беше толкова лесно и толкова нужно Учителите дали нямаше да го препоръчат именно това?
Нямам намерение да натяквам, - който чул  - чул.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 19:10 от Vox populi

# 618
Да, споменатият от мен психотерапевт има практическа среща с проф. Станислав Гроф. Peace

Спокойствие ви желая!

# 619
  • Tам през Атлантическия океан

Жалко, че ивонска зачезна, дано прочете искрените ми благодарности за споделеното   bouquet

"Енергийната клизма" ми е най-нелюбимата книга на Норбеков, имам я, преповтаря другите книги + малко новости, но дори не е толково просташки-заядлива hahaha hahaha hahaha

Хахах да , размърда темата  Peace

Лени, мерси за мнението за книгата  Grinning

# 620
  • Universe
Vox populi, свикнала съм ти на изказа вече и за пръв и за последен път го коментирам. Peace На това му викат стил на изразяване, а той си е много индивидуален Wink /добре, че не си Vox dei Wink/

И съм напълно съгласна, че в Бг се нароиха много гурута и още повече наивници, даващи си много лесно парите ooooh!

Ив,  bouquet

# 621
Станислав Гроф е уникален човек (евреин е, от чешки произход - за протокола  Laughing) поне аз останах с такова впечатление след прочита на книгата му "Когато невъзможното се случва". И друг път съм я споменавала /препоръчвала тази книга в темата. Изключителна рядкост са хора като него, които хем да са образовановани в традиционната медицина, хем да са отворени и към други опитности, а не да са коне с капаци  Simple Smile

Вокс, да цитирам със свои думи една съфорумка (Мимина, привет  Hug)- целият подфорум тук разбра какво не препоръчваш и срещу какво си - от "опасния" Крион до "опасния" рибъртинг. Та, а' вземи да препоръчаш нещо най-сетне! Ей така, за разнообразие  Crazy

# 622
Е стига де  Tired

В случая споделям постовете на Вокс  Peace

Пак ще се повторя  Laughing всеки си носи отговорност  Peace
стига с "лудостта" да не пречи на друг  Wink

Хайде любов и светлина  Grinning цветя , рози и прекрасни пози  Wink

п.п.  Wink

И последно, да не ви омръзна: вашите врагове; хората, които ви дразнят и тормозят, са най-добрите ви учители. Хубаво е да сте им благодарни и да ги приемате с любов... (знам, знам... знам колко е трудно! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Wink

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:30 от Desss

# 623
  • София
Дес, гледах филма. Ама и доста неща върших заедно с това, но схванах идеята.
Ако оставим настрана, че руснаците много обичат да правят шпионски психо филмчета и КГБ винаги е намесено, има и интересни неща. Но има и много пропаганда.

А Ивонска е много готина мадама, обаче и аз знам, че тя знае колко ужасно трудно е да обичаш дразнител. На нея може и да й се получава, но поне завидно го прикрива във форума. Simple Smile

# 624
  • Добрич
Desss, имаше преди в подписа ти една мисъл - " Наистина ли си прав....." не помня нататък как беше и макар, че мисля, че си я бях записала, не успях да я намеря, когато днес по- рано исках да те цитирам. Ще се радвам, ако я споделиш отново.

Десс, филма съм гледала отдавна, но определено бях впечатлена.

# 625
Дес, гледах филма. Ама и доста неща върших заедно с това, но схванах идеята.
Ако оставим настрана, че руснаците много обичат да правят шпионски психо филмчета и КГБ винаги е намесено, има и интересни неща. Но има и много пропаганда.

И на мен по тая причина изобщо не ми хареса този филм. Изобщо не можа да ме убеди даже.

# 626
Да като изключим пропагандата за хАмериканците  Mr. Green   филма си заслужава времето  Wink

Вела , ахахха да  Peace

Сигурен ли си, че си прав ? Съвсем, съвсем сигурен ? Да бъдеш „прав“ затваря вратите към „правотата“ на другите хора, които считат, че ти грешиш, точно както ти считаш, че те грешат.

И на мен по тая причина изобщо не ми хареса този филм. Изобщо не можа да ме убеди даже.

Да , филма не е за харесване   Sunglasses

Не е като Тайната и т.н.   Wink 

Няма как да се хареса на всички  Sunglasses

# 627
Ееее, нИдейте тъй  Wink  Не отнемайте на Егото основния му атрибут и призвание - да бъде право  Joy

Heart Eyes Hug

# 628
Аресвам си Егото  Crossing Arms който може да си ходи без него  Joy

mijjjka  Wink

# 629
Момичета, а какво мислите за сугестологията Thinking

Общи условия

Активация на акаунт