The Walking dead

• 41 836
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Някой може ли да ми каже или да ми даде линк за трети сезон, плийс? Simple Smile Мислех да го чакам по тв, ама...В замунда го нема.

# 691
# 692
О, тенкс!  bouquet Ама изобщо не е странно, че не можах да го намеря! Rolling Eyes Като си търся главата пак трябва да питам някой къде е ... newsm78

# 693
  • Сопот, Пловдив
Да се запиша и аз в темата, тъкмо преди началото на продължението на трети сезон. Като цяло не си падам въобще по филми за зомбита, но случайно се загледах в първите серии и вече съм фен.  Grinning Само ме е яд, че ми убиха любимеца - Шейн, сега се надявам Дарил да не го сполети подобна съдба. Другите ми любимци са Глен и Андреа.

# 694
  • КиТ
И тук да те посрещна  Crazy Hug Hug Hug Hug

# 695
  • Сопот, Пловдив
Плами, ако те нямаше и в тази тема, щях искрено да се учудя.  Grinning  Hug

# 696
  • София
Мани, и в темата за Иън присъства ooooh!

# 697
Коленопреклонно ви умолявам да я изпишете вече тая тема, че да спре да ми излиза в отговорите.  Mr. Green Онзи ден шефът ми каза, че е почнал да го гледа и се сетил за мен, мило, нали?  hahaha

# 698
  • София
Що бе, Ир? Спря ли го?

# 699
  • КиТ
Мани, и в темата за Иън присъства ooooh!

bowuu bowuu bowuu Няма избавление от мен  Mr. Green

Ир,що бе? Виж къв готин сериал Crazy

# 700
Хахахаха , и аз ви молих така с Хейвън.........Пуцко ,трети сезон нали знаеш , че е разкош и черва  Mr. Green

Ей тук наште хора пообрали награди - http://www.buzzfocus.com/2013/01/10/readers-choice-awards-best-tv-of-2012/

# 701
  • София
Да, трети е супер, за разлика от втори, който беше скука и...скука Peace

# 702
Аз отдавна го спрях, ама някой ден ще наваксам.

Хахахаха , и аз ви молих така с Хейвън.........Пуцко ,трети сезон нали знаеш , че е разкош и черва  Mr. Green

Бааа, ама Хейвън вече е пореден номер тема, а тая е първа! Срамота! Три сезона!  hahaha

# 703
  • КиТ
Ами 2ри сезон като се закучи и  Mr. Green Joy Joy Joy

# 704
Точно втори ми похвалиха, че бил по-задълбочен психологически, което е потенциално интересно, но първо да ми мине удоволствието от "Z-та световна война", че сега съм свръхкритична.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт