Нар

• 6 938
  • 13
  •   1
Отговори
zdraveite, iskam da popitam dali moga da dam doma6en sok ot nar na bebe na 4 meseca

здравейте, искам да попитам дали мога да дам домашен сок от нар на бебе на 4 месеца

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 19:44 от Vivi

# 1
На бебе на 4 месеца САМО мляко! Сок около годинка  Peace

# 2
Много е малко бебчето за сок, особено от нар. Нека си пие само кърма/ АМ - това му е напълно достатъчно Peace

# 3
  • Стара Загора
На бебе на 4 месеца САМО мляко! Сок около годинка  Peace
Peace Peace Peace

# 4
ami da, no nie ve4e pieme sokove ot kakto navar6ihme 2 meseca-taka ni kaza d-kata (ot qbalka i morkov)

ами да, но ние вече пием сокове от както навършихме 2 месеца-така ви каза д-ката (от ябълка и морков)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 19:46 от Vivi

# 5
  • София
На въпроса-не. Не бих посъветвала никой да го прави.
Иначе-пресни плодове се предлагат най-рано след навършени 6м. Сокове-също от тогава, в началото-разредени с вода.

# 6
  • София
Не. Наскоро дадах на малкия сок от ябълка (той е 6м), захранен с плодове, месо, зеленчуци, каши, но... от чистия сок започна да повръща

# 7
Някои педиатри трябва да бъдат застрелвани на място! Все ми се струва, че трябва да са подочули какво препоръчва съвременната наука или просто да си използват главите за мислене! Ако бебето трябваше да пие сокчета от 40-тия ден или от два месеца от едната цица тогава щеше да започва да тече ябълков сок, вместо мляко! И си мисля, че зъбите се появяват като сигнал от природата, че човечето вече може да опитва и друга храна, освен млекцето на мама/АМ (това чисто теоретично, че в сегашното извратено време има случаи на зъби, появили се на 3 месеца)

# 8
Категорично НЕ!
Различно от кърма/АМ-след навършени 6мес; а сок най-добре след годинката Peace
По принцип имайте предвид, че нара запича.

# 9
И аз да питам за нара. Моята е почти на 1 г и 5 месеца. Дадох сок на 10 месеца ,понеже не искаше да пие чист чай от лайка, а се налагаше и вместо захар слагах сок. Дали мога да дам нар ,и може ли да предизвика някаква алергия, само да кажа че вече е яла и тропически плодове,като портокал,грейпфрут ,киви

# 10
Не, нара не го дават алерген Peace
Добре е да не свиквате бебето да приема само сладки течности..давайте чиста вода Peace
Ако не иска-просто измислете по-интересен начин..различна шарена чаша, сламка, шише..

# 11
Не, нара не го дават алерген Peace
Добре е да не свиквате бебето да приема само сладки течности..давайте чиста вода Peace
Ако не иска-просто измислете по-интересен начин..различна шарена чаша, сламка, шише..

Благодаря много. Hug

# 12
И аз да питам за нара. Моята е почти на 1 г и 5 месеца. Дадох сок на 10 месеца ,понеже не искаше да пие чист чай от лайка, а се налагаше и вместо захар слагах сок. Дали мога да дам нар ,и може ли да предизвика някаква алергия, само да кажа че вече е яла и тропически плодове,като портокал,грейпфрут ,киви
Да може.Тя вече е голяма.И аз давам на моята.

# 13
На бебе на 4 месеца САМО мляко! Сок около годинка  Peace
Peace Peace Peace

И от мен  Peace  Peace  Peace

Иначе ние вече сме достатъчно големи и тамън съм взела нар, който да дам под формата на сок тези дни. Да видим дали ще се хареса.  Thinking Аз го обожавам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт