Жената Везни-3 част!

• 20 977
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Това верно е велико!

Това, което разказва Нощни очи и на мен ми е познато, до миналия месец имах само 2 чаши и 4 чинии.Нарочно бях взела толкова, защото се местех.Но не това ми беше проблема, точно в този момент стигнах до извода, че не мога да живея в хаос, да не ми е подредено и да не знам кое къде ми е!Не знам това от мен ли е или от зодията!

# 121
  • ул. "Мечтание"
Абе ще се нареди то, няма де да иде. Но ми изпушиха бушоните вече! За една година три жилища сменихме и вече ми дойде до предела всичко май.  Twisted Evil Sick

Мамче, поне периода със спането на пода премина.  Joy

Сега единствено искам да върлям, да хвърлям, да хвърлям...
Да оставя по четири от всичко (чаши, чинии, прибори, бельо, блузи, панталони) и книгите и другото в кофата!  Mr. Green Изперквам!  ooooh! Joy (няма да ви казвам колко неща изхвърлихме пък при опаковането на багажите да ги пренасяме всеки път, даже зарадвахме един циганин с един диван, дето свекърва ми още жалее за него (за дивана де)  hahaha)

И аз обичам да ми е чисто и прибрано, ама някой друг да чисти и прибира вместо мен.  Whistling

Айде стига съм плямпала глупости, отивам да спя. Пък току виж утре ми просветнало.
Лека нощ, кантарчета!  Hug

# 122
В Бургас два дни няма да има вода. С всичкия си късмет и двата дни се падам на работа. Тоалетните са заключени, а вече едвам издържам. smile3514
Ох, оплаках се.

# 123
Моля, обясни - как така 2 дни няма да има вода в голям град като Бургас #Crazy....ужас!

Довечера може самосиндикално да съм на кръчма....Няма да е кой знае какво, но като няма риба и рака е риба - казали хората...Дано бебето заспи навреме.....

# 124
Мам, весело да ти бъде!  Wink

# 125
Да ви се похваля, че съм с нов цвят на косата Crazy.Както си седях и реших, че трябва да съм още по-руса и вече съм.Добре се получи, макар, че се боядисвах в друг салон.Откриха и грешки в прическата ми Mr. Green, но аз вина за това не нося Naughty.Май си намерих нова фризьорка, аз там съм ходила на издухване, но при ученичките, а сега ме прави шефката и съм ок.
Много хубаво беше и днес времето, но това ранно стъмване ми такова таковата Close
Мамче, весело изкарване  bouquet
Трендафила, българска работа му викат хората, при нас не е свобода, а свободия Peace
Im So, това да се седи без вода е кошмарно, само се чудя как може във 21в. да се случва такова нещо в най-добрия град за живеене newsm78

# 126
Ели,ти я пускаш и пускаш това,което ти харесва.Ако имам претенции ще поискам аз да я пусна. Hug

Мишелин,не.Няма какво да търся там.А и не познавам никой.

Мамо Цо,къде се губиш?
Как не познаваш - мен ме познаваш Laughing, а аз ще съм там Hug
Приемате ли нови везнички при вас.
Пръкнала съм се преди 30 лета а 20 октомври 1980г, почти в асансьора на втора градска болница, където по - късно се роди и моят син. не знаех, че има тема за жената везни и се надявам, да съм добре дошла тук.
и да ви поканя на коледното бг-мамма парти де, тъкмо, щ есе запознаем Hug

# 127
Привет Moon Walk, добре си ни дошла и дълго да се виждаме  bouquet
Добивих ви на първа страница с PRINCESSA

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 20:03 от elinor1985

# 128
Добре дошла и от мен Moon Walk,
аз нещо съм се изнервила...сипах си едно и се опитвам да запазя самообладание - решаваме задачи с големия.  smile3515

# 129
Добре дошла и от мен фенке на MICHAEL Hug като бях млада фен спечелих второ място за имитатор на Майкъл, ето една снимка от времето когато бях много запалена http://prikachi.com/images/790/2696790U.jpg (в средата  Mr. Green), впоследствие the best one MADONNA http://prikachi.com/images/793/2696793m.jpg го измести с една крачка назад  Simple Smile

# 130
Добре дошла и от мен фенке на MICHAEL Hug като бях млада фен спечелих второ място за имитатор на Майкъл, ето една снимка от времето когато бях много запалена http://prikachi.com/images/790/2696790U.jpg (в средата  Mr. Green), впоследствие the best one MADONNA http://prikachi.com/images/793/2696793m.jpg го измести с една крачка назад  Simple Smile
Много доброооо Peace, помислих, че ще има снимка и в стил Мадона.Аз нещо не я харесвам, ама и аз незнам защо newsm78

# 131
Ммм, какво приятно ново попълнение.  Laughing Moon Walk, добре дошла.
Колко повече везнички, толкова по-добре. Всички са големи сладурани тука.  Heart Eyes

Bibis, ти се нервиш, но мен ме разсмя искрено.  Laughing Много са ми забавни тази серия емотикони.
Какви задачки решавате?

Ели, честит нов цвят.  Hug Няма ли да пуснеш една снимчица?  Flutter

# 132
Мише, тази вечер ще заредя батерията на фотото и утре ще се снимам и ще кача Peace
Похвали се с нещо?

# 133
Оххх, имам нещо, ама то не е баш за хвалене, че много дълго време го отлагах.  Embarassed
Важното е, че най-после я свърших и тази работа. Минах през общината за адресна регистрация. Доволна съм.  Blush

Сега вече мога да си избера Личен лекар и да се запиша в Бюро по труда.  Mr. Green

# 134
Оххх, имам нещо, ама то не е баш за хвалене, че много дълго време го отлагах.  Embarassed
Важното е, че най-после я свърших и тази работа. Минах през общината за адресна регистрация. Доволна съм.  Blush

Сега вече мога да си избера Личен лекар и да се запиша в Бюро по труда.  Mr. Green
Много полезно нещо си свършила PeaceАз нямам личен лекар или по-точно имам, но никога не ходя при нея.Веднъж си поисках направление и нямала, били изчерпани и от този момен за мен тази "институция" умря Close
Работа търсиш ли си вече?Май беше споменала, че ще почиваш известно време newsm78

Общи условия

Активация на акаунт