Жената Везни-3 част!

• 21 019
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Ели, и на мен ли е любопитно!
Миналата седмица ОТНОВО ме обзе идеята за смяна на цвета - нещо кестеняво с по-светли кичури(сега съм мно-о-ого черна)
Обаче ми се размина (идеята).
Това винаги ме връхлита защото съм побеляла, а косата ми расте много бързо и на 20тия ден от боядисването отново съм готова! А така ми е писнало...Чак ме връхлитаха идеи да се оставя прошарена - много екстравагантно, нали? Ама няма...много гротесктно ще стои...аз съм на 38, но с детска визия и в тяло и в лице....може би по-късно, като порасна... Crazy

Мише, не питай за задачите! 2ри клас е...не трябва да се оплаквам от детето-много добричък е, чак прекалено, ама аз като везна искам перфектния ученик, без никакви грешки!  Crossing Arms
Перфекционизмът е нещо лошо, ама да питам от мен самата ли е или от зодията?  Confused

Мише, ми да пиеме по кафенце...и аз не работя, пък и ремонтите поприключиха! Оф, аман!

# 136
Още почивам.  Blush Чета по малко. Време е да се оглеждам за работа обаче.  Confused
Само да се регистрирам в Бюро по труда, че нито стажа ми върви, нито осигуровките, нито обезщетение получавам.  Crazy

А личен лекар си трябва. Докато бях на работа ме осигуряха допълнително и беше лесно. Няма направления, няма чакане.
Звъниш на координатора, той ти запазва час.

Ще трябва да зарежа компа вече, че половинката се понаду.  Mr. Green
А аз хем си пиша тука, хем съм на тръни, защото ми се дразни.  Crazy

Въх, ще ме изхвърлят с лаптопа, ама ...
Bibis, доста ще се затормози косата ти с обезцветяване.
Търпение за задачките.  Hug

Айде по някое време ще пиша пак.  Party

# 137
Това с двойното е много добро, но при мен нямам такова.
Bibis, ще пусна утре обещавам PeaceДавай с експериментите, аз тази коса дълго време не я пипах, да не и стане нещо, а то каво да и се случи ако изгори режа и готово.Днес не ми беше ден за боядисване, но искам по-светло и това е bowuuМилото много ме хареса Flutter, а сега на Коледа да видим баба какво ще каже, че тя ми е голяма скица hahaha
Аз имам наченки на перфекционизъм, но по-скоро съм взискателна към себе си и по-малко към околните.

# 138
Само да споделя, първото ми обезцветяване беше драстично и агресивно....ефекта на изгоряла коса беше на лице, много ясно.
Сега (миналата седмица) като си поговорих с фризьорката ми да де акъл 1 година да правя маски с гас (като тия за въшки), та гаста "бутала" боята....не знам дали работи...

# 139
Само да споделя, първото ми обезцветяване беше драстично и агресивно....ефекта на изгоряла коса беше на лице, много ясно.
Сега (миналата седмица) като си поговорих с фризьорката ми да де акъл 1 година да правя маски с гас (като тия за въшки), та гаста "бутала" боята....не знам дали работи...
Може и да пада newsm78, но трябва да изчакаш да израсте или да я изпереш косата.Мисля, че се слага римувър, но той много изтощава.Аз от естествена тъмно кестенява за около 8 месеца постигнах рус цвят и ми е още здрава, но ползвам и професионални продукти.А ако леко започнеш да я изсветляваш с един тон при всяко следващо боядисване, дали няма да се получи, ако целиш това.

# 140
Аз мажа само корен (бял), а цвят не поддържам.
В началото слагах тъмен шоколад, ама от толкова наслоявания, ми то стана черно...да му се невиди
Нищо, на мен ми отива, но определено като порасна   Crazy и побелея съвсем ще я сменям...
Проблем ми е, че самата космена пигментация бие на червено и дори при римууване, косъма оранжевее.После к'вото и да намажеш, рано или късно пада, трябва постоянство в боядисване на цяла коса (от което аз бягам...)
Ще му мисля след 5години! Тогава може на 90% да съм бяла, което ще улесни нещата...
Ели, я детайлизирай 8-месечното ти постоянство...

# 141
Извинете, момичета, че чак сега се включвам. Та в Бургас няма вода поради профилактика на ВИКто. Всяка година го правят това, обаче много неприятно, дори и да го знаеш. Тя ще дойде утре в ранния следобяд, обаче това не значи, че не мога да си мрънкам Mr. Green
А дали е най-добрия за живеене град аз не мога да кажа, пристрастна съм, макар че не ми е роден град Simple Smile

Аз пък напоследък често си правя маска на косата с небезизвестния тривитаминол. Нямам наблюдения все още за ефекта му.
А моята черна боя я свалих постепенно с боядисване в кафяво, докато съвсем ми израстна черното, обаче доста време и трябваше.

# 142
Моята коса е с естествен пепеляв отенък и това много благоприятства избягването на червено.
Първо започнах със смесването на 7 и 8 като номера, но другите числа от номерата не ги помня на Игора.Тогава постигнах леко изсветляване.Следващото ми боядисване беше пак с тези номера, но в по-голямо количество на 8.Стана тъмно рус цвят.Следващото ми мазане пак така и цвета се наслои и се получи още по-светличко.После си харесах цвят от друга боя много светъл, но ме боядисва с по-слаб оксидант, мисля 9% и стана с 1 тон по-руса, а може и повече, не съм толкова веща.Следващите два пъти пак с нея и цвета се изсветли още чрез наслояване.А днес вече минах на 10/2 на Игора, а той е много изсветляващ цвят.Малко объркано обясних, но дано ме разбра.Тук има малко хронологични снимки http://elinor1985.snimka.bg/daily/bg-mama.533476

# 143
Im So Exited, съчувствам ти, знам какво значи да живееш на режим с вода - живяла съм 4 години така!
В такива моменти човек разбира колко нужна му е тя и колко е зависим от нея!

Ели, нищо не разбрах, но не се кахъри...
Имала си цел и си я постигнала....супер!

# 144
Ели, моят естествен цвят коса е като твоя, но от 12 години съм катранено черна
ето ме в оригинал, преди сто години - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=456688835874&set=a.41 … 4.53869.708270874
а ето и косата ми сега - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=122210890874&set=a.43 … .220332.708270874
в различни моменти я оставям без боя 2-3 месеца и става ужасно грозен цвят, но понеже не се харесвам руса, едва ли скоро ще прибягна до изсветляване и връщане на моят цвят, който сигурно вече доста е потъмнял.
Истината е обаче, че все по - често се заглеждам по жени с по - естествен цвят на косата - кестенява, тъмен шоколад, тъмно русо, защото това черно ми омръзна тотално. Да не говорим, че ходя с дълга коса, която не търпи никакви форми и прически, защото е гъста и общо взето съм като хипи от 70-те ooooh!
Ей, попрочетох ви, 100%-ви везни сте, що така не съм я открила по - рано тази тема  bouquet

# 145
Не искам да съм поучителна, но не се боядисвайте ако няма нужда!
Естествен цвят с боя не може да се постигне, пък и природата си знае работата.
Къната от време на време също е вариант!

Moon Walk, и аз съм фен на Цеца!Не я познавах дореди няколко години.
Ама много ти е хубава косата...наистина, истинска!

# 146
Bibs, сега да бях на 18, никога нямаше да напрфавя тази глупост. Когато се боядисах, косата ми беше до под кръста, гъста, хубава, е, руса, бъркаха ме с рускиня постоянно, ама естествена.....
Кво да се прави, ще си нося последиците от младите неразумни години Laughing

# 147
  • русе
привет везнички виждам че доста сте си побъбрили Hug радвам се че групата ни се разраства това е хубаво

май трябва да се преброим колко сме черните везни  Joy и аз искам по светъл цвят но до де е  туй черно ниц  та и аз сега се боядисвам с тъмно кафяво да видим докога ще имам нервите

да ви се оплача срядата ми беше много напрегнат ден едната ми щерка вдигна 40 градуса температура #Crazyно слава богу бързо я свали и сега антибиотик няма как

ето  нещо от мен мисля че ще ви хареса http://vbox7.com/play:9ac0d375

ммм.. нещо огладнях отивам да си направя среднощна закусчица Joy

# 148
mypi1975, Ищар е невероятна, благодаря!

# 149
  • русе
къде се загубихте  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт