Жената Везни-3 част!

• 21 049
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
аз цял ден работейки следя инфото в нета за ЛИДЛ и се потрисам......

# 151
Я ме светнете какво се случва?!

# 152
  • ул. "Мечтание"
Тъй, тъй... Явно вихренето в кухнята и шматкането между хора прави чудеса с мен!  Sunglasses

Въпреки, че вероятно ви е много далечно това, да се похваля, че днешната ни акция ИНФОГЛАСНОСТ мина чудесно! Има доста отзиви в медиите. Утре чакаме включване и от няколко вестника.  newsm44 Страшно съм доволна!

Второ....
  chef Най-сетне забърках пълнозърнест хляб, който да става за ядене!  Mr. Green

Да ви е сладко!

# 153
МуунУолк,ти Везна ли си?Чудех се откъде ми е симпатията в темата за работа. Tired Лелее,какви крака имаш. Shocked Дай Боже всекиму!Мен няма да ме огреят дългите крака.То щом досега не ми станаха сега тепърва ли? Laughing

Черна съм и черна си оставам. Crossing Arms Иначе естествения ми цвят е светлокестеняв,после бях червена.Червеното ми падна вече,сега имам оттенък между червено и кафяво на слънце /не съм се боядисвала скоро/.

# 154
Ето ме и мен и обещаните снимки http://elinor1985.snimka.bg/daily/bg-mama.533476.21560644 и следващите две .Изглежда по-тъмно от предното боядисване, но не е.Явно преди съм хванала хубаво светлината, но сега е почти реален цвета на снимките PeaceДано ми го харесахте и вие, всички ми дават акъл да изсветля още и да си направя късо каре, но ще го мисля.Русото определено е моя цвят, всички които ме познават и са ме виждали през метаморфозите са за него.Най-важното обаче е, че аз се харесвам Peace
Нощни очи, поздравления Hug
Moon, втория линк не ми се отвори, но ще го мъча по-късно и дано стане Flutter
mypi, мерси многооо за Ищар  bouquet

С този ЛИДЛ хората откачиха, нямам никакво намерение да го посещавам, но майка ми е решила да ходят с баща ми в неделя да се разходели hahaha #Crazy
Какаво правите везнички?
Естел Hug и ти да се появиш

# 155
Естел, не дей душо, сега съм 30 кг по - дебела. Имам жесток проблем и продължавам да го отричам 5-та година, дори 6-та, но забременях 58 кг, винаги съм била адски слаба, никога не съм пазила диети и тн, но в деня, в който сина ми беше на 9 месеца и ми спря кърмата, започнах да качвам скорострелно и нищо не е в състояни е да махне килограмите от мен . Вече съм в графа дебели жени, трябва да тръгна по лекари, но .... пробвах със диет, със спорт - не, каквото хапна, веднага се лепи и продължавам да качвам. Tired От красиво момиче се превърнах в дебела жена Tired
както и да е, elinor на мен цвета ти мног ми харесва, като от реклама е, честно  bouquet

кой казвате ще водя на коледен карнавал - хайде везнички, осигурен е страхотен кетеринг, много хубаво пийване и професионален диджей с кареоке.
ШЩе има и подарък от рефан за всяка дама, както и още изненади, ама няма да ги издавам, че са много хубави и специални Hug

# 156
Поздравления за Нощни очи!И за пълнозърнестия хляб! (Искам рецепта, ако не е трудна)
Ели, косата ти е страхотна, цвета мно-ого хубав!
Поздрави на всички!  Wink

# 157
  • ул. "Мечтание"
(Искам рецепта, ако не е трудна)

Ми тя е по-скоро на око. Embarassed
Сложих половин кило брашно (ръжено, със семена в него), чаена лъжичка сол, чаена лъжичка захар, половин пакетче мая разтворена в топличка вода. Разбърках. Долях вода докато поеме цялото бряшно и да е гъстичко. И после си добавях бяло брашно (нямах друго под ръка) да го измеся. Сложих на топло да втаса (докато ми напълни купата) и го метнах да се пече. Не знам колко време се пече, може би около час. И воала!

Ели  Hug

Moon Walk, много ми се ще, ама друг път (догодина може би). Хич не ми се пътува вече.
За килцата ще ти пиша на лични с няколко "алтернативни" идеи.  Peace (само да не забравя)

# 158
Много благодаря момичета Hug

# 159
Нощни очички, на ръка ли го меси или във фурна за хляб Rolling Eyes

# 160
Тази вечер съм много непохватна и отнесена Whistling.Включила съм пресата вместо лаптопа и тъкмо си мислех, че се прцаква нещо и видях къде е проблема.Изтървах каквото хванах, а и половин час в темета за блондинките не мога да разбера има ли една боя или не.То вчера доста ми пощипа, ама така няма да се разбера със себе си.

# 161
Нощни очи, ауууу какво прекрасно нещо си опекла, чак дотук му усещам миризмата ммммм...
Ели, цвета е страхотен. Винаги съм се чудила как бих изглеждала руса. Но ми се струва, че никога няма да разбера.

Днес към 16ч вече благоволиха да ни пуснат водата. Обаче аз не можах да издържа и по някое време отидох до една приятелка, дето живее наблизо до работа, защото категорично отказах да ползвам химическите тоалетни Sick
и нямах търпение да се прибера и моменталичски да се мушна в банята. Друго си е еййй... успокоих се Simple Smile
Сега дремя на дивана и се ровя из форума. Скучая демек...

Май май всички спите... ай лека нощ

# 162
  • ул. "Мечтание"
Нощни очички, на ръка ли го меси или във фурна за хляб Rolling Eyes

На ръка. Нямам машина за хляб.

# 163
Добро утро Hug
Пия кафе с цигара в ръка и да поднеса за всички

Днес съм от по-късно на работа и съм се наклепала с една маска за лице и се чудя после какво да правя.Много ме мързииии Mr. Green

# 164
Добро и от мен!
Кафето го изпих отдавна...и цигарки пуших...
Настройвам се да ги отказвам, ама нещо се помотвам! Sad

Общи условия

Активация на акаунт