Жената Везни-3 част!

• 21 055
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Аз пуша по малко и не ми пречат Grinning
Снощи гледах Слави и се сетих да ви питам той допада ли ви като характер?Нашата зодия е и на мен ми харесва като поведение Peace

# 166
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Мерси за кафенцето.

Не понасям Свали! Да не кажа, че ми е адски отвратителен!  Sick

# 167
.....
Снощи гледах Слави и се сетих да ви питам той допада ли ви като характер?Нашата зодия е и на мен ми харесва като поведение Peace
На мен също не ми допада, дори мислех да ви предложа да му измислим заедно въпрос и да го изпратим, нали сега отговаря на въпроси на зрители  Mr. Green Някой везнишки-мръснишки въпрос  hahaha
  Иначе познавам доста мъже везни и голяма част от тях са отвратителни  Sick дори работих с един такъв това лято, такова противно държание спрямо жена си, и въобще към всички  Sick , не ме питайте как съм се въздържала да не го наредя... нямам навик да се меся в семейни отношения, но след като тя със сълзи на очи ми се оплакваше от него, такъв гняв напираше в мен... като се сетя сега пак се ядосвам  ooooh!

# 168
Трендафила, моя баща е везни и е много добричък.На моменти има изцепки, но кой няма, майка ми го командори много.Тя е лъвица и си е в реда на нещата hahahaПо-скоро са малудушни отколкото лоши.То и за жените от нашата зодия има разнополюсни мнения.Аз съм забелязала, че с теб имаме доста общи мнения, а с някои от другите момичета тук сме различни.

# 169
Другата седмица съм на интервю за работа! Как ще изкарам уикенда незнам! Стомаха ми се свил, душата ми я няма, сърцето ще изкочи, главата ще ме пръсне...да не ме хване и разстройство... newsm62

Приятна събота и неделя!Аз съм ОФФ до понеделник!
 baloni

# 170
момичета вие как сте при пазаруването на дрехи примерно голямо чудене за всяко нещо вие така ли сте даже вече и на мен си се дразня ,харесва ми не ми харесва  ?

# 171
Аз познавам Слави, от моя предишна работа и мога да кажа само добри неща за него. Ужасно много неща за себе си е успял да скрие от обществото и аз нямам никаво намерение да ги разкривам, но съм му фен Peace

# 172
момичета вие как сте при пазаруването на дрехи примерно голямо чудене за всяко нещо вие така ли сте даже вече и на мен си се дразня ,харесва ми не ми харесва  ?
Аз и преди съм писала, че решавам много лесно, ако нещо ми хареса от пръв поглед вземам, но не се насилвам иначе да ми хареса.
Ходих на работа и после да пазарувам и чак се изморих hahaha от второто.Днес мислех нещо да ви питам, но сега не се сещам newsm78

# 173
И аз го харесвам Слави, но се е случвало и досаден да ми става Simple Smile

Момичета, кажете някой интересен филм за гледане, че ще умра от скука. Ама ако може да е мнооого интересен Mr. Green Може и на ЛС, да не разводняваме темата.
ВиЙ к'во праЙ'ти? Heart Eyes

# 174
Аз гледам с едно око Хаус, хапвам пудинг и се заливам от смях с това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778.2235 поста на vagabond, голяма скица е Joy Joy Joy

# 175
И аз го харесвам Слави, но се е случвало и досаден да ми става Simple Smile

Момичета, кажете някой интересен филм за гледане, че ще умра от скука. Ама ако може да е мнооого интересен Mr. Green Може и на ЛС, да не разводняваме темата.
ВиЙ к'во праЙ'ти? Heart Eyes
тъкмо си заредих Здрач 1 на лаптопа, на мен освен, че ми е скучно, но и супер притеснено, кучето ми трябва да роди до 3-4 дена, ленива е, не иска разходка, само лежи и се вижда в корема и как кипи живот  Shocked милвам я нежно, гърдичките и ще се пръснат, като ги натисна пускат млекце  Heart Eyes ох кво ме чака  ooooh! Дано ордата не е голяма  ooooh!

# 176
  • ул. "Мечтание"
Охо, Трендафила, ще ставаш баба!  Joy Party

Аз тая вечер съм самичка с малкия. Моя мъж е на тийм билдинг. Билдват си тийма като се запиват дружно за сметка на фирмата.  Joy
Да видим кога ще ми се прибере и как ще билднем нашия тийм  newsm66 Ако има късмет, ще съм заспала!

Мисля след малко да слагам дребния да спи и се колебая между доглеждането на един сериал (останаха ми две серии и ги влача от един месец) и четене... май ще зарложа на първото.

# 177
Трендафила, ти не си казвала, че ще имате бебета.Хъскитата са големи кучета и ще и е по-лесно, за пръв път ли и е?Дано мине леко HugНа шефката ми йоркширката лятото роди 6 Shocked и беше някакъв феномен, но само 3 оцеляха.
Аз чета много интересна книга "Ева Луна"

# 178
Здрач го гледах.
Въртя и аз тука един забавен сериал, но трети сезон вече гледам и ми писна. Преди четвъртия трябва да изгледам поне един, два сериозни филма.
Пия и един чай, обаче как ми се иска да беше една чаша червено вино... ех, мечтиии Mr. Green

ТрендаФила, ще влизаш в приключение май, дано всичко е наред с кученцата fingerscrossed

# 179
......

ТрендаФила, ще влизаш в приключение май, дано всичко е наред с кученцата fingerscrossed
Влязох вече в приключението  Mr. Green Тази сутрин в 9 започна да ражда, до тук 4 броя, минава леко, поне така изглежда, последното без напън го роди, дали ще има още  newsm78 ето снимки на бебешорите http://picasaweb.google.com/dechkova/PriWK#   Heart Eyes докато пиша се роди и петия бандит.... мале мале

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 11:17 от ТрендаФила КуКуригова

Общи условия

Активация на акаунт