Жената Везни-3 част!

• 21 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
олеееее егаси екшънааааааа
стискам палци всико да е ок Praynig

# 181
Ай, че са сладкиии Hug Ако имах възможност и подходящо място за гледане, веднага щях да забърша едното Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 18:31 от Im So Exited

# 182
  • ул. "Мечтание"
Сладурчета малки!  Heart Eyes
Да са ви честити! Hug

# 183
  • русе
Честито на ТрендаФила  bouquet много са сладки но са и голяма грижа ох като тръгнат да щапукат из цялата къща ще ти е весело Joy

За Слави преди го гледах но от много време не го търпя  чак ме дразни и изнервя сигурно щот е везна като нас знам ли newsm78 аз като цяло не съм с добро мнение за мъжете везни

Другата седмица съм на интервю за работа! Как ще изкарам уикенда незнам! Стомаха ми се свил, душата ми я няма, сърцето ще изкочи, главата ще ме пръсне...да не ме хване и разстройство... newsm62

Приятна събота и неделя!Аз съм ОФФ до понеделник!
 baloni

И аз съм горе долу в твоето положение но не съвсем ...ммм как да го кажа кандидатствах за една работа изпратих документи но не  знам кога ще ме викнат хем ми се иска да приема работата хем условията не са от най добрите и съм в голяма чуденка newsm78

# 184
Трендафила, големи сладурчета са бебетата Heart EyesДа са ти честити  bouquetИма и от двата цвята, а и майката е много красива доколкото се вижда.
Много искам кученце, но няма как да стане в момента Sad
mypi, сега няма много свободни работни места и ако се нуждаеш почни, пък се оглеждай за нещо друго Peace
Майка ми и баща ми ходили в ЛИДЛ и било голяма лудница и пълно с боклуци, но са напълнили количката Rolling Eyes

# 185
Кученцата са много сладки.

# 186
Естел, как си, какво правиш?Вече почти не се разписваш и Мамчето и тя така Rolling Eyes

# 187
Мързелувам.
Нещо тия дни не ми остава време и желание за комп.
Иначе съм добре.

# 188
Радвам се, че си добре и наминавай по-често Hug

# 189
Мързелувам.
Нещо тия дни не ми остава време и желание за комп.
Иначе съм добре.

Същата работа...Дори вчера се бях зарекла в скоро време да не пиша във форума, ама ей ма на...Нямам желание за писане, нещо съм изцедена от компютъра, натоварва ме много.....

А и май съм попаднала в някаква дупка, вина за това може да има и това,че съм се подута вече 3-ти ден от един зъб, ама да видим кога ще ида на зъболекар.....

Просто при мен на този етап е мислене......Как да направим рожденния ден на бебето, да каним ли някой, датата е малко кофти - 2.1. - народа точно се прибира от нова година и всеки ще се приготвя за работа, от друга страна - тогава много пиене и ядене, всеки ще е изпразнил джоба - та дали да е с малки деца, дали да е с роднини, въобще.......От друга страна съм изцедена от децата и ежедневието и не искам да натоварвам другите с моите писания, че те са скучни и досадни.....

Иначе ви чета, да знаете.......

# 190
Хелооу. Аз пък днес на работа. Понякога, даже много често, предпочитам да работя в неделя. Лятото обаче не. Е, това сега сигурно е защото нямам ангажименти към дом, деца и т.н.
Хубава неделя на вас желая Hug

# 191
Мамче, не му мисли ами иди на зъболекар.За рождения ден има време ще измислите най-оптималния вариант Hug

Днес във Варна много гадно времето, студено и вали ситен дъжд, направо кофти тръпка ooooh!Ходихме с приятелка на кафе и имах емоция, сваля ме онзи манекен от рекламата на Астера Деян, но не ми хареса той колкото мен висок Rolling EyesКакви са тия мъже набедени красавци не ми е ясно.Много се смях обаче защото дружката ми много го харесва, а компания му правеше ученическата и любов и въобще цирк CrazyПохвалих се като една тинейджърка, но друго интересно няма Thinking
Трендафила , как са бебетата?
Какво правите момичета?

# 192
Бебетата са страхотни, не мога да им се нагледам, мама Чара е добре, яде и пие, малко се притеснявам, че не ги оставя за 2сек., едвам я накарах да излезе на терасата за се изпиша, от вчера сутринта не го беше правила...
 Иначе аз тази сутрин ходих на йога и направо се размазах, хич не ни жали инструкторката  Mr. Green обаче как чудесно се чувствам после, определено йога е това, което искам, страшно ми харесва  Heart Eyes

# 193
Досега се занимавах със скапания FType, нещо ми се скапа и нямах кирилица.
Елинор, хубаво е отвреме навреме такива вълнения, просто за разнообразие и гъделичкане на самочувствието. А аз тоя Деян хич даже и не го знам.
Маме Цоцоланке Hug, нали скоро и аз имах премеждия със зъб. Отивай, мила, че по-лошо става ако отлагаш. То к'во ли ти давам акъл, като и аз съм същата...
ТрендаФила, да намачкаш палетата от мен Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 00:03 от Im So Exited

# 194
Трендафила, толкова ми се иска да ги нагушкам Hugмного обичам малки кученца.Харесвам много повече тях отколкото котките, те са ми плашещи, а и една приятелка има и като и ида на гости ми скача по чантата, започва да я ближе и да и се търка и откачам CloseДа им измислиш имена, ако вече нямат Peace
Изморено ми е вече, но не ми се спи, а утре съм си в нас Partyи дано да е хубаво времето, че ми се излиза.
Ето го Дидоhttp://www.narodnodelo.bg/thumbnails/7b2296fdc6d999dc74c2a00b5fd6056f.png
С какво си се занимавала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт