Жената Везни-3 част!

• 21 573
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • русе
уф да поседна и аз  то ви сигурно вече спите ..да тръгват на градина че да си почина щот съб\нед за мен не са никакви почивни дни Mr. Green

elinor1985 с теб съм за котките не ги понасям нещо са ми много лицемерни и тези стъклени очи
Маме Цоцоланке мога само да ти съчувствам знам колко е гадно последния спомен ми е от 40 мин.операция с три шева и огромен оток няколко дни но то беше мъдрец така че споко едва ли ще ти се случи Peace
КуКуригова и аз искам йога  Praynigно за мен все не остава време ти с каква йога се занимаваш
 приятни сънища smile3524 и спорен понеделник atwork

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 23:21 от mypi1975

# 196
Ели, ами оная програма на компютъра, дето обръща латиница на кирилица, фонетика там... н'ам си кво още... Ама аз малко не ги разбирам, добре че беше една задочна позната тук от форума да помага. Еййй, форума е Сила, да знаете Heart Eyes
Включвам се и аз към отбора, не обичащ котките. Като вземат да ми се умилкват, на моменти чак на лицемерие ми докарва Mr. Green котешка му работа брррр

Попаднах на една стара песен във фейсбук. Ще я споделя с вас, нищо че сигурно всички вече спите.
http://www.youtube.com/watch?v=tDBVudj-pH0 Безсилни са думите да опишат чувствата, които ме връхлитат, докато я слушам. ... ама и мен едни настроения са ме налегнали...
Лека нощ, момичета.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 01:28 от Im So Exited

# 197
И аз да се запиша в отбора на не обичащи котки  Mr. Green
............
elinor1985 с теб съм за котките не ги понасям нещо са ми много лицемерни и тези стъклени очи

КуКуригова и аз искам йога  Praynigно за мен все не остава време ти с каква йога се занимаваш
С класическа йога се занимавам, много е хубаво, гледам да намирам време да ходя поне 2-3 пъти.
Ел, и аз не го знам тоя Дидко, ама тая дето е на 2-ро място я познавам, работих с нея едно лято....  ooooh!

# 198
  • при него
Здравейте мили везнички,
Завръщам се в редиците след кратък изпитен маратон. Да се  по'Фаля... в събота изкарах четворка Simple Smile , то аз и не бях учила за повече от четворка де. Сега имам изпит чак след 2 седмици, което значи че тази седмица ще ми е по-леко и ще мога повече да пиша. Иначе за тази сесия ми остават 2 изпита.
Бибис, успех на интервюто! Ако някой има нужда от помощ на тема писане на св-та, мотивационни писма или как да (НЕ) отговаряме на някои подвеждащи въпроси на интервютата, мога да помагам.
Нощни, каква лъчезарна усмивка извади ти!
Ели, страхотни руси букли!
Трендафила, страхотни кученца!!!! Поздравления!!! Аз много искам едно мопсче за Коледа, ама не знам милото дали ще ме "изненада". Нещо се дърпа по темата с кучето, а аз съм кучкарка. Кученцето ми, което гледах 15 години си отиде това лято и от тогава страдам. Не мога без кучешка любов  hahaha

Хайде на всички ни спорна седмица и само хубави неща да ни се случват!

# 199
Добър ден милички HugЯ да си хапнем
 Аз станах, сега пия кафе и след малко ще се накипря и ще излизам да се поразходя Flutter
Tatianna, браво за успешните резултати  bouquet
Bibis, много успех и стискам палци fingerscrossed
Една тъжна новина за Андрей Баташов Flowers Rose
Каква я вършите вие?

# 200
  • при него
Здрасти Ели,

Новината за Андрей Баташов е наистина много много тъжна. Поклон пред паметта му и дано почива в мир!
Жалко е, че ни напусна толкова млад и в разцвета на силите си.
Доколкото знам от "Ку-треската" няма лечение, ужасно лош късмет...

# 201
Много е гадно когато млад човек почине.Аз понякога си мисля за тези неща и затова си правя каквото ми подсказва сърцето, пък каквото ще да става, че може да няма утре.
Тъжно започнахме, но ни чака хубава седмица Hug

# 202
  • русе
мир на праха му Praynig
напоследък и аз много все ги мисля тези неща защо така не знам ....
при мен пълна скука като се изключи присъствието на малките дразнители  piasykкойто чакат да стане 5ч че да ги водя на народни танци travel

към момичетата от Варна-сега разглеждах това http://www.mishel.eu/ и си харесах няколко чанти дайте мнение

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 15:04 от mypi1975

# 203
Най-после се прибрах Grinning
От 13 часа съм по улиците, после слязохме по плажа да подишаме йонни пари и накрая на вечеря.Изморих се, а като се прибрах си изправях косата ooooh!май повече няма да го правя.
mypi, имала съм чанта от Мишел и като изключим, че един колан от търкане и повреди дръжката е ок PeaceЕто този модел, но в млечно беж.лилаво неопределен цвятhttp://www.mishel.eu/images_handbags/big_images/2061-1.jpg

# 204
Здравейте момичета!
Интервюто мина, надявам се добре...бях много искрена и дано го оценят.
Определено още съм напрегната и неспокойна.
Ще ви държа в течение!

# 205
# 206
Bibis чакаме да се похвалиш.......Дано те оценят! Praynig

Да се похваля и аз - момчешката секция е готова на 90%, до сега я подреждахме и съм много изморена, ето да я видите - цък и цък

Имам обаче за шетане, напускам ви.....

Hug

# 207
Bibis чакаме да се похвалиш.......Дано те оценят! Praynig

Да се похваля и аз - момчешката секция е готова на 90%, до сега я подреждахме и съм много изморена, ето да я видите - цък и цък

Имам обаче за шетане, напускам ви.....

Hug

страхотно изглежда, наистина. Само секция ли сменяхте, ако не - покажи ни цялата стая Grinning
За Баташов бях почти сигурна, че така ще стане. Майка ми работи в Токуда и там му бяха дали 2 седмици и  и така стана, за съжаление. Тъжна новина Cry
Вчера е починал и актьора от Гол пистолет - Уесли Нислен май се казваше Tired

А моята майка е болница, днес я изписват и отивам да си я взема

# 208
Благодаря на всички!
Мама Цо, честита ви наредба!
Moon Walk, бързо възстановяване на майка ти!
 Hug ви всички!

# 209
Здравейте.

Ети и едно поздравче от мен http://vbox7.com/play:b7df5e4c Много я усещам тая песен.

Общи условия

Активация на акаунт