Миналата седмица ОТНОВО ме обзе идеята за смяна на цвета - нещо кестеняво с по-светли кичури(сега съм мно-о-ого черна)
Обаче ми се размина (идеята).
Това винаги ме връхлита защото съм побеляла, а косата ми расте много бързо и на 20тия ден от боядисването отново съм готова! А така ми е писнало...Чак ме връхлитаха идеи да се оставя прошарена - много екстравагантно, нали? Ама няма...много гротесктно ще стои...аз съм на 38, но с детска визия и в тяло и в лице....може би по-късно, като порасна...

Мише, не питай за задачите! 2ри клас е...не трябва да се оплаквам от детето-много добричък е, чак прекалено, ама аз като везна искам перфектния ученик, без никакви грешки!

Перфекционизмът е нещо лошо, ама да питам от мен самата ли е или от зодията?
Мише, ми да пиеме по кафенце...и аз не работя, пък и ремонтите поприключиха! Оф, аман!
Чета по малко. Време е да се оглеждам за работа обаче. 
Давай с експериментите, аз тази коса дълго време не я пипах, да не и стане нещо, а то каво да и се случи ако изгори режа и готово.Днес не ми беше ден за боядисване, но искам по-светло и това е
Милото много ме хареса
, а сега на Коледа да видим баба какво ще каже, че тя ми е голяма скица 
, но трябва да изчакаш да израсте или да я изпереш косата.Мисля, че се слага римувър, но той много изтощава.Аз от естествена тъмно кестенява за около 8 месеца постигнах рус цвят и ми е още здрава, но ползвам и професионални продукти.А ако леко започнеш да я изсветляваш с един тон при всяко следващо боядисване, дали няма да се получи, ако целиш това.

и аз искам по светъл цвят но до де е туй черно ниц та и аз сега се боядисвам с тъмно кафяво да видим докога ще имам нервите
но слава богу бързо я свали и сега антибиотик няма как