Любители на котки - тема 44

• 45 123
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Значи аз твърдо се записвам за 1 кг. Само че не сме я опитвали, дано не се окаже, че не я ядат.... Вашите котки как я приемат?

# 91
  • София
Момичета, аз поръчах от храната, 7кг., дано да я яде котьо, писах им да има поне 6м срок на годност. Който иска мога да му дам кило. Пишете ЛС.

Само трябва да си я вземете от района на Бизнес Парка или Дървеница(МЕИ). На път са ми също Хит, Деница, Кауфланд и Била, тези в Младост.

# 92
  • Costa Rica
Тук сме Hug Без такса Mr. Green

Месечинке, ако намерим още някой варненец, може да се кооперираме за храната. Аз и без това се ръся по 40 лв за храна, може поне да е качествена.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 20:12 от Делфина фон Ю.

# 93
  • София
Така е  Crossing Arms. МисНели е много мека  Laughing. Каза, че е само пожелателно и всички минавате метър  #Cussing out. Я си плащайте! Толкова е хубаво като има снимки!

Алхимика, как е Пинко?

Меичка ,най-вероятно са ти дали храна с изтичащ срок. Всеки гледа да се отърве от продуктите, които са с най-малък срок.

# 94
  • на морето
BlaCk RoSe, моля !!!!! малко поразчисти кутията с ЛС ,имам съобщение за тебе  Hug Heart Eyes Peace

# 95
Ох, на Дара пъпа ѝ е хвърлен при ветеринаря  Confused Едното ѝ око е по-мътно, не е бистро като другото  Thinking Дано не е нещо сериозно, притеснено ми е, а не знам утре ще успея ли да я заведа на доктор. Иначе зеницата ѝ се уголемява и смалява според светлината, де да знам Praynig Иначе окото не е притворено, леко зачервен клепач и е по-мътно... на някой да му се е случвало?

# 96
  • Някъде в търсене ............
kotkovo , балгодаря за инфото,  ще го заведем понеделник или вторник (зависи от мъж ми).

# 97
МисНели не е мека, ами седи и в един теФтер пише, пише и лихви начислява....Та, 'записите' - лихвите текат.... Twisted Evil

Трейси, на Звяра му се беше случило преди време, поне по описание същото, вет каза че само се е напрашило и само е щяло да се оправи така или иначе, но прегледа, проми с мисля физиологичен разтвор и така.

И преди да сте казали че и аз не съм платила данъка, ей един тлъст Бекон в кутия Grinning

# 98
Изпуснала съм новата тема Flutter Сега се връщам да разглеждам Wink

# 99
Ох,от снощи ми блокира компа и не мога да пиша.
Пинко се свести много трудно ConfusedТомас иска да го бие,абе трудна вечер.Тичах само между стаята на децата и хола заради котките и сега едвам гледам Tired

# 100
  • Варна
Меичка, от Варна съм. Май по-добре да чакам варненска кооперация, че сега с транспорта ще ми излезе двойна цената Rolling Eyes Остава ти неразпределена част ли?
Трейси,
на Максим му се беше случило така да му се "замъгли" едното око. Явно и при него е било от замърсяване, защото първо започна да сълзи много, после спря, но цветът му остана такъв мътен. Оправи се след няколко дни. Все пак заведи Дара на доктор, за да си по-спокойна, може би е добре наистина да се промие или някакви капки да се слагат, за да мине по-бързо.
Кетя от ранно утро ми е замрънкала да я пускам на терасата. Сега седи там на слънчице Nature Sunny

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 09:32 от Месечинка виторога

# 101
  • София
Добро утро на всички мили пухкави създания! Hug

Благодаря на MissNellie за това, че ми напомни за новата тема , както и за актуалните ни снимки   bouquet

Записвам се по малко нетрадиционен начин;)  Както знаете, малкото Пухче беше подхвърлено на терасата ни преди месец време.
Бързо свинка с нас, а и ние го обикнахме!,.. Всички размисли на кого да го дадем, бързо се разсеяха!,..
И реших да пусна снимка в конкурса във Фейсбук за Домашен любимец:

ЛИНК за гласуване

Ако тази снимка наистина Ви харесва, гласувайте за Пухчето, скъпи приятели!
   Hug

А ето  и останалите почетни членове на клуба ни 'Домашен любимец":

ПРИНЦИ си почива - по гръб Wink

РОКО и ПУХАНКА - "Храната май ни беше в повече!,..."

Връщам се да чета пропуснатите страници от началото на темата!,.. Blush

# 102
  • Costa Rica
Малкото Пухче има невероятно мъдър поглед. Ще гласувам за него, разбира се.

Ето ви малко такса, от мен да мине Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=-XA3FWmJsd8

# 103
  • In a surreal moment!
Оххх...къде е бутона да ви харесам ...мнооого пъти ...супер, дупер сладурки!!!! И аз мачкам...въздуха  Joy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 104
  • София
Много хубаво е котето Лейди, но не мога да гласувам, трябва да сме приятели, сега ще те поканя  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт