Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 618
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 5 895
Пак питам - каква е цената на пилетата на Ливади?

# 5 896
Пак питам - каква е цената на пилетата на Ливади?
Последно купих пиле преди 2 седмици някъде, около 42 лв ми излезе, 2кг 500 гр.
Между 17 - 18 лв за кг. Това на свободна продажба.
Основно купувам пилешки гърди, те са с цена около 37 лв за кг.
Цените в магазина всяка седмица са нагоре.
Обожавам наливния им кефир.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 15:56 от Фран

# 5 897
хубави пилета съм взимала от бродилово и навремето от порко и поло /познати много хвалеха собственика - че го познават и е честен и прави нещата като хората/. но беше преди години.

# 5 898
  • софия
Поръчвала съм от порко и поло яйца. Нищо особено. Този, който доставяше, се опитваше да има фамилиарно отношение. След като прецакаха една поръчка и дори не се обадиха да се извинят, спрях да се занимавам с тях.

# 5 899
  • София
Кефирът в Ливади е върховен! Препоръчвам от сурово мляко. Носете си бутилка. Както и за прясното мляко.

# 5 900
А мнения за пуешкото месо? Купувала съм, не помня марки, от някой супермаркет беше, но имаше леко нагарчащ вкус, малко като антибиотичен.

# 5 901
  • София
О, какъв лекарствен вкус има медът на сергиите , дето са уж от Родопите, с насипно сирене, кашкавал и месни продукти в една мърлява гмеш.
Медът е непоносимо химически. Върнахме го. Признаха си "че им го дават ".
Аз знам откъде им го дават. От Китай.
Уж били честни, трудолюбиви, чисти... бррррр
Тях ни РЗИ ги лови, ни НАП

# 5 902
  • Тра-ла-ла
Някой ходил ли е на Аграр пазар събота/неделя на паркинга на Икеата в София? Имате ли отзиви дали продуктите на различните производители са качествени?

# 5 903
Я кажете мед откъде?
Ние не консумираме много, но взимам от фермерския пазар на Римска стена на "Медена къща", но не намирам мнения или отзиви. Пробвах преди години и ми хареса меда им. Правят и продават много хубави меденки.

# 5 904
  • София
Ливади имат ли наливна мътеница към момента?

# 5 905
  • софия
Мед купувам от медното изложение от Рума. Те са потомствени пчелари, разработват и нови продукти с мед. Когато ми свърши (пием доста чай, слагаме на овесени ядки) или им се обаждам и ми изпращат/срещаме се да го взема, или, ако е много спешно, купувам от специализирания магазин за мед на Борис до ЖП. Също от Гърция мъкна периодично. Много им е хубав и медът - плътен, наситен вкус. Там купувам от пазар или човек, купувала съм и от супер.

# 5 906
  • София
Понеже сме на тема пилета... аз най-наивно да попитам, някой знае ли, как и от какво тези на Россо са така подозрително жълти?

# 5 907
Хранени само с царевица, не е ясно дали не е ГМО.

# 5 908
  • София
 Аз много се чудя на обяснението, че  пилето е жълто, защото се храни с царевица.Ами ако се храни с трева/примерно/, зелено ли ще стане?

# 5 909
  • София
Хранени само с царевица, не е ясно дали не е ГМО.
Фуражите нямат ограничение. Нямам никакво съмнение.

Намери името на фирмата с млечни от Смилян, Забърдо и Съединение (и др малки мандри) - Рудива ООД
Работно време съм си записвала 8.30 до 13.00 ( писахте зо 12 -12.30?)

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:48 от ЗаСлон

Общи условия

Активация на акаунт