Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 421
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 000
От Лидл, не към заглеждала в последно време дали ги има.

# 6 001
  • пустинята Гоби
Последните месеци, когато съм ходила не е имало. Питам някой наскоро да е купувал отнякъде?

# 6 002
Днес в Лидл имаше био лимони (София).

# 6 003
  • пустинята Гоби
Благодаря, ще ида утре да проверя. Преди имаше и в Била, но от месеци няма. Може сега да им идва сезона.

# 6 004
  • Sofia
А откъде вземате прясно мляко на "Хармоника"?! Веднъж го купих отнякъде (не помня от кой точно супермаркет) и оттогава не го намирам никъде, а всеки пък поглеждам дали е налично. Sad

# 6 005
Фантастико

# 6 006
Имате ли мнение за 'Дивата ферма' ?
Пише, че е от контролирано био земеделие, в Родопите се гледат кравите, лятото в Рила.
Иначе като състав само месо, сол, захар, подправки при суджука. За първи път да ми хареса суджук от не знам кога.

# 6 007
Имате ли мнение за 'Дивата ферма' ?
Пише, че е от контролирано био земеделие, в Родопите се гледат кравите, лятото в Рила.
Иначе като състав само месо, сол, захар, подправки при суджука. За първи път да ми хареса суджук от не знам кога.
Не съм пробвала, но от това, което пишете има нещо странно...
Според мрежата Дивата фирма е в Източните Родопи, много на изток, над Маджарово. А вие пишете, че лятото кравите пасели в Рила...
Интересно кой телепортира толкова крави през половин държава?
Странно ми изглежда и писанието в сайта им - 1600 животни. Ако са пасящи, представяте ли си каква площ им трябва? А в тази част на Родопите има хилави гори, доста трънаци, не много места за паша, а и в средата на лятото всичко е изгоряла от жегата и сушата.
Аз зимата сама права колбаси от българско месо. Не е био, но поне колбасите не са пълни с гадории, а са с подправки по наш вкус.

# 6 008
Така пише на опаковката, има схемичка, че към Белмекен отиват. Не знам каква им е логиката.
Аз си правя пастърма, но тези колбаси, които изискват пълнене не бих могла да приготвя.
Иначе взех на мъжа ми пастет от тази фирма, но нямаше за мен очаквания аромат на пастет, на вкус не го опитах, скучен ми изглеждаше. Около 10 лв малко бурканче.

# 6 009
Аз като фен на планините много добре знам кое къде е. Белмекен ми е любим, но горе към виждала само овце. Да, Белмекен е много близо до най-западната част на Родопите, но според нета Дивата ферма е в другия край на България...

# 6 010
Странно е, да.

# 6 011
Пробвай да си пълниш, не е трудно

# 6 012
На мандра Земенея хубави ли да млеката? Взех едно пълномаслено, но нещо ми е странно с мюсли

# 6 013
  • София
На мандра Земенея хубави ли да млеката? Взех едно пълномаслено, но нещо ми е странно с мюсли
Ако под хубави разбираш само мляко и закваска - да. Вкусът вече е субективен, на мен не са ми вкусни.

# 6 014
  • софия
За тези като мен, които не направиха лютеница. 300 гр/4.90 лв. Не знам дали е скъпа, но е вкусна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт