Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 837 812
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 675
  • София
В магазините Берьозка насипната риба в марината е с консервант. Много непочтено! Защото пише няколко съставки,  примерно оцет, олио,  сол. И оставаш с впечатлението, че е изписан съставът. Но ми се стори много странно и помолих да ми прочетат оригиналната опаковка, и като настоях, и като изчаках...
Имайте го предвид за всяка насипна храна - виновен, до доказване на противното!

# 6 676
  • София
Какво ви е мнението за продуктите на Жълтуша? Доскоро бях много доволна от тяхното масло и кашкавал. Последния път кашкавалът не ми хареса и спрях да го купувам. Отдавна не бях купувала масло и вчера отидох да взема. Нямаше от топката и затова взех правоъгълно. Оказа се ужасно. И на цвят не е същото, едно такова по- бледо е, а на вкус още по- зле. Изобщо не мирише на масло. Развалиха ли и тази марка или аз не съм случила на партида?

# 6 677
Преди съм купувала кисело мляко, не ми хареса.

# 6 678
  • София
Кисело мляко консумирам всеки ден в България, задължително. Любима храна ми е. Пробвал съм тяхното ( както и много други ) от любопитство. Субективно е, но като вкус не ми хареса. Което в никой случай не означава "нечиста" храна.

# 6 679
Преди време често купувах продуктите на Жълтуша, но започнаха да се редуват периоди на вкусни продукти, с такива в които се чудех това тяхна продукция ли е. След третото разочарование ми писна да им давам пореден шанс.

# 6 680
  • София
Преди време често купувах продуктите на Жълтуша, но започнаха да се редуват периоди на вкусни продукти, с такива в които се чудех това тяхна продукция ли е. След третото разочарование ми писна да им давам пореден шанс.
Значи не ми се струва само на мен, а наистина има разлика в партидите. Жалко, защото ми беше една от любимите марки млечни продукти.

# 6 681
  • София
Преди време коментирахме зехтина. Днес попаднах на магазин, в който се продават храни от Гърция, остров Крит, включително и зехтин.
Ще си копирам поста от гръцката тема:

Ще споделя новото си откритие от днес. Магазинът е открит около Коледа – на ул. Граф Игнатиев № 14 (близо е до Костас), но аз едва днес го забелязах – продават продукти на тази фирма - https://ophellia.eu/bg/
Продавачката е много мила жена, много разговорлива. Каза ми, че продукцията е на семейна фирма от Крит, от село близо до Ираклио.
Зехтинът може да се дегустира, маслините – също.
Взех си една бутилка зехтин и риган, защото не ми се носеха торби с покупки, но със сигурност ще пробвам и други неща.

# 6 682
  • Sofia
Сподели го и тук, ако искаш. Simple Smile Мисля, че ще е от полза.

# 6 683
Някой има ли впечатления от мленарница Костадинови, имат доста неща и млечни и местни ,не са производител но са със заявката да търсят качествена стока?

# 6 684
  • софия
В Костадинови се гледат производителите. Има доста. Няма как да се каже еднозначно. Единствено там намирам сръбски пълнозърнести кори, напр. Имат колбаси на Попов, продукти на Патеса.

# 6 685
  • София
Като български производител с вкусни месни и млечни продукти искам да похваля продукти "Милица". Открихме ги  през 2019 година, оттогава - само оттам поръчваме месо и мезета. Имат фирмени магазини в Благоевград, а за София доставят до адрес.

# 6 686
  • София
Виви, благодаря ти за отзива, посетих ги току-що и няма такъв кеф, изядох 3 божествени маслини Simple Smile Купих си само зехтин 1л за 32 лв, след дегустация.
Магазинът предлага продукти само от тяхната ферма, имат зехтин от млади маслини, балсамико дресинги без захар и сладка без захар, натурален сок от нар 1л 10лв в стъклено шише и много други интересни неща. Красиво място е!

Преди време коментирахме зехтина. Днес попаднах на магазин, в който се продават храни от Гърция, остров Крит, включително и зехтин.
Ще си копирам поста от гръцката тема:

Ще споделя новото си откритие от днес. Магазинът е открит около Коледа – на ул. Граф Игнатиев № 14 (близо е до Костас), но аз едва днес го забелязах – продават продукти на тази фирма - https://ophellia.eu/bg/
Продавачката е много мила жена, много разговорлива. Каза ми, че продукцията е на семейна фирма от Крит, от село близо до Ираклио.
Зехтинът може да се дегустира, маслините – също.
Взех си една бутилка зехтин и риган, защото не ми се носеха торби с покупки, но със сигурност ще пробвам и други неща.

# 6 687
  • София
Сега гледам този магазин Офелия, обаче електронният магазин нещо е недоправен, напр. всичките зехтини са по 10 евро, дори и 5 л туба Simple Smile

# 6 688
  • София
За електронния магазин не мога да кажа нищо. Дадох линк към сайта, за да се види какъв тип продукти се предлагат във физическия магазин.

# 6 689
Аз харесвам хлябовете на Костис, правят се с гръцко брашно и др продукти. Имат пекарни на Оборище, Графа и Дондуков.
Не знам точно чиста храна ли са, но са в пъти по-хубави от всички български хлябове, които съм купувала.

Аз пък поръчах от там от гръцките сладки в целофан ... прибирам се днес, отварям една и цялата в мухъл...мухлясъл шоколад в живота си не бях виждала. Още повече за скромната цена от 66лв за килограм.

Общи условия

Активация на акаунт