Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 837 810
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 600
Не са производители. Конкретно тези за млечни. Някой друг произвежда за тях, а те си слагат името.
Да, не погледнах въобще етикетите на продуктите в магазина на Млекаря-75 и едва вкъщи видях, че пише "Произведено ЗА "Млекаря-75"... Та затова ще търся други опции.

# 6 601
  • пустинята Гоби
Хлябът на Нена, не е Нина. И аз ги харесвам, но не са ми удобни като локация. Имат страхотни дребни сладки, соленки, хляб, франзели и прочие. И цените са добри. От Хлебар купувам най-често хляб, че са ми удобни. Продават и брашно на Балван там, което предпочитам.

# 6 602
То не е проблем, че е произведено за млекаря, а че продуктите не са за темата. Както и всички изброени дотук.

# 6 603
  • софия
Какво му е на хлябът в &хляб? Или на този на Нена? Или на този на Римската стена? В сряда са пред МЗ.

# 6 604
Очевидно говоря за млечните.

# 6 605
  • софия
Очевидно не е ясно. "Както и всички изброени дотук."

# 6 606
Аз харесвам хлябовете на Костис, правят се с гръцко брашно и др продукти. Имат пекарни на Оборище, Графа и Дондуков.
Не знам точно чиста храна ли са, но са в пъти по-хубави от всички български хлябове, които съм купувала.

# 6 607
  • софия
За хляб добавям и този на Фурна (близо до 32. училище).

# 6 608
Хляб купувам от холандската пекарна. Много харесвам содения с тиквени семки. Огромен бонус е, че имат машина за рязане и не събирам тонове трохи вкъщи. Друг плюс, който отбелзвам е, че не са вдигали цените след връщането на ДДС.

Бекъп вариант ми е Костис и на Граф Игнатиев, близо до стадиона, също има пекарна, в която има машина за хляб. Не мисля, че е най-доброто възможно качество и вероятно ползват някакви добавки, но винаги е пресен.

# 6 609
  • София
Още един глас за хлябът на Нена! Дребните сладки и соленки са супер, хлябът е с квас! За Великден и козунакът е с квас. Имат обекти на Бъкстон, в Младост, в Изток и на Черковна, където имат и обедно меню ( там не съм ходила)

Млечните и на мен са ми проблем! Искам хубаво сирене и кашкавал! Имам роднина, който прави сирене и кашкавал- истински и уникални, но не иска да ми взима пари, което пък ме спира да го моля за продукти! Два пъти годишно ми праща по куриерите и вкъщи настъпва празник! Е искам да си купя от някъде такова, ама няма...

# 6 610
Очевидно не е ясно. "Както и всички изброени дотук."

Все тая, дребнавости без смисъл.

# 6 611
  • София
Темата не е за пресни и вкусни неща, а за чиста храна.

Млекаря75 и Вършец са зле, преди години ги бях разкрила и изцяло съм ги зачеркнала. Подминавам ги като несъществуващи.
Ракево категорично нямат сирене. Скоро пробвах петте им най-скъпи сирена и не ставят. Купих от всичките по 200г и дегустирахме. Киселинни, безплътни, неестествени като консистенция. В сравнение със сиренето на Съединение или Герзовица, на Ракево са адски скъпи боклуци. Но кисело мляко по БДС взимам от Ракево понякога.
Хляб - купувам само с квас. Не с добавен квас, за търговски трик. Че взеха да го пишат и върху найлона на хлябовете с консерванти.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 03:30 от ЗаСлон

# 6 612
  • София
Кой е най-добрият магазин за млечни продукти от трите - Ракево, Млекаря 75 или Вършец? А може би ще ми препоръчате друг.
За хляб - BreadLand или Унипек?

Сиренето на "Ръченица", цената му е добра, но и сиренето е добро , имат собствена мандра и отглеждат кози и овце. Собственикът  Дойчин Ганев, е в управителният съвет на Българска Асоциация Биопродукти. Имат и кисело мляко- козе и краве, но отдавна не съм ходила на фермерският пазар пред министерството на земеделието.

# 6 613
А защо хлябът на холандските пекарни няма съдържание? На опаковката пише само какво няма в него.

# 6 614
  • При децата ми
Темата не е за пресни и вкусни неща, а за чиста храна.

Млекаря75 и Вършец са зле, преди години ги бях разкрила и изцяло съм ги зачеркнала. Подминавам ги като несъществуващи.
Ракево категорично нямат сирене. Скоро пробвах петте им най-скъпи сирена и не ставят. Купих от всичките по 200г и дегустирахме. Киселинни, безплътни, неестествени като консистенция. В сравнение със сиренето на Съединение или Герзовица, на Ракево са адски скъпи боклуци. Но кисело мляко по БДС взимам от Ракево понякога.
Скрит текст:
Хляб - купувам само с квас.
Не с добавен квас, за търговски трик. Че взеха да го пишат и върху найлона на хлябовете с консерванти.

Кой хляб с квас купувате? Има ли такъв в масовите магазини?

Общи условия

Активация на акаунт