Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 832 608
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 5 460
  • София
Мовичета, не може ли да се 3ва вяра на купешките яйца от щастливи/свободни кокошки. Аз основно с яйца живея. А за пъдпъдъчените какво ви е мнението?

# 5 461
  • София
Наскоро открих тези кори.На втората седмица мухлясаха повече от Сърбянка.И баницата стана вкусна с тях.Корите са кръгли по 3 бр. в  опаковката. Има ги във Фантастико.

# 5 462
  • Майнатаун
Аз издирвам качествени сухи колбаси, от години не съм купувала нищо от магазин като луканки салами, но сега нещо много ми се прииска да взема хубави луканки, суджуци, бабеци и тн. Имате ли предложения?

# 5 463
Кажете за кое населено място става въпрос. Трудно някой ще ви каже конкретен производител без тази подробност!

# 5 464
  • софия
Много рядко купувам колбаси. Основно от Лесидрен и основно Стара планина (ако изобщо някой нещо спазва по този стандарт), но имат и други - добър избор.

# 5 465
  • пустинята Гоби
От витрината на Фантастико купувам суджуци на БилянаМес, фирмата която им доставя месото. Супер са, като едно времешните.

# 5 466
купувам от лидл серията clean label. шпекът е доста добър. шунката също. и луканката не е лоша, но предпочитам домашна Wink

# 5 467
В Лидл има и едни детски, които също са с добър състав. Шунката специално.

# 5 468
Аз издирвам качествени сухи колбаси, от години не съм купувала нищо от магазин като луканки салами, но сега нещо много ми се прииска да взема хубави луканки, суджуци, бабеци и тн. Имате ли предложения?
Чифлик ливади.
Трета година пазарувам само от там.

# 5 469
  • София
Фран а сирененето на Чифлик ливади дали е хубаво? В месарницата до нас заредиха краве и овче на Чифлик, в саламура и кутия, но няма състав на опаковката и не се престраших да купя.

# 5 470
  • София
Фран а сирененето на Чифлик ливади дали е хубаво? В месарницата до нас заредиха краве и овче на Чифлик, в саламура и кутия, но няма състав на опаковката и не се престраших да купя.
Недопустимо е да няма състав на опаковка.
Единственото сирене на Чифлик ливади, което познавам е във вакуум опаковка и си има състав и срок на годност на опаковката.
То е чудесно, но е и най-скъпото краве саламурено сирене, което съм виждал на българския пазар.
Хвърли още един поглед все пак дали е Чифлик ливади, а не Чифлика. Това са различни неща.
Имат фирмен магазин на пазара на Римската стена - надявам се още да работи.

# 5 471
  • Пловдив
Напоследък не купувам колбаси - правя си сушено вкъщи. Купувам месо /врат, контрафиле/, осолявам за 24ч в хладилника, измивам и овъргалям в подправки и окачвам да съхне на терасата. След 7-я ден става за ядене. След 12-14-я прибирам във фризера, че иначе ще изсъхне много. И слагам следващото. Simple Smile

# 5 472
Фран а сирененето на Чифлик ливади дали е хубаво?
Хубаво е. Само от там купувам.
Кефирът им е чудесен.
Прясното мляко (пастьоризирано) също. На това мляко най-любимо ми е да обирам каймакът отгоре. Sweat Smile
От три години коренно променихме начина си на хранене вкъщи. В Била, Кауфланд, Лидл не стъпвам.
От Метро пазарувам единствено пакетирани храни.
От Чифлик ливади и съботния пазар на Римска стена всичко останало.
Мисля, че на храната дължим и здравословното си състояние.

# 5 473
В Кауфланд специално в добре заведените в София (например Крива река, Банишора) има доста голямо разнообразие от био храни. Хармоника, Био Класа и т.н от българските, освен това имат и собствени марки био.

# 5 474
Фран а сирененето на Чифлик ливади дали е хубаво?
Хубаво е. Само от там купувам.
Кефирът им е чудесен.
Прясното мляко (пастьоризирано) също. На това мляко най-любимо ми е да обирам каймакът отгоре. Sweat Smile
От три години коренно променихме начина си на хранене вкъщи. В Била, Кауфланд, Лидл не стъпвам.
От Метро пазарувам единствено пакетирани храни.
От Чифлик ливади и съботния пазар на Римска стена всичко останало.
Мисля, че на храната дължим и здравословното си състояние.
Да това  е чудесно,но не всеки може да си позволи такива цени.

Общи условия

Активация на акаунт