Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 329
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 015
В Кам са хубави айварите и разни такива мляни неща...

# 6 016
  • Пловдив
За тези като мен, които не направиха лютеница. 300 гр/4.90 лв. Не знам дали е скъпа, но е вкусна.
Скрит текст:
къде я има?

# 6 017
  • софия
Купувам от бившето магазинче на Равно поле до Еврейския дом (до магазинчето за ПиЗ) на Стамболийски при пл. Възраждане (при НОИ). Има и фино смляна, но може би нашият вкус се е променил и не ни допадна (ехххх, Хорцето....)

# 6 018
Здравейте Simple Smile
Бихте ли споделили откъде купувате месото, което консумирате и доволни ли сте?
Бих искала да си поръчам месо по куриер , но не знам откъде , искам да е вкусно и възможно най-прясно и чисто , само че досега съм купувала само от местната месарница и определено не съм много доволна от него , пък и не съм сигурна за произхода му.
Попаднах на сайта на Ферма Бредас и Съни Фарм , всичко което пише в сайтовете им е страхотно , но някакси не съм много сигурна , че е точно както го пише , та … бихте ли ми препоръчали откъде да си купя , може да не е от тези два сайта Simple Smile

# 6 019
Когато имам възможност пазарувам свинско месо от  тук Не знам колко е чисто, но е много по-различно като вкус и консистенция от това във веригите.

# 6 020
  • Sofia
Бихте ли споделили откъде купувате месото, което консумирате и доволни ли сте?

Последната година – само от ViVenda.

# 6 021
  • София
https://m.dir.bg/business/ikonomika/ot-semena-do-plodove-balgari … ki-stoki-ot-sasht
Падение!
Слънчоглед от друг континент и то ГМО, и то боклука, шкартото...
Може и на здравословен тахан да ни го мелят.

# 6 022
  • София
https://m.dir.bg/business/ikonomika/ot-semena-do-plodove-balgari … ki-stoki-ot-sasht
Падение!
Слънчоглед от друг континент и то ГМО, и то боклука, шкартото...
Може и на здравословен тахан да ни го мелят.

Аз повече се впечатлих от :  "В България са внесени и остатъци от хранително-вкусовата промишленост на САЩ, които не са могли да бъдат рециклирани или използвани за други цели, на стойност 1,05 милиона долара."
Много искам да зная, какви точно са тези "остатъци" .

# 6 023
  • София
Да, това е най-впечатляващото, но нарочно не го коментирах. Защото ми е бедна фантазията какви ли са тези остатъци. Може би с висока токсичност. За да не си тровят техния добитък.
Имаме ли право да знаем какви са лаборатортите резултати на тези доставки И къде са вложени?

# 6 024
Не разбирам учудването. Като боклука от Италия и кой знае пълните с какво ли не плодове и зеленчуци от Турция и т.н.
Всичко е навързано и няма да се промени скоро като гледам.

# 6 025
Единственото решение е да НЕ купуваме.

Но върви обяснявай на пенсионерите (включително и моите родители) и хората с ниски доходи какво и защо да НЕ купуват.

Суровите ядки на "Rois" какво производство са?

# 6 026
Онемях, след като прочетох статията. Едва ли има по-алчна и проста нация от нас. От аграрна страна, износител на качествена селскостопанска продукция се превърнахме във вносител на боклук от цял свят. С това се храним, храним децата си и се прекланяме пред чуждия отпадък, а в същото време тъпчем родния производител.

# 6 027
  • София
Rois са от най-различни държави - зависи от конкретната ядка.

# 6 028
Знаете ли от коя българска ферма е пилешкото филе във Вивенда? Никъде не пише произход, а цената е ниска: https://vivenda.bg/product/chicken-fillet
И само замразено ли е? Имат ли охладено пилешко от български ферми?

# 6 029
  • ...живея на последния етаж...
То си е написано - "от устойчиви европейски ферми", каквото и да значи. И цената - 19,90 лв/кг за мен не е ниска, пък била тя за натурално филе.

Общи условия

Активация на акаунт