Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 011
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 120
Ние в София ако имахме достъп до евтино и хубаво щяхме да налитаме на него. Не всички имаме възможност и време да се разкарваме да взимаме тук кило боб, там буркан кисело мляко от "някой от фейса", където също е лотария.
Ами комбинирате се.Ние си взехме 15кг за нас и приятели.Кашкавал поръчваме от едно село добПерник пак онлайн.Сирене от село на 20мин от нас.Който търси намира.В,София по тези пазари си е живя спекула

# 6 121
Кажи за селото и мандрата.
От фейса също е на късмет и доста ментят. Един се кълнеше, че не обработва божа, но накрая и директно призна, че не е така. Представям си масово как се лъже.
Аз съм в издирване на хубави бг ябълки и орехи, ако някой знае.

# 6 122
  • София
От групата тук научих за тези хора и купувам от тях:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100041165598511

Доволна съм.

От фейса също е на късмет и доста ментят. Един се кълнеше, че не обработва божа, но накрая и директно призна, че не е така. Представям си масово как се лъже.

# 6 123
Препоръка за кисело мляко с възможност за покупка в София?

Кисело и прясно мляко купувам само от "Чифлик ливади".
Пробвайте и наливния им кефир. Мммм!

# 6 124

Ако правилно съм "надушила" следите на житения режим, може ли да споделите откъде ще вземете жито?

# 6 125

Ако правилно съм "надушила" следите на житения режим, може ли да споделите откъде ще вземете жито?

отдавна закупих от ЕТНО. и миналата година правих с тяхно и беше много добре. тогава имаха избор, сега е един вид. "колеги" споделиха, че покълва добре и тази година.
https://etno-bg.com/

ябълки май ще поръчам от една жена във фейсбук, а орехи...не знам. имам малко домашни и ще видим докъде ще стигнат. то е добре да са с черупки.

# 6 126
  • София
Да потвърдя за Орехите на Зорница, някой тук ги препоръча, страхотни са втора или трета година пазарувам от тях.
Относно  Житния, ние се записваме при Дар Лимец, прекрасни млади хора, но това е друга тема.
Ябълки купувам от едно квартално магазинче, Български, малко грозни на вид, но сочни и хрупкави. Тая година обаче много бързо свършват, така че ще се ослушвам за ябълки и от вас.

# 6 127
  • Тра-ла-ла
Кажете в София зимата откъде купувате хубави зеленчуци - домати, краставици, зелени салатки? Омръзнало ми е от калпавата продукция от хипермаркетите. Освен безвкусно...доматите издържат съмнително дълго време в хладилника, а краставиците са се спаружили за 1 ден.

# 6 128
Кажете в София зимата откъде купувате хубави зеленчуци - домати, краставици, зелени салатки? Омръзнало ми е от калпавата продукция от хипермаркетите. Освен безвкусно...доматите издържат съмнително дълго време в хладилника, а краставиците са се спаружили за 1 ден.
Добре де зимата не е сезон на домати и краставици какво очаквате?

# 6 129
Ябълки купуваме директно от градината на Яблена в село Радотина. Близо до Ботевград е. Цената е почти наполовина от тази в магазините, а ябълките са фантастични. Лошото е, че работят само от понеделник до петък.

# 6 130
Къде точно е градината на Яблена?

# 6 131
Ябълки купуваме директно от градината на Яблена в село Радотина. Близо до Ботевград е. Цената е почти наполовина от тази в магазините, а ябълките са фантастични. Лошото е, че работят само от понеделник до петък.

Това прави закупуването невъзможно. А сега продават ли и къде е магазинът?
Дар лимец.. да, познавам ги. Наистина страхотни хора, макар аз лично да не препоръчвам режима с лимец. Но не е по темата, сори.

# 6 132
  • Тра-ла-ла
Добре де зимата не е сезон на домати и краставици какво очаквате?
Нещо, което да е няколко идеи по-вкусно, по-истинско и по-качествено. А не още на пипане и гледане в магазина и да ми се отщява от боклуците, които пробутват...Ако може със затворени да позная, че ям домат Joy

# 6 133

Това прави закупуването невъзможно. А сега продават ли и къде е магазинът?
Дар лимец.. да, познавам ги. Наистина страхотни хора, макар аз лично да не препоръчвам режима с лимец. Но не е по темата, сори.

Някои от сортовете ябълки има на био щандовете в Лидъл и Била, но са на луди пари.

# 6 134
А каква е цената на ябълките на място?

Общи условия

Активация на акаунт