Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 194
  • 6 804
  •   3
Отговори
# 6 285
Има ли добра мандра, която да има електронен магазин? Да купиш лично от нея.

# 6 286
Аз купувам черен дроб, от Велинградския, от ебаг, нямам лошо попадение. Понякога може в парчето да има повече жили, но е крехък и вкусен.
Какво друго си поръчвате от ebag? Въпросът ми е към всички...

# 6 287
Аз купувам от био плодовете и зеленчуците. Ябълките на Яблена са винаги много хубави.

# 6 288
Артишок купувам от ебаг. Много обичам, а другаде тази година не намирам. Вие купувате ли отнякъде артишоци?

# 6 289
Има ли добра мандра, която да има електронен магазин? Да купиш лично от нея.
Сигмен препоръчвам 100%

# 6 290
  • София
Цeнaтa нa ĸилoгpaм cиpeнe в тъpгoвcĸитe oбeĸти нa eдинcтвeнaтa дъpжaвнa млeĸoпpepaбoтвaтeлнa ĸoмпaния "Eл Би Бyлгapиĸyм" oт днec e 12,90 лeвa, a тaзи нa ĸaшĸaвaлa - 15,90 лeвa. Toвa cъoбщи изпълнитeлният диpeĸтop нa "Eл Би Бyлгapиĸyм" Bлaдимиp Pyceв в cyтpeшния блoĸ нa БHT.

# 6 291
  • софия
Минала съм се. Снощи купих дробено сирене за 14.28 лв./кг. Кравето беше 16+ лв./кг.
До сега не бях виждала - имаше и парчета кашкавал вакуум.

# 6 292
Цeнaтa нa ĸилoгpaм cиpeнe в тъpгoвcĸитe oбeĸти нa eдинcтвeнaтa дъpжaвнa млeĸoпpepaбoтвaтeлнa ĸoмпaния "Eл Би Бyлгapиĸyм" oт днec e 12,90 лeвa, a тaзи нa ĸaшĸaвaлa - 15,90 лeвa. Toвa cъoбщи изпълнитeлният диpeĸтop нa "Eл Би Бyлгapиĸyм" Bлaдимиp Pyceв в cyтpeшния блoĸ нa БHT.

ако е така ще е супер, продуктите им са екстра за индустриални. навремето продаваха по-евтино и в завода /по пътя към малашевските гробища/.

# 6 293
  • София
Е, нали първо старият директор обяви значително намаление, нещо от рода на 30% и спомена рекета на веригите. На другия ден го уволниха, нямам мнение заслужено или не.

# 6 294
всеки може да си говори каквото пожелае, аз искам да видя реално дали са такива цените. дано

Редактирам - според ММ негов колега е ходил днес в магазина на ЖП и цените не са обявените по-ниски.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 14:02 от zenata

# 6 295
  • софия
всеки може да си говори каквото пожелае, аз искам да видя реално дали са такива цените. дано

Редактирам - според ММ негов колега е ходил днес в магазина на ЖП и цените не са обявените по-ниски.
Точно от него вчера купих на цените, които писах.

# 6 296

Точно от него вчера купих на цените, които писах.

ами нали уж новите трябвало да са от днес. ама явно друг път. ще следим Wink

# 6 297
  • София
Момичета, кой е производител на Пиле Росо? Опитвам се да намеря сайта им, но удрям на камък. Преди години е била Амета, но сега само Лудогорско пиле е в номенклатурата им.

# 6 298
прясно инфо за елби - намалени са цените

# 6 299
Момичета, кой е производител на Пиле Росо? Опитвам се да намеря сайта им, но удрям на камък. Преди години е била Амета, но сега само Лудогорско пиле е в номенклатурата им.
СВС-98

прясно инфо за елби - намалени са цените
Чудесна новина. Най-сетне сравнително качествени млечни продукти на цена, по-ниска дори от боклуците от хипермаркетите.
Подозирам, че отговорът на големите вериги, ще е да изхвърлят LB от магазините си, като отмъщение за изобличаването им при надценките.

Общи условия

Активация на акаунт