Зимата идва, време е за ски и биатлон

• 20 407
  • 580
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някой гледа ли днес стартове в Банско, та да покоментираме?  Hug

Аз, аз  Grinning

И съм доволна от представянето на Георги Георгиев. Е, можеше на втория манш да вложи още малко усилия, но и така е добре.
Малко съм гадна, ама се зарадвах на падането на Гранж  Mr. Green ич не ги понасям французите.

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гранж е паднал  Cry? Горкия, и аз не го харесвам, ама не се радвам на такива неща. Предполагам от реакцията ти, че е било без последствия падането.

# 452
  • София
Гранж е паднал  Cry? Горкия, и аз не го харесвам, ама не се радвам на такива неща. Предполагам от реакцията ти, че е било без последствия падането.

Не бе, не се преби. Може да съм зла, ама не дотам. Сурна се по дупе, нищо му няма. Просто не исках да спечели.  Grinning

# 453
хах, много ясно, че ако беше сериозно падането, нямаше да му се радваш така Mr. Green. Ама и по дупе сигурно боли  Wink. Иначе аз едно време като започвах да гледам скокове, и много се радвах, като падаха, те тогава и честичко ме радваха. После обаче както си се радвам, така и събираха състезателя по пистатта, и спрях  да се кефя на такива неща. Точно шампиона от днес беше.
Иначе ей това ми е най-любимият куриоз http://www.youtube.com/watch?v=-mN57qZm9XY , понякога служебните лица са опасни  Laughing

# 454
  • София
Някой гледа ли днес стартове в Банско, та да покоментираме?  Hug

Аз, аз  Grinning

И съм доволна от представянето на Георги Георгиев. Е, можеше на втория манш да вложи още малко усилия, но и така е добре.
Малко съм гадна, ама се зарадвах на падането на Гранж  Mr. Green ич не ги понасям французите.

Да, заложи на сигурно.  Peace

# 455
  • София
Краси е взел сребро в преследването на европейското по биатлон! Аз не го следих, че гледах ските в Банско, току-що прочетох новината...

# 456
Хей, някой гледа ли масовия старт 15х15, страхотно шоу ще става. Норгееее  Laughing

# 457
  • София
Краси е взел сребро в преследването на европейското по биатлон! Аз не го следих, че гледах ските в Банско, току-що прочетох новината...

Краси е направил чудесно състезание  Grinning Само една грешка в четирите стрелби. Първи е Алексей Волков.

Джой, аз съм по цял ден на Евроспорт  Mr. Green

# 458
хаха, блазе ти, добре си прекарваш деня. Страхотно красив спорт, трябва по-често да гледам  Simple Smile

# 459
  • София
хаха, блазе ти, добре си прекарваш деня. Страхотно красив спорт, трябва по-често да гледам  Simple Smile

Ами с малко изключения де, че водя детето на плуване и от 11 до 13 не гледах, но сега като си легнат с баща му да спят ще си върша работата и ще си гледам Евроспорта  Grinning

# 460
Аз се чудя дали дали да не пропусна отборното на малка шанца, че си представям отсега как Грегор скача за рекорд, както винаги, след провален индивидуален старт. Само ще се ядосам още повече  Tired

# 461
  • София

Невероятен Петер Нордхуг, тоз човек просто има акумулатор на задника си, сигурна съм  Mr. Green

# 462
УНИКАЛЕН Е, АДСКИ АТРАКТИВНО СЪСТЕЗАНИЕ СЕ ПОЛУчИ  Grinning

# 463
Да дам малко снимки и тук  Mr. Green. Общите планове от началото на 30-те км ме накараха да потърся ски комплекса в Осло, за съжаление намерих само един общ план, и то летен, но пак си е впечатляваща гледка

Всичко останало са снимки на голямата шанца, но и тя си заслужава споделянето

# 464
  • София
Айде Джой, честита отборна титла  Grinning

За разлика от Краси Анев, Емилия Йорданова след доброто състезание вчера, днес направи 6 грешки в преследването и е на 24-то място.
При девойките Ния Димитрова вчера бе 9-та в спринта, днес - 19-та в преследването.

Общи условия

Активация на акаунт