Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 876
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
  • В голямото море...Живот
Каке горе главата - всяко зло за добро  Peace

# 676
  • София
Моля Б, приеми го като коледен подарък - вероятно ще намериш много по-приятна и платена работа, която ще ти носи удоволствие и спокойствие!  Hug Hug Hug

# 677
  • България
Моля,Благодаря!   Hug Hug Hug - приеми ситуацията като едно ново начало! Отваря ти се възможност за по-добра и интересна работа - възползвай се!!!

# 678
Моля,Благодаря!   Hug Hug Hug - приеми ситуацията като едно ново начало! Отваря ти се възможност за по-добра и интересна работа - възползвай се!!!
Не се отчаивай,но и не разчитай на коледният дух.
Желая ти късмет! Peace

# 679
красива белла , а защо да не разчита на коледния дух.
Точно в тия дни ствата невероятни неща!
Ккато писах в другата тема , повече от сигурна съм , че е на хубаво!

# 680
Моля,Благодаря! , кофти ситуация и то точно преди празниците Sad
Ще стискаме палци дано намериш нещо скоро Hug

# 681
 Hug
В подписа на Клер, дълго време седеше един надпис (може и още да е там).

"Когато Господ затваря врати, отваря порти!" - от все сърце ти желая в твоя случай да се окаже точно така! Hug

Вчера точно се чух с една бивша колежка.
Разделихме се преди 4 години тях ( около 10 момичета), голямата корпорация ги изрита ( ама съвсем буквално) след като бяха открили и разработили офиси в различни градове. Тези офиси тръгнаха и станаха добри и тогава някак си момичетата, които ги стартираха станаха неудобни, защото имаше вече "наши девойки" за наместване в работещата машина. Да не ви казвам с какви нелепи обяснения ги съкращаваха и колко беше грозно .... Но ... живота си продължава, та тази ми колежка вчера ми каза, че направо се е преродила - сега преподава химия и биология в едно от училищата в града им. Заплатата и е по-висока от тази в офиса ( на длъжността на която беше - Управител), работи само по половин ден ( а не като преди по 10-12 часа), да не говорим за всички почивни дни и ваканции, защото преди офиса работеше и на 31.12 и на 1.01 и на Великден и на Коледа .... та така .....
Прегръщам те!
Не знам в коя област си спец, но ако искаш метни едно ЛС с малко данни, пък знаеш ли ... може отнейде да изскочи нещо!

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 16:14 от Lennyh

# 682
  • София
МБ - ние сме с теб, сладурано, не че много ще ти помогне, но сме до теб! Коледния дух ще си дойде независимо от битовите несгоди. И съм съгласна с Лени ...
Когато човек губи нещо не знае какво печели (и обратно)- колкото и да е банално е вярно.

Рехабче - най-после....

# 683
МБ, аз вярвам в чудеса и в силата на положителната енергия.
И вярвам и в максимата, че "Щом господ затваря врати, отваря порти".
А и каквото съм си пожелала се е сбъдвало.

Имаш положителна енергия от мен.

# 684
красива белла , а защо да не разчита на коледния дух.
Точно в тия дни ствата невероятни неща!
Ккато писах в другата тема , повече от сигурна съм , че е на хубаво!

Роса,какво невероятно нещо е станало в тия дни ?
Друго имах пред вид,но .....вярвам в максимата "всяко зло за добро"!
М.Б. успех ,момиче и ... нищо непоправимо не се е случило.Успех!

# 685
Ами ще разкажа в новата тенма...
да започне на хубаво
Само ми напомнете "Как станах Данъчен инспектор"!

# 686
Роса,разкажи !Моля те!
Имаме нужда точно в този момент!Благодаря!

# 687
Добра вечер , момичета !  bouquet
МоляБлагодаря ,  Hugняма да повтарям написаното от Лени и Роса  , аз съм също от онези , които вярват в чудеса и в силата на подсъзнанието ! Peace
Вярвам , че когато много силно желаеш нещо , то цялата Вселена ти съдейства да го получиш ! Hug Така  , че искай силно и смело , без ограничения , сега му е времето ! Wink Знам ,че нещата ще станат така , както си ги "поръчаш "- вярвай ми - работи ! Hug
Роса ,  Hug с нетърпение ще чакам историята ти ! Peace
 rehab ,  Hug като гледам какво си сервирала в 10 сутринта , не ми се мисли какъв ли ще е десертът тази вечер ! Ще си го чакам , да знаеш ! Wink
Алексче ,  Heart Eyes това е вторият 8 декември на Диди ! Wink Много е доволен , на Банско са и тази година , че за последно за заедно в този състав - след втори курс ги разпределят вече по "тесните " специалности !Чакам го утре да си дойде и дано тръгнат раничко ,че нали времето ще се разваля , та ми е притеснено ! Praynig
Момичета , всички ли ще бъдете маскирани на бала ? Аз , ако дойда , дали ще ме пуснат без костюм ? newsm78
ДОРОМ ,  Hug как си , мила ? Надявам се , че всичко е наред ! Praynig

# 688
  • тъгата в мен
МБ,много виртуални прегръдки и положителни мисли имаш от мен Peace Сигурна съм,че няма да се отчаяш.Горе нослето и празниците посрещни с усмивка.Сигурна съм,че от Новата година ще се подредят нещата по новому и за по-добро Hug
Прегръщам ви ,кукли и мъничко ви завиждам за хубавото настроение,което ви предстои на карнавала.Да се снимате,ей!Сигурна съм,че представителите на нашата темичка ще оберат овациите Peace

# 689
  • гр.Плевен
МБ, и от мен много прегръдки и положителни мисли! Тъкмо по празниците ще имаш повече време за себе си и семейството.  Hug
А след това - Нова година, нов късмет!   bouquet

И аз ще дебна снимките от карнавала, та в навалицата на доброто настроение да не забравите да снимате...  Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт