Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 786
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
Минавам набързо да ви кажа,че ме съкратиха.Не ми се ще да развалям добрия дух на темата, но разчитам на вашата положителна енергия, за да не се сдухам окончателно.....

Няма да се сдухваш, моля те! Толкова енергия имаш, ще се появи нещо ново и по-добро! Не се отчайвай, миличка! Имаш всичката ми позитивна енергия!

# 691
Трогнахте ме, момичета!Благодаря на всички за милите думи Hug Hug
Неприятно ми е, но не съм спец в нито една област - поне не мога да го докажа документално Rolling Eyes
Така си и останах със средно образование, но работя с компютър, набирам бързо, отбирам от английски, работя с две складови програми....опит имам голям.
А сега оставам и без компютър, дано успявам поне да ви чета отвреме-навреме.
Аз също вярвам в силата на Вселената, защото съм се убедила, че работи наистина.Проблема е, че наближава рожденият ми ден и явно съм в Сатурновата дупка, та не успявам да изплувам за момента.Както и да е - много ви се радвам и безкрайно благодаря за пожеланията ви Hug

# 692
Моля Благодаря newsm10
Боби, радвам се!
В очакване на снега ви желая топла вечер, момичета!

# 693
  • София
MБ - не е необходимо образование - късмет да имаш. Брат ми работи сходни неща - има работа, само търси!
Но сега наистина обърни внимание на семейството - това е най-чудния празник за дома - Коледа. Пък както каза адашката (набор) - нова година нов късмет. Като се отворят портите... Hug

# 694
Айде да се похваля. Имаме си мечтания дом. Благодаря на всички за палцестискането! Обичам Ви!

# 695
  • България
Titina  честито! Новината е чудесна!  Hug
Сега започва палцестискането за МБfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 696
Айде да се похваля. Имаме си мечтания дом. Благодаря на всички за палцестискането! Обичам Ви!

Честито !!!  bouquet Нека да е пълен с много щастие , любов и благополучие ! Да е огласян от весел детски смях и този на верни приятели !  Peace
Кой казва ,че по Коледа не стават чудеса ! Wink

# 697
Браво Титина! Радвам се за вас Hug
Много щастие в новата къща Peace

# 698
Титина,
едно голямо ЧЕСТИТО и от нас! Знам каква е тръпката да имаш най-сетне твоето си гнезденце! Прекрасно е! Сега да се стягате за пренасяне и подредба, това са чудни мигове (ама ти знаеш, нали и вие скитосвате като нас Wink и имате опит)

Моля Благодаря,
така е - слава богу все още в БГ можеш да намериш работа без да имаш "тапия". От опит го зная. Нищо не обещавам, но ще попитам на едно-две места, където това, което споделяш, че можеш, е достатъчно, за да те наемат (само да не са закъсали с кинтите и да имат нужда от персонал).

Чакам да ми дойде Коледното настроение Wink Едно голямо благодаря на Вили, която ми направи модели на Коледна картичка с Леа Wink Като дойде Коледа, ще видите какво е сътворила за нас и колко радост ни донесе Wink

# 699
  • София
Добра вечер мили момичета!

Алекс, благодаря ти за идеите! Утре трябва да съм я надписала картичката

Боби,.. признавам си, че моите червени Коледни обущета сигурно ще са големи на Леа,.. Засрамвам се,.. все едно не съм гледала бебе  Blush

Titina, пускам ли паролата, ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!  Hug Ех, за Коледа! Браво! Радвам ви се от сърце! Гуш-гуш на Калин!

Tania, следващия път – давам паролата само ако си с нас  Wink

Novinka, радвам се, че си добре!  Peace

Лени, в събота вярвам, че и аз ще успея да се класирам на купона!
Ако искате – около статуята да кръжим към 18,30ч?  Thinking
Нали от 19 е бала?  

Rehab, важното е, че си намерила най-доброто решение за бала!  Peace

Моля Б., хайде сега стани права и изрецитирай пред всички какъв късмет си изтеглихте ти и милото ти детенце  от моята вълшебна Коледна шапка!  Close-mas: Наистина е вълшебна, да знаеш! Когато писах късметчетата, орисах всяко - да се сбъдне! babydust7

Gregori, ще има и други поводи за среши! А и без повод – добре си дошла и ти, както и всички момичета, които не са от София!

Gospojata , все ще импровизираш нещичко за бала , а аз ще нося няколко маски-домино , съвсем семпли, ще ви раздам по една , ако ви харесат, имам и 3  Коледни шапки  Blush  Към 18,30 - около статуята?

Свраче, margoto66 аз ще взема фотото, но пък искам в замяна снимки от Коледното тържествата на децата ви   Heart Eyes

Момичета, който ми няма  телефона - да пише на лични - и да се изпонамерим (ах, че думичка Wink ) в 18,30 на централния вход на НДК, искате ли?  Hug И да вземете фотоапаратите!  Peace

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 23:08 от Lady-B

# 700
Лейди,
леееко са големки, но и ги слагам и тя с един замах ги мята през глава  Joy но като дойде "роклАта" коледната и я наглася, ще я снимам да я видите червена засмяна Wink Днес си купих червен нос на клоун и си го слагам, а тя се залива в кикот хахахаха на кукли играем, четохме "Червената шапчица" тази вечер и нали не разбира милата, но на всяка промяна на интонацията ми като чета - се хили и разстваря ръчички Wink голяма кикерица, ей, какво дете смешно ми се падна  Joy

# 701
Права си Боби, доста пообикаляхме. Навсякъде казваме в къщи, и на всякъде сме оставили багаж.

Благодаря за пожеланията, мимичета. Ето линк: http://www.movoto.com/real-estate/homes-for-sale/TX/Houston/1119 … -403_88867545.htm

кликате на снимката и можете да разгледате. Предполагам ще е активен до утре. А снимки от мен като ни дойде багажа от Калгари.
Наистина се случват чудеса. Като раждах Калин нямахме дори застраховка, но не съм спирала да мечтая. А мечтите се сбъдват

# 702
Титина, супер! Честито! smile3501

# 703
Титина, къщата е страхотна Peace
А най- ми харесва цената Grinning Доста добра според мен. Тук са егати цените на къщите Rolling Eyes

# 704
Таня, красота е момиче...радвам ти се с цялото си сърце Hug Hug Hug
Нагушкай Калин, да расте щастлив в новата къща Hug
Боби, благодаря ти!
На всички благодаря отново  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт