Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 791
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
Честит Празник !  bouquet Изпратих синето и като ме налегнаха едни мисли , едни спомени ...
Да са ни живи и здрави дечицата , късмет да имат - това е най- важното ! Praynig
Алексче ,  Heart Eyes благодаря ти за стиховете , мило ! И за ароматното кафенце ! Hug
ДОРОМ ,  Hug хареса ми това за организирането на яка празнична програма !Такива мисли ти отиват ! Тия дето са те "затресли " , не ти се полагат ! Naughty
Хубав и усмихнат ден , момичета !  bouquet

Хайде и от мен по една бонбона за студента ! Peace

# 661
  • София
Вили, вярвам, че всичко ще бъде наред!  Hug
Изпратих ти паролата

Сврачони, хайде добре кацнала в Бургас   Mr. Green

Grigori, да са ти живи и здрави момчетата и все така да се гордееш с успехите им!  Peace

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!
Мисля си, че сме запазили студентския дух в себе си!
Трябва да променим заглавието на темата Wink

Gospojata,   любимите ми бонбони Lindt! Simple Smile Да ти е жив и здрав студента!

Момичета, аз имам задачка - помагайте! Едни познати  отиват на златна сватба - помолиха ме да им намеря пожелание за картичката!

Hug

# 662
Честит празник и от мен ( доста се зачудих, кой ли празнува днес - то старост- нерадост, както казваше свекъра ми). Как мога да забрвая и да пропусна повода да си подаря нещо - от мене си за мене си, но от сърце. Пък може и другите в къщи да намажат  Mr. Green от подаръка.

Може ли паролата и линка и на мен!

# 663
  • София
Честит празник на всички студенти и на тези, които все още се чувстват такива!   bouquet

Моята студентка не празнува. Явно само в България се отбелязва подобаващо  Wink. Не само това, но и точно сега се побърква от учене, че тези дни ѝ е първия изпит за този семестър. Е, може и да измислят някое парти по български, че преди малко ми изчезна от скайпа ...   Mr. Green

Lady-B, благодаря за паролата!  Hug Всички сте невероятно чаровни и симпатични! Личи си, че сте си изкарали добре!  Party

# 664
Привет, дами! Нямах нет и ми липсвахте. Аз си влязох в стария ритъм и бачкам, та знае ли се. Вече съм без бинт.
Хубава вечер!

# 665
Новинка, четем книжката! И на Маргото също Wink а колко крякаме с жабата кикерица на Григори! И обущетата бели си носим, и дрънкаме с дрънкалкитееее!
Мацки, безкрайно ви Благодаря за подаръците, много разглезихте кикерицата Joy Ама много!

# 666
Честит празник мили ми девойки, сладки французойки!
Видях част от фотосите - е много сте сладки!!!

Госпожо, спИциално честито на Диди!
Жив и здрав да ти е и много късмет му желая!
Прекрасни студентски дни, много купони, много готини колежки! Wink Wink Wink
Другото като му дойде времето!
В събота дали ще има шанс да зърна част от вас на купона?

# 667
Lennyh ,  Heart Eyesблагодаря ти , мило ! Дай Боже да са живи и здрави всичките ни дечица ! Praynig
За събота ще гледам да направя всичко възможно да дойда , ще ти звънна да се разберем , ако ще идвам ! Peace

# 668
  • София
Здравейте момичета.
Боби - кикерицата ще си я глезим, орисници сме и само това ще правим Simple Smile
Честит празник на всички студенти и техните майки! И на всички момичета които са си студентки по дух (като Зури...)
Дором - ти мина през огъня, сега няма да мислиш - само ще действаш...
Рехаб - къде си момиче. Няма ги и младежите ти... добре че е госпожата с нейния левент, да не губим форма!

Пропуснах Сврачето - мило птиче, толкова ми беше приятно да те видя, и Шанелчето също. Много сте сладки, и усещането е все едно винаги съм ви познавала - ей този интернет прави чудеса! Но снимки не мога да видя, хем съм на тях пък не ме пуска да ги видя. Cry

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 22:26 от margaritavass

# 669
Dобро утро  Grinning .
Госпожо, как мина първия студентски празник на синчето?
Лени, маскирани ли ще бъдете ?
Сигурно ще е много хубаво,  къде го измислиха този работен ден...
 wily, бързо възстановяване на свекъра ти  Hug.
Дором, като гледам какви организатори са в тази тема, само се възползвай, със сигурност ще ти се отрази добре.
Боби, как няма да я глезят кикерицата, толкова е сладка  Heart Eyes.
 grigori, не ти е лесно - двама студенти, как ли се издържат едновременно, къде учат?
novinka, чудесна новина  Hug.
margaritavass, този форум ме събра с най- прекрасните същества, с които ме свързва много специално приятелство  Heart Eyes...
Lady-B, страхотен повод - златна сватба!
Може да напишеш любовен стих и кратко пожелание, примерно:

Днес ти ме попита
дали те обичам,
дали ще те искам,
дали ти се вричам.

Запитай звездите
и те ще потрепнат.
Запитай листата
и те ще прошепнат,

че аз те мечтая,
във нощ те сънувам,
в реалност желая,
и в сън теб бълнувам.

Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи сто пъти повече! Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани, чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени! Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък я видите в целият и блясък!
Дано съм ти помогнала идейно.
На всички пожелавам успешен четвъртък и разбира се, ще метна по едно кафенце, да ни е свежо през целия ден Hug.

# 670
 Добро утро и от момичета.Алекс благодаря за кафето,отменяш ме вече ставаш по рано .Единият ми син учи в ИУ Варна Счетоводство и контрол 4 година,а малкият в УАСГ София Водоснабдяване и пречистване на водите втора година,справяме се някак и момчетата работят през лятото и получават стипендии за отличници.Боби има ли много сняг във Франция и как е Лео?Хубав ден.

# 671
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Благодаря за кафенцето Алекс  Heart Eyes
Григори да са ти здрави и щастливи момчетата  Hug
Къде се загуби Рехаб  Thinking

Определено ми се отлага карнавалът  Confused

# 672
  • София
Добро утро,момичета!
Гледам кафето е сервирано, аз сервирам момчето  Wink

Минавам за бърз отчет.Не знам какво става,но от понеделник ме е завъртяла една центрофуга...... и само бягам по задачки от единия край на София до другия  ooooh! Надявам се до събота да ги приключа, за да успея да разпусна на коледния бал  Laughing
Резервирах костюм, защото идеята , която имах няма да мога да я "изпипам" тази година , поради липса на материали и време  Mr. Green .Даже Лейди Б се включи в търсенето и веднага ми подаде инфо, но и там не свърших работа.Така,че промених концепцията напълно и се ориентирах към наемане.Ако някой все още не си е намерил костюм за събота, а иска да наема ,мога да дам координати на тази фирма - работят на най-ниските цени в София и не искат депозит,цените им почват от 20 лв.
На всички празнували през изминалите дни - Честит празник! Да са здрави и с късмет!
Днес е Света Анна - честито на всички именици!
Спорен ден и много  Hug на всички!

# 673
Минавам набързо да ви кажа,че ме съкратиха.Не ми се ще да развалям добрия дух на темата, но разчитам на вашата положителна енергия, за да не се сдухам окончателно.....

# 674
Моля Благодаря стискам палци бързо да си намериш нова работа.Направо ви завиждам момичета за коледния бал,но не мога да дойда.Хубаво изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт