Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 825
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Дором - аз тръгвам от другия край на София - Овча купел - и събирам по пътя - имам без мен 4 места, така че девойки давайте...

А на връщане кой ще кара? Ти не пиеш ли? Аз по сбирки ходя пеш, защото предпочитам нЕкой да ме влачи на връщане Wink не мога да карам, дори и една бира да съм пила - зарязвам си колата. А колко беше гот в София, като откриха услугата "дринк енд драйв".... хем те возят, хем ти я паркират успоредно, така не могат да разберах съседите на колко си се прибрал хахаха аз съм голям противник на пиене+кола, а за жалост познавам много хора, които го практикуват.

# 121
- много е секси жена с очила ( очевидци разправят , не че се хваля  Embarassed! )

А ние, дето сме без цайси, кво сега, да се срамуваме в ъгъла ли Crossing Arms
Ще се обиждаме ли - не сме секси,а... Whistling

# 122
  • София
- много е секси жена с очила ( очевидци разправят , не че се хваля  Embarassed! )

Тихо бе! И аз без цайси ходя,даже слънчевите ги нося като диадема,щото ми пречат да виждам ....... навсякъде  Joy hahaha

Дором - аз тръгвам от другия край на София - Овча купел - и събирам по пътя - имам без мен 4 места, така че девойки давайте...

А на връщане кой ще кара? Ти не пиеш ли? Аз по сбирки ходя пеш, защото предпочитам нЕкой да ме влачи на връщане Wink не мога да карам, дори и една бира да съм пила - зарязвам си колата. А колко беше гот в София, като откриха услугата "дринк енд драйв".... хем те возят, хем ти я паркират успоредно, така не могат да разберах съседите на колко си се прибрал хахаха аз съм голям противник на пиене+кола, а за жалост познавам много хора, които го практикуват.

И аз съм противник на пиене плюс колА , даже съм кръчмарка -разбойник - прибирам им ключовете на пиещите шофьори. Връщам на следващия ден , щото съм егоистка -  искам да се прибера спокойно!

П.П. И на Маргото ще и вземем ключовете, а може и да я приспим при нас  Crazy

# 123
  • София
Чаровници, видях в друга тема линк за номинациите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541680.120
С чаша в ръка, с цигара в уста и купонджийски дух в погледа може да се кандидатираме за :
Лигата на необикновените – положителна номинация за форумска групa, успяла да съхрани едновременно общия си интерес и добрия тон.

# 124

А , ще се срамувате , що ? Оптики нямате ли , ще си направите по едни за разкош ! Wink Ох, сетих се за един вица ,ама е за червена точка ! Embarassed

# 125
С чаша в ръка, с цигара в уста и купонджийски дух в погледа може да се кандидатираме за :
Лигата на необикновените – положителна номинация за форумска групa, успяла да съхрани едновременно общия си интерес и добрия тон.

+ бебета по вратовете на някои хахахаха Хубава инициатива

Зури, още се подсмихвам на татето  hahaha как ти се е изтупал рано рано Wink сладур! А на теб, браво за всичко, което правиш!

Аз момичета, преди да родя, мислех както и на мама приятелките, че "по-важна е идващата бебка" затова да дойде да помага на мен, а не да седи да се грижи за майка си. Сега обаче разбрах вече, че майката е по-важна, та и казах на мама, да не ни мисли нас, ние сме млади и ще се оправим, ми да си гледа бабет, защото тя и е майчица, родила, гледала ... сега като разбирам колко е разтърсваща майчината любов, се укорявам, че не съм го знаела до сега и не съм я разбирала...  

# 126
  Аз да се включа само за успокоение на Дором
Снимах се с очилата на мъжа ми и веднага добих интелигентен вид, дето не можах да го изимитирам след четенено на комикси и жълти списания  Mr. Green

# 127
  • София

Е , аз току да постна и то темата била до 24.00 часа, ама конкуренцията е желязна ,пък и на нас ни стига,че си пазим добрия дух и се забавляваме - награди други нещем  Naughty

Г-жо, 24.32 е часът при мен - може и мръсни вицове вече  Whistling

# 128
  • София
То от купоните тук, младите мъже и  чаровните бебета, не ни остава време да видим какво става по форума и у нас  Wink
Нищо, догодина ще се класираме.

# 129

Е , аз току да постна и то темата била до 24.00 часа, ама конкуренцията е желязна ,пък и на нас ни стига,че си пазим добрия дух и се забавляваме - награди други нещем  Naughty

Ама , ако ме баннат , ти ще поемеш отговорност ( това е от един друг виц ! Joy )
Вицът е по повод жените с очила ! Знаете ли как се ч...а жена с очила ? Ми , сваляш и очилата ! Joy Joy Joy

# 130
Вицът е  newsm10 хахахахаха (бях го забравила, ама не че винаги съм го помнела, де)  Joy

# 131
Лека ви нощ, кукли! До скоро! Аз съм нощна смяна, отивам да събирам сили!  Hug на всички

# 132
  • София

Ама , ако ме баннат , ти ще поемеш отговорност ( това е от един друг виц ! Joy )
Вицът е по повод жените с очила ! Знаете ли как се ч...а жена с очила ? Ми , сваляш и очилата ! Joy Joy Joy

Бе ,Госпожо,споко - мен лятото без нарушения ме БАН-наха и всички ревнаха,та ми отмениха БАН-а. Joy hahaha
Лягам , мацки, утре и аз ще ходя на контролен -да видим кой кого - пневмонията мен или аз нея  Twisted Evil
За 27-ми съм на микрофон , обаче - на караоке  Whistling

# 133
Лека нощ и от мен , дами ! Спокойна нощ и сладки сънища !

# 134
  • В голямото море...Живот
Аз приключих.
За днес.
Със или без / очила/ поемам малко, но качествено.
Ква стана тя - 26 или 27  Thinking
и кой ша ме вземе?
не че няма дирекшън до там,ма...
Кат сте рекли лека да е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт