малееееее, че и горда!!!

. Колажът е страхотен, браво Елиза! Ивайло е включен два пъти, защото аз пратих по-нова снимка, не сме се разбрали
Ама още малко ще почака милото, дано си запази това лакомство ! Почерпете се днес за нашата 5та месечинка!
Днес и утре при нас ще пада лудо местене на багажи, най-накрая ще се местим в новата къща 
Все пак е храна, няма да му навредите ако объркате схемата
Плодовите ще дам след 2-3 седмици ако видя, че е готова, както и каша, ще редувам вероятно, за да е по- разнообразно. За бисквити мисля, че е ранко, и ще ти отложа като покупка.
Ще мога да обуя високи обувки, не съм носила то 1 година, ужас. С количката това е мисия невъзможна, ще хвана да се пребия по стълбите заради едните обувки...И аз съм по спортно-елегантния стили и на никого няма да позволя да коментира това. Нито дрес кодове, нито чуждо мнение ще ми промени обличането и насладата от разходките навън.

сигурно си си изкарала страхотно, благородно ти завиждам. Аз също много обичам да се гримирам и нагласям( не ми се е случвало от 101 години) и излизам с приятели .По магазини, обаче, НЕ обичам да ходя Препоръчани теми