Есента изпращаме с усмивка, Юнчето палува без почивка! - Тема №9

• 22 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ангелче, и аз бих изчакала  Peace
Синя птица, аз лично съм доволна от моята. Харесва ми как протича консултацията, лекува основно с хомеопатия, но колкото пъти ми се е наложило досега за нещо по-сериозно, винаги търся и второ мнение в Частния детски център.
Във Фокса намаление ли има?

Току що видях, че линийката ми вече се премести на 6 месеца. Кога минаха.....  Laughing Laughing Laughing

Лека вечер и спокойни бебоци!  Hug

# 76
Мдам,има промоция на бънджито,но е 105 лв.Синьо птиче ти от къде купи твоето?Ние имаме  такова дето се окачва за вратата и Андрей не иска да стои в него,надявам се ако му купя другото да го хареса и да ми слезе от ръчичките. Mr. Green

# 77
# 78
Привет от мен,
Утре правим пет месеца. Не влизах ден два и сте пуснали новата тема, че и сте изписали цели пет страници. Утре ще ходим на село цяла тъйфа .Ще вземем племенника , баба ми , кръстнцата и ние шестимата ( с две коли). И вие ли изнасяте къщата когато ходите някъде , притеснявам се да не би да им стане студено или малка Габка да върне и да се намокри цялата. На моята кола съм сложила три лепенки " бебе в колата". Отивам да лягам за да стана утре по рано и да донаглася нещата.
 ЛЕКА НОЩ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! family6 smile3524

# 79
Привет!
Ние днес ходихме до Силистра на бабин дом Simple Smile.Ивето спа през цялото време и на отиване и на врьщане.
Блу Бьрд,мога да ти предпорьчам нашата педиатърка.Ние сме при нея от юни месец ,антибиотик изписва само в краен случай,работи с часове, и самата тя е добьр педиатър.
Работи в Терапията, ако ти е удобно ще ти изпратя координати на лични.
Мама по три,тези стикери по колите вече са забранени.
Лека нощ!:)

# 80
Здравейте момичета,
водили ли сте малките бебечета при хомеопат и кога трябва да се започне ние сме на 4 м и 20 дни

# 81
Не съм разбрала , че са забранени, защо ги продават тогава. Не мисля да ги махам. А лепенките за газ и те ли са забранени, е нямам газова бутилка защото няма да има място в багажника , колата ми е "въжка" е не онези смарт , с два реда седалки има, дето се вика градска или женска кола. Много хора са ме питали "защо не си вземеш по мощна кола", ама аз винаги съм им казвала , че ми върши добра работа - мести ме от точка А до точка Б и това ми е достатъчно. Имам я от преди да се запозная с моя и сега имаме две коли , но неможем да се съберем в една и на това време не можем да ги продадем и да купим мини ван. Минах вече през банята , че най малката кукла ми беше напълнила пазвата с върнато мляко , предполагам знаете как мирише след време.
ЛЕКА НОЩ за последно тази вечер ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! smile3507
 travel

# 82
Добро утро на малки и големи!
И нашето момче врещи така от време на време, но по-скоро като му е хубаво и е наспан.Имаме и лек запек, крушата не му помогна.Днес ще опита синя слива  Grinning

Мама по три,тези стикери по колите вече са забранени.

Вече нищо не ме очудва.Стикерите за деца забранени, глобите за превишена скорост отменени.
Дано времемето и днес е хубаво, че като гледам навън каква мъгла е.

# 83
  • София
Добро утро!

Аз също купих бънджито на Чиполино за 105 лв. Бях с много резерви( както към всички други проходилки и укъри ), но Светли много му се кефи. Все пак, докато не навърши 6 пълни месеца ,ще го слагам в краен случай там.

Отивам да метна едно ядене в тавата и се приготвяме да излизаме .

# 84
Добро утро !!! Пихте ли неделно кафенце, красавици ?!?    food010

Мама по три, не знам дали са забранени cтикерите, но искрено се смях като си представих "въшката" с трите cтикера на стъклото и 3-те бебешки столчета отзад.  Laughing Чудесно е, че при такова натоварване успяваш да запазиш чувството си за хумор.  Wink
Лек път и весело изкарване !!!

За схеми, спрях да правя ...
Затова наистина многото четене ще ви обърка, самото дете ще ви подсказва какво да му давате и по колко. Няма смисъл да чупите компютрите си  Joy Joy Joy Все пак е храна, няма да му навредите ако объркате схемата  Wink

newsm10

За храненето в шезлонга- е, вчера за втори път беше голямо мазане. Малката не дава да и сложа мушамения лигавник и след всяко даване на картоф слагаше и ръката в устата и после където докачи. Отделно, че и тя се набира и се опитва да сяда, и мъката е пълна. Аз и затова питах преди дали вече захранилите не използват столчетата си Hug

Първата седмица и при нас беше мазало, но аз с едната ръка му държах двете ръчички надолу, а с другата ръка му давах кашата / пюрето. Сега рядко ми пречи, докато го храня - знае си интереса човекът.  Wink
А столчето за хранене - то и там ще има мазане, но може би ще е по-лесно почистването ...  Peace

# 85
Добро утро !
Днес ставаме на 5 месеца  Party Party Party Честито на всички останали  Hug

# 86
  • Варна
Добро утро и от нас!

Снощи Павел ни показа какво е да не спиш... Заспа в 20,15ч., мрънка на 2 пъти и като се събуди в 1ч., няма заспиване до 4ч.! Редувахме се с баща му, храних го два пъти, люляхме го - няма и няма! Кокори се нашия и гука, никакви признаци на заспиване! По едно време обаче явно се измори и започна да мрънка. Не може да заспи обаче и хленчи... Накрая баща му го занесе в хола и се приспиваха там в сгъваемата кошарка. КЪм 4,15ч. отивам - заспали.  Laughing
Тази сутрин в 8ч. ми го донесе да го нахраня. Дано да е било инцидентно, че едва гледам сега. Таткото още спи, а Павел ухилен се наигра и сега пак мрънка...   Crazy
Хубав и усмихнат ден , момичета! Ние мислим да ходим на пикник.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 11:02 от mar4ela5

# 87
Стикерите залепени по стьклата са забранени за да не пречат на видимоста.

# 88
  • Пловдив
Привет, мами!

И днес времето е екстра за разходки. Чакам само да ми стане яденето във фурната, обличаме децата и навън. Мисля днес да идем до гребната база, отдавна не сме били там, тъкмо каката на спокойно без коли да кара тротинетката.

Приятна разходка на всички!

# 89
Дано да е било инцидентно, че едва гледам сега.

Хаха, аз пък не помня кога за последно спах....
Ние сме на крак от 6ч. като от 3 до 6ч. Крис яде и така и не заспа. Събудихме се всички накрая, играхме си тримата с Крис и тати и чак преди час кривчо заспа.  Tired
Времето е чудничко, ще отразим семейна разходка при всички положения Peace

_BLUE BIRD_ , чесалки му давам отдавна - точно такива с течност, които могат да се охлаждат в хладилника. Нерви се от нея още повече, защото като я нагризе едно хубаво и се раздразни венеца и настава кански рев Crazy

Общи условия

Активация на акаунт