Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 50

• 31 418
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Боже, боже какъв завършек, чак тръпки ме побиват  ooooh!

Поздравления на Соя-фен за новата тема!   bouquet

# 16
В анкетата гласувах:

~Вживявам се в историята и героите, това е моят втори живот - не мога без него!
~Чудесен сериал, талантлив екип - наслаждавам му се като на много добро кинематографично произведение.
~Гледам го, защото обичам да се включвам във форума.

# 17
  • Пловдив
Честита нова тема, дело на юбилярката ни днес!   bouquet
Подаръка от Соя към нас във вид на това чудесно оформление е страхотен, благодаря ти Соичка! Hug

А сега да коментирам нещо от края на старата тема:

олееееееее  #Crazy #Crazy #Crazy

листопад мн гадно ще свърши - умрели, сакати, затворници, никакъв готин финал....  #2gunfire

това току-що го видях като резултат в свежо.нет  #Cussing out
Драма и трагедия за семейството на Али Ръза (вижте видео и снимки от финала на "Листопад")
ooooh! ooooh! ooooh! Oфффф, по-големи простотии не бях чела до сега за развоя на събитията в сериала #Crazy Ама може ли да пишат такива глупости - това са щуротии, изсмукани от пръстите на някой, който не гледа редовно сериала и просто е попаднал на снимки от по-новите серии (все още неизлъчени по бТВ) и си прави "съчинение по картинка" #Cussing out Joy Sick Mr. Green

Моля ви Praynig, спрете да се 'връзвате' на писанията из жълтите сайтчета - както и Бенну каза в интервюто за Слави, дори те (актьорите) все още не знаят какъв край са им приготвили сценаристите. Затова гледайте сериите по бТВ, четете ББ тук и всички дружно ще видим истинския финал на 29.12.2010 по Канал Д bowuu

# 18
Гледам го, защото се Вживявам се в историята и героите, това е моят втори живот - не мога без него! И освен това следя образа на Али Ръза понеже моя татко почина и много много ми липсва........

# 19
Браво на Соя за чудесната тема  bouquet
Когато финала е така драматичен , а не с хепи енд, винаги кара човек да се замисли много повече отколкото при обратния вариант.Заглавието явно ще бъде показателно за завършека и посланието от филма.

# 20
Запис
Огромно благодаря за темата   bouquet

# 21
  Здравейте,Moon spell,напълно те подкрепям в изказаните мнения за връзките на Лейля  и Неджля. Оуз се амбицира да заживее като нормален човек с Лейля,да направят истинска сватба,да купи старата им къща,за да осигури спокойствие на семейството й,да стане част от семейство Текин.Според мен той наистина я обича.Само защо не може да разбере,че с тези мафиотски истории нищо добро няма да излезе.Може да не е чак толкова богат,но да е щастлив и спокоен с жената,кояот е избрал и със сина си.За къде бърза толкова? Не може малко да се напънеш,а после цял живот лайф,трябва непрекъснато напъване.Забъркаш ли се с мафията,няма излизане,защо е толкова наивен да си мисли обратното? А и Лейля и на нея й се услаждат парите,трябва да го притисне да се откаже,а тя си затваря очите,защото така е по-лесно,но само засега.Проблеми ще има,няма как,те само се отлагат във времето. Вярно е ,че без пари не може,но защо си мислят,че те ще решат проблемите им? Ако са оставени на спокойствие няма да си омръзнат според мен,той гради планове за бъдещето си с нея,това е много сериозно.Лейля е пристанът за Оуз,а не обратното. След всички бури,които е преживял тя му дава спокойствие и подкрепа,вярна е и е винаги до него.Тя е човекът,на когото може да разчита,а това е много ,много важно. Сега й отвръща със същото.   Heart Eyes
   Неджля обичала Джем-в снощната серия пак си с спомни разговора си с Фикрет на гроба,как се е опитала и е можела да го напусне,сори любов тук няма и със свещ да я търсиш. А проекта спечели,защото Али вече си я е заплюл.Сваля я напрекъснато,но той е на светлинни години от нея и тя от него,връзката им ще бъде пълен провал,убедена съм.  ooooh! Освен това прибра парите от Шефкет,браво на момичето,много сестрински и загрижено постъпи и после не била алчна,как не.В това отношение с Лейля си приличат и това много ме дразни.
    Темата е прекрасна,поздравления за оформителите.
     Ангелче ,кадрите от сватбата на Лейля и   Оуз са прекрасни,благодаря    bouquet

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 14:32 от charovnica

# 22
Благодаря за новата тема.Чудесна както винаги. Simple Smile
Абе момичета не можете ли да си спестите коментари от рода"Сакати, болни и т.н.Божеееееееееее, не мога да повярвам какъв край"?
Трябваше да се направят две теми за Листопад, едната да си коментираме сегашните събития във филма, и една за гледащите по турската.Голяма каша е с тия бели букви.То добре се коментира, ама все някой не разбрал за белите букви.
Баси.

# 23
Ами има си и такива хора, още в първата серия стана ясно че Оуз е мошенник.А и с такъв мързел като Лейля, на човек му се налага повече да се напъне.

# 24
  • до една звездичка
Трябваше да се направят две теми за Листопад...

Две еднакви теми в един под/форум не може да има.

# 25
   Разбирам,че не иска да работи Лейля,но и с по-малко може да се живее,поне не съм видяла тя да му е натяквала за пари.Както Ферхунде дето хем не работеше,хем само мелеше на Шефкет,че не й дава всичко,което тя заслужава.

А и да си мошеник е едно,да се забъркаш с мафията съвсем друго,доста по-сериозно и опасно.

# 26
Трябваше да се направят две теми за Листопад...

Две еднакви теми в един под/форум не може да има.

Разбирам, и за мен няма проблем с белите букви, като не искам не ги чета.Но винаги се подхвърлят коментари за бъдещи събития, което ме вбесява.Точно и ясно са описани правилата относно бъдещите събития, ама не, като малоумните трябва всеки път да се обяснява едно и също.

# 27
  Разбирам,че не иска да работи Лейля,но и с по-малко може да се живее,поне не съм видяла тя да му е натяквала за пари.Както Ферхунде дето хем не работеше,хем само мелеше на Шефкет,че не й дава всичко,което тя заслужава.

А и да си мошеник е едно,да се забъркаш с мафията съвсем друго,доста по-сериозно и опасно.
Ами те хората са си го казали, че човек от главата си пати, кой каквото си направи и врага не може да му го направи.А и оная патка заспала много добре вижда накъде отиват нещата, ама си затваря очите.Защо?Защото на всеки му се ослаждат паричките.А тя не е нищо по различно от масата.

# 28
Лейля не може да остави Оуз не заради парите, а защото той е единственият в този момент, който се интересува от нея и разбира. Вижте че всички я нападат, зарязват, обвиняват, все едно, че за всичко тя е виновна. Виз за парите можем да кажем, че  в случая  Неджля е материалистката - тя се ожени за богаташ и сега  и новопоявилия се, който също си пролича не е кой да е нали. Изобщо за Лейля не е водещото парите.

# 29
Стана ми жал за Ферхунде,с какъв жален поглед гледаше репортажа за бебето на Левент,а още по мъчно ми стана как се награбиха с Шефкет на строежа-ей тая жена не знае какво иска.
За това да си вземе Шефкетчу за бурните нощи/след като изпитва такава страст към него/,Левент за светските събития/то май друг красив мъж не остана в сериала/,Митхат да си я издържа/и без това влюбен та чак до глупост/.
Дано накрая да миряса Ферхито.

Само за Лейля и Неджля се пише Confused

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 14:55 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт