Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 725
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Kurnianos, сподели моля те ти от кога си на тази диета? Спортуваш ли? Правиш ли допълнителни упражнения в къщи? Застоите ти по колко време са били? И коя кръвна група си?

# 76
Здравей  theDoris  както казах имах много почивки дори и веднъж не успях 24 дена наведнъж но ще опитам сега или по точно от утре.Та сега аз живея в Германия и тук е много прочута точковата диета та затова я започнах но резултатите бяха много бавни а знаеш как е на човек които има да сваля много кила сякаш му се иска да се събуди един ден и те да ги няма и затова продължих точковата диета но заедно с безвъглехидратната и така резултата се появи по бързо след което се записах на фитнес и ходя по 4 пъти на седмица което повярвай ми много допринесе което никога не съм вярвала като нито карам колело нито степ нито бягане ми е по сърце само с тежести и резултата стана страхотен корема ми се пооправи има още но значително понамаля ръцете ми се стегнаха абе наистина сам много доволна.Започвам от утре с вас но вече не на точковата защото нямам толкова много за сваляне искам още 5.6 килза и край.Ако не съм отговорила на всичките ти въпроси питай и когато мога ще пиша.До скоро и успех на всички.

# 77
Здравейте момичета аз днес започнах диетата с-срамувам се да кажа но с начално тегло 72.000 но се успокоявам с това че съм в цикъл.Утре ще пиша резултати макар че не виждам много много да се пише тук но да се надяваме че някои ще отговори,посмъмри или поучи.Лека вечер и до утре а също така и успех на всички тук.   bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Здравейте мили дами. Писах преди известно време тук. Истината,че така и не започнах диетката поради ред причини и си вися на същите килограми,явно не му е било времето или по-скоро мотивацията ми куца жестоко. Усещам,че от утре е момента.Какво да ви кажа мотивацията ми в момента е,че след 34 дни се връщам в БГ и бих искала да изглеждам по-добре,както и по празниците разбира се. В първите два дни,в които бях решила да съм на режима срещнах малко трудности с млечните продукти,даже не толкова със сладкото,надявам се този път наистина да успея,дето има една дума падам-ставам и продължавам newsm10 .Пожелавам на всички много търпение и сили.

# 79
Добро утро момичета justdoit успех на теб и на всички останали на мен днес ми е втори ден и сам с -1,200кг. но да не се радвам предварително.Като първи ден предполагам е само вода.До утре когато ще кажа колко сам отново.Лек ден и до скоро.

# 80
аз съм пред голям провал.кажете възможно ли е на 8ми декември на студентския изпих сумати вино ,това беше единственото не позволено нещо и се  връщам с 4кг отгоре направо ми се прирева.и сега не мога да се преборя с два кг.по принцип диетата ми трябва да свърши събота и мисля от понеделник на плодове и 1ай.добро захранване ли е според вас.и имам  огромен проблем хрони1ен запек и с тези меса 6ти ден не сам ходила до вц.

# 81
Добро утро момичета ако изобщо има някои тук.Аз само да пиша резултата ми от тази сутрин та кантара покажа 70.400кг. от вчера сам с -400гр. успех на всички и до утре сутрин отново тук.Лек ден и успех на всички.   bouquet  bouquet  bouquet

# 82
аз съм пред голям провал.кажете възможно ли е на 8ми декември на студентския изпих сумати вино ,това беше единственото не позволено нещо и се  връщам с 4кг отгоре направо ми се прирева.и сега не мога да се преборя с два кг.по принцип диетата ми трябва да свърши събота и мисля от понеделник на плодове и 1ай.добро захранване ли е според вас.и имам  огромен проблем хрони1ен запек и с тези меса 6ти ден не сам ходила до вц.

Как така се връщаш с 4 кг. отгоре? Това да си качила за една вечер е напълно невъзможно.
6 ден без изхождане си е голям проблем! Диетата е с доста мазна храна и не би трябвало да предизвиква запек. Вземи незабавно мерки - чай сание или каквото там ти помага. Не бива да оставяш да се токсицираш допълнително.

Колко вода пиеш дневно?
Правиш ли онези упражнения за хората с хроничен запек?
колко често пиеш чайове за разхлабване?
А сега зеле ядеш ли /за фибри/?
Пила ли си някоха ХУСК?

# 83
всичко съм пробвала за запек,но най ми помагат хапчетата лаксатол.затова и сега тях взех,но гледам да ги приемам,когато не съм в университета на другия ден.иначе главно ям зеле и зелена салата.а водата понякога е малко ,но пия ли много не излизам от тоалетната да пикая.за сега съм заковала на 65кг а диетата свършва в събота,но съм доволна и мисля пак ще я правя след празниците.сега ще направя почивка с плодове

# 84
А упражненията за лениви черва не ти ли помагат?

# 85
А упражненията за лениви черва не ти ли помагат?

Какви са тези упражнения? Praynig

# 86
Ами те са за коремната мускулатура - на земата легнал караш колело, вдигаш краката и такива. Когато живеех на общежитие едната съквартирантка имаше хроничен запек и ги правеше всеки ден - до час след упражненията посещаваше тоалетната. Упражненията имат и страхотна екстра - плосък и стегнат корем.  Flutter От нея прихванаха и няколко други момичета от съседни стаи /тогава разбрах, че ленивите черва са доста често срещана болежка/ бяха много доволни от резултата.  Peace Нещо ровеха и из нета да гледат допълнителни упражнения.

След като станах майка и малката не се изакаше 2 дни и аз започвах с масажче и упражнения, само дето аз движех крачетата - нямала съм неуспешен опит - до час след гимнастиката имах пълно гърне  Blush

# 87
Здравейте Simple Smile От днес и аз във вашите редици.
Всички ли почвате с плодове и чай? Май няма да успея. Просто не мога да стоя гладна и това е.Ама ще пробвам де..... Имам 5-6 кг от бременността ,които не мърдат и това е. Не че се старя де  Embarassed До днес обаче Wink Успех на диетуващите  bouquet

# 88
така напускам ви за сега диетата ми свърши събота с минус 5.500кг свалени.ще карам три дни само на плодове преди празниците.весели празници

# 89
Добре дошла на tida flyr  Hug и довиждане на mu6inka  Hug /е не си мисли, че те урочасвам пак да се върнеш сред диетуващите/

Време е да се преброим, момичета - колко сме на клона?  Crazy

И така аз вече и хабер си нямам кой ден съм от диетата. Резултата е -7 кг., което е добре и силно вярвам, че ако бях ходила на фитнес или друг спорт то резултата щеше да е двойно по-добър. Но.... женска лакомия и пуст анорексичен стремеж към изчезване нивгаш няма да се погледна и да си каже "Дорис, моето момиче, нямаш какво повече да сваляш - супер си" Crazy
Към настоящия момент силно недолюбвам месото и ако бе лято сигурно щях да я подкарам само на зеленчуци, но сега са безумно скъпи, но за сметка на това безвкусни!

Някой може ли да ми обясни защо аджеба не са ни разрешени млечни продукти? След като така и така махаме на корем протеини и мазнини, кое в млякото се вижда опсано недиетично? Thinking В този ред на мисли към момента смятам след празниците /амииии дааа СЛЕД празниците/ да се присламча към дюканките, но направо втора фаза, което ще рече тази тук диета + млечни. Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт