Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 749
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
здравейте! утре започвам и аз,че днес ми се объркаха нещата  Embarassed
за първите дни съм приготвила пържолки (свински ,телешки и пилешки) ще си ги пека на скара или на фурна ,салата... при ястие на фурна мойе ли да се използва малко олио  newsm78 или олио се слага само на салатите  Thinking
а лимон за рибата?

# 121
Здравей лемур Hug
Нова съм и нямам опит,но си мисля,че може олио да ползваш и за салатите и за манджите.Все пак ще ползваш малко няма да пържиш Peace

# 122
Пърженето също става, не може само да се панира с брашно.

# 123
Мазнини може  Peace което е основен + пред Дюкан. Може гъби и маслини.

Истината е, че след 15 ден нищо от позволеното не ти се яде и направо намаляш храната  Crazy

Спорт обезателно трябва да има момичета! /казя ТЯ, докато полежаваше на диванчето  Flutter/

# 124
Момичета аз започвам от 67кг при ръст 166см. Днес ми е първия ден и за съжаление няма да мога да вечерям преди 8. Обикновено гледам да вечерям около 8, но днес няма да мога. Искам да попитам коя от вас е долу горе моя калибър, за да може да се съревновавам с някоя от вас.   newsm51

# 125
Аз съм друг калибър, но със съпоставими мерки- 176 см- 73-74кг.
Спорт практикувам, но малко, правя един 20 минутен пилатес, който за мен е много труден, но аз никога не съм спортувала.
Днес ми е ден 2. Прегрешения имам, но за мен са незначителни, ако това са ми прегрешенията, няма начин да не отслабна.

# 126
Спорт практикувам, но малко, правя един 20 минутен пилатес, който за мен е много труден, но аз никога не съм спортувала.

Toва звучи много интересно. Чувам много хубави неща за пилатеса. Дай ако е възможно да погледна от къде си го изтеглила.  Praynig

# 127
Уха аз май съм най-дебела тук-167см.-77кг. Embarassed

# 128
Дорис, това е линкът към двете части: http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=winsor+pilates … =0&incldead=1

Роси, тука слаби няма Mr. Green

# 129
Дорис, това е линкът към двете части: http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=winsor+pilates … =0&incldead=1

Роси, тука слаби няма Mr. Green

Златна си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Уха аз май съм най-дебела тук-167см.-77кг. Embarassed
Аз в първи курс бях станала 80 кг, така че само ти се иска да си най....
На мен целта ми е да стигна поне 60кг, ако сваля под 60 ще е чудо на чудесата...

image , а защо прегрешаваш? Гладна си или?

# 131
Прегрешавам от лакомия..тоест ядох салата с домати и царевица, а вчера боднах едно панирано сиренце, но иначе спазвам основните принципи и мисля, че ефект ще има.

# 132
Здравейте,момичета!Много се радвам,че темичката ни се раздвижва  Hug
Аз днес имах един напълно нормален и режимен ден докато не дойде вечерта
 #2gunfire направо ми идва да се застрелям.Надявам се,че утре ще успея да надвия
страшната лакомия в мен и ще бъда напълно режимна Simple Smile

# 133
Добро утро! Hug
Кафе...  food010
Нещо не ми се получава с картинките newsm78
l

# 134
Здравейте,момичета!Много се радвам,че темичката ни се раздвижва  Hug
Аз днес имах един напълно нормален и режимен ден докато не дойде вечерта
 #2gunfire направо ми идва да се застрелям.Надявам се,че утре ще успея да надвия
страшната лакомия в мен и ще бъда напълно режимна Simple Smile

Искаш ли аз да те застрелям?! Ще ти направя тази услуга.
Аз изкарах вчера добър ден. През деня хапнах кюфтета. Следобед много ми се гризкаше нещо, но се справих с домати и краставици. По принцип и на мен вечерите вкъщи са ми проблемни. Като изключим факта, че вечерях късно - чак към 9,30 ч. всичко е наред. Вечерях чист омлет от 3 яйца със салата от дамати и краставици. Само искам по-бързо да дойде хубавото време, че да почна да ходя на разходка и да се появят по-читави зеленчуци по пазарите. Водата я докарах до 2л с помощта на чисти чаеве.

Роси** ,
за да сложиш картинка, когато копираш нейния линк трябва да я вмъкнеш в ето това  
Ето ще помогна за сутрешното кафе....

Общи условия

Активация на акаунт