Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 847
  • 711
  •   1
Отговори
# 420
само тези 4 дни редуваш и 5-ти ти е пак белтъчен, 6-ти бобови и варива и т.н и т.н.
Благодаря !  Hug

Мале, 90 дена си е сериозен период  Whistling.

# 421
Здравейте , момичета. Заинтересувахте ме с тази диета и вчера реших да се включа при вас. Идвам от Дюкан , така че не ми е трудно Simple Smile. Всъщност тази диета и се различава, и не съвсем  от Дюки . Проучих си храните, подходящи за кръвната ми група А и се оказа , че от мляко и млечни напълнявам. Така че, ще направя импровизация между двете диети- месо + зеленчуци+ няколко капки зехтин и като остатък от Дюки ще правя и един протеинов ден само яица +пилешко месо, т.е. ултра чист протеинов ден(без мазнини и зеленчуци) , който ще съвпадам с лунните фази. Вчера беше първия ми такъв чист ден, резултата ме смая -2 кг. В трета фаза съм на дюканстването( запознатите с режима знаят колко е продължителен и какво е трета фаза) , но не успях да сваля всичките кг, дано при вас успея. В темичката видях пост и на едно изключително момиче Николекса, тя пише и в Дюканската тема най- редовно, четете постовете и, това момиче е роден диетолог , много полезна информация има за всичко. От нея знам и как да решавам проблемите с 00. Никакви чайове само фибри Хуск- супена лъжица от тях във вода и няма проблеми, след като се приемат ( обикновено сутрин), изпивам и най- малко 2 чаши вода, иначе имат обратен ефект. Така , че пожелавам на всички ни успех с диетата и с борбата с кг и със задържането на постигнатото, разбира се. И пийте много вода.
Извинете ме за безумно дългия пост  Embarassed просто исках да ви се представя и ако мога да ви бъда полезна.    bouquet

# 422
  • Бургас
Здравейте момичета

Не знам какво ми става все ми е гладно SadКорема ми все къркори, вечер като си лягам е цяла симфония.А не да не ям, ям си и то прилично.Да кажа че прегрешавам с 3 лешника на ден и лъжичка сметана.Не мисля че е прегрешение де зашото нямат почти въглехидрати.
За 90 дневната и аз я заглеждам ама първо ще направя един курс от тази а после ще видим.
russof  3 кг. никак не са малко,това за колко дни?
Аз днес се теглих и аз толкова съм надолу 3 кг. за една седмица.
Добре дошла NeBuLa Klio

# 423
Браво, Лястовичке! аз не разбрах от кога си на режима , но това е за поздрав, голям сърдечен! Hug И при наличето на щайги с плодове...

# 424
Здравейте момичета

Не знам какво ми става все ми е гладно SadКорема ми все къркори, вечер като си лягам е цяла симфония.А не да не ям, ям си и то прилично.Да кажа че прегрешавам с 3 лешника на ден и лъжичка сметана.Не мисля че е прегрешение де зашото нямат почти въглехидрати.
За 90 дневната и аз я заглеждам ама първо ще направя един курс от тази а после ще видим.
russof  3 кг. никак не са малко,това за колко дни?
Аз днес се теглих и аз толкова съм надолу 3 кг. за една седмица.
Добре дошла NeBuLa Klio
3 кг. за 10 дни . И аз съм все гладна , вечер като си затворя очите да заспивам и само разни сладки неща ми се явяват . Стигнах до там че онзи ден несъзнателно взех да си спомням колко вкусна беше тортата от сватбата ми  Crazy Мисля си че при мен най-големият глад е за сладко и затова ми е по-трудно .

# 425
russof, и аз не мога без сладко , но прочетох в дюканската тема , че си правят момичетата плодово мляко от нискомаслено мляко и "степ"- това са едни разтворими напиттки на Кенди , но това може след 10- тия ден , примерно.
Та направи си , оптай!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:20 от Рòса

# 426
Браво, Лястовичке! аз не разбрах от кога си на режима , но това е за поздрав, голям сърдечен! Hug И при наличето на щайги с плодове...
От вчера и днес съм на вашата диета !
В понеделник ми беше подговтвителен - плодове и зеленчуци със сирене и тези два дена съм стриктно със вас ! Бях 10 дена само на плодове и салати, повече банани, но нищо не свалих  Tired. Явно защо  ! То не може да нагъвам банани и зеленчуци с много сирене и да искам да съм слаба.

Имам един въпрос ! Откакто минах на режима ми е много тежко на корема. А ми е само втори ден ?! Не изпитвам глад. Не мога да се позная?!  #Crazy Дали е оттова, че се ограничавах първите десет дена и не съм яла месо или ...?! newsm78

# 427
NeBuLa Klio, добре дошла. Сподели колко кг свали с Дюкан и за колко време? На мен този Дюкан ме депресира. Една седмица изкарах на него, демек ударния период и вместо да сваля - качих  Close. Оттогава си му имам зъб !  Mr. Green

# 428
[quote author=бяла лястовица

Имам един въпрос ! Откакто минах на режима ми е много тежко на корема. А ми е само втори ден ?! Не изпитвам глад. Не мога да се позная?!  #Crazy Дали е оттова, че се ограничавах първите десет дена и не съм яла месо или ...?! newsm78[/color]
[/quote]

Протеините са трудносмилаема храна. Диетите , които се базират основно на употребата им се отличават с това , че са лесни за спазване , защото месото засища. И в природата е така. Слонът цял ден набива трева до 140 килограма и все е гладен , а за размерите му няма да говорим. Лъвът се храни 1 път  с месо, но лежи по цял ден, защото енергията му отива да смели погълнатото  и издържа няколко дни без храна, защото е сит, а не защото антилопите бягат толкова бързо  Laughing. Още много примери има , а питоните, след като се нахранят издържат дори месеци. Е ние не сме нито лъвове, нито питони, но именно протеиновите диети са толкова популярни, защото се сваля, а свалянето идва от енергията, която организма хвърля, за да смели месото.

luchkata при теб може би проблема е , че се храниш с повече зеленчуци,за да се чувстваш толкова гладна. Пробвай да завишиш количеството на месото. И още един трик. Пий вода докато се храниш, увеличава количеството на храната в стомаха и повишава чувството за ситост. Значение за чувството на глад има и какви витамини приемаш. След прием на Геритамин, мога и слон да изям . В- комплекс витамините влияят също значително. Зелето, когато го консумирам прясно ме "остъргва" за това само сготвено . Следи тялото си .Наблюдавай кое как ти действа. Все пак след диетата ще дойде време, когато ще минем на обща храна   Mr. Green.

Връщам се , за да отговоря на бяла лястовица. Дюкан го правих 2 пъти, Първия път от 72 кг станах за 2 месеца 58кг. Провал в задържането. Промених държавата, климата, храните и белята стана. Резултат 89 кг.... да 31 +. Започнах 2 път Дюкан м април на миналата година до август свалих 20 кг. Ама сметката пак не излезе 69 кг финиширах. Мъча се с трета фаза и сега даже. Не ми е виновен режима, навсякъде пише , че е за цял живот. Този път обаче трябва всичко да се реши окончателно. Но избрах вас , за да досваля останалите 10- 11 кг. Дюкан уморява организма и психиката. Дано тук намеря по- правилния път. Някъде греша, дано намеря къде. Иначе доста полезни неща  научих от него. Ще ги споделям ако имате интерес  Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:48 от NeBuLa Klio

# 429
  • Бургас
luchkata при теб може би проблема е , че се храниш с повече зеленчуци,за да се чувстваш толкова гладна. Пробвай да завишиш количеството на месото. И още един трик. Пий вода докато се храниш, увеличава количеството на храната в стомаха и повишава чувството за ситост. Значение за чувството на глад има и какви витамини приемаш. След прием на Геритамин, мога и слон да изям . В- комплекс витамините влияят също значително. Зелето, когато го консумирам прясно ме "остъргва" за това само сготвено . Следи тялото си .Наблюдавай кое как ти действа. Все пак след диетата ще дойде време, когато ще минем на обща храна   Mr. Green.

Мерси за съвета Hugверно че напоследък се мъча с едно кисело зеле с месо ама слагам малки мръвки изглежда.Другото е яйца и салата и тук там луканка.Ще наблегна на месцето.Водата много не я обичам но ще се понапъна.

# 430
В темичката видях пост и на едно изключително момиче Николекса, тя пише и в Дюканската тема най- редовно, четете постовете и, това момиче е роден диетолог , много полезна информация има за всичко.

Здравейте на всички, да знаете, че и аз съм все още тук, ама не ми остава много време да пиша:) Добре дошла NeBuLa Klio:) Напълно съм съгласна относно nikolexa - момичето си разбира от приципите на диетуването. Peace Аз гледам да и чета постовете.  Тая седмица още не съм се мерила, ама съм решила по веднъж на седмица да е, така че ще дочакам уикенда...ама мине не мине и се размечтаете за ядене  Laughing то да ви кажа и аз понякога, ама като се сетя за вкусотийки и сладости и веднага се замислям, колко добре бих изглеждала, ако съм слаба и се напъхам в еди коя си дреха, която ми седи страхотно и така си се самонавивам да продължавам и апетита ми минава  Laughing...то диетуването си е до голяма степен свързано с психическата нагласа..тъй че, момичета, мислете колко ще сте красиви като отслабнете   bouquet

# 431
NeBuLa Klio, добре дошла. Сподели колко кг свали с Дюкан и за колко време? На мен този Дюкан ме депресира. Една седмица изкарах на него, демек ударния период и вместо да сваля - качих  Close. Оттогава си му имам зъб !  Mr. Green
и на мен не ми допада затова по- скоро съм на диетата на предшественика му , д-р Аткинс.
Тя по- щадяща и не ме изнервя...
Само тихо фда не чуят Дюканките , че едва ме приеха в темата ,, асега тотално ще ме изхвърлят ooooh!

# 432
лястовичке, ти в кой град живееш в Германия, че ми стана любопитно? Simple Smile...

# 433
момичета, да ви кажа, че аз мисля да продължавам после с режима на Папе, само дето закуската ми няма да е само въглехидрати, че след ядене на въглехидрати измирам от глад...та така...споделих тва-онова, ама явно по тва време на денонощието тук е празно, а моето бебче не ми остава много време по-рано да пиша...хайде, желая ви лека нощ и утре още минуси  Hug

# 434
Не , аз съм тук , чета...
А каква е тая диета на Папе?
Ако си легнала , лекаи мека

Общи условия

Активация на акаунт