Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 346
  • 711
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте,момичета!
От утре и аз с вас Hug За мен тази диета е най-ефикасна,поне аз най-бързо свалям с нея,така че започвам борбата с последните излишни килограми..надявам се и последна борба...до сега битките ги печелих,но не и войната #2gunfire Чак ме е страх утре да се кача на кантара....гледам  на 16.09.2010 съм била 73.7....дано да съм ги задържала PraynigУспех на всички и до утре  Simple Smile

# 571
  • София
Здравейте и от мен, момичета!
От днес и аз се присъединявам към вас. Възлагам големи надежди на тази диета и се надявам да успея да възвърна своите нормални килограми.
Успех на всички. Hug

# 572
Добро утро!  bouquet
Стартирам от точно 73 кг,дай боже на 14.2. да се влюбя в кантара виждайки шестичка на дисплея Praynig Започвам с пилешки пържолки и салата,използвайки ентусиазма на начинаещия,че към края на диетата вкусът от пиле ми става малко  Sick
Хайде,идвайте в темичката  Hug

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 11:46 от Omnnia

# 573
Здравейте на всички, нови и ветерани в темата !  Simple Smile
Аз нямам с какво да се похваля, но ми е толкова приятно да ви чета Simple Smile)
Желая ви прекрасен уикенд и много свалени килограми и сантиметри Simple Smile

# 574
  • Бургас
Здравейте

Днес ми е 16 ден от диетата.Вече нищо не ми се готви и не ми се яде, омръзна ми месото.
Днес ще изляза да се разходя с малкия че временцето е добро за раззходки.
Пожелавам на всички хубав и слънчев ден Hug

# 575
Здравейте и от немско !  Grinning

Отчет - два дена само на вода и -1.500 смъкнати. Доволна съм !  bowuu
Обаче от това лунуване ме скъсаха страшни киселини и си беше доста неприятно  Sick. Имах чувството, че отново съм бременна  ooooh!.

Аз почивка няма да правя между двата цикъла на диетата. Ще ги изкарам и двата без почивка. С мъжО се разбрахме. Смъквам килата до Велик Ден, които са на лентиччката ми и заминаваме за Париж и Дисниленд  Heart Eyes. Струва си жертвата, нали?! Като си помисля съм на кяр. Бях му казала 25 кила по 20 евро на кило = 500 евро. То почивка в Париж е  къде къде по - скъпа  Mr. Green. Но той сам  предложи да ми направи подаръка  Heart Eyes.

Менюто за днес !
Закуска - вода
Обед - заешко задушено с много лук и моркови
Вечеря -  пак Зайко Байко  Laughing

Пренареждах си сега гардероба.  Laughingложих на преден план дрехите, които са ми за цел да мога да облека през пролетта.

А вече отгоре качих моят блян - преди около 8 години. Боже не мога д аповярвам, че съм се побирала в тези малки и тесни дрешки - размер 34  #Crazy или по американско S ! Ясно ми е, че за този размер си трябват и дългосрочни лишение и спорт, но за сега не смея да мисля на там.

Приятна почивка на всички !  Hug

# 576
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новичките   bouquet . Захванали сте се с качествена диета т.е. количеството превръщаме в качество  Laughing. Лесно и приятно  се спазва, има само една опасност- да ви писне от месо, но си гответе и разнообразявайте и всичко ще е супер.
Отчет за днес - килограми стабилни. Може би и днес щях да имам минус , ако с целия си акъл не изобретих вълчи сандвич - пилешко месо завито в бекон , обилно гарниран с много домати, че и няколко пъти повторих. Днес ще съм оскъдна  Mr. Green  :
З- вода
О- салата с пиле
В- ще си направя супа с някакви зелении дето си накупих вчера, макар че даже и имената им не знам, да не говорим за вкуса.
бяла лястовица, голям стимул имаш наистина  Heart Eyes . И аз се замислям дали да не спретна оферта на моя мъж .  Thinking
Момичета!  Heart Eyes

# 577
  • Испания и Стара Загора
 Аз днес нямам минус,но не се оплаквам.Менюто ми е
З- кафе и 1 яйце
О-варено пилешко бутче с салата марули
В- същата като обяда  chef

При моя мъж такива оферти не минават.На него му е все тая дали ще отслабна или не.Както казва той,всичко си е за мен и за моето здраве,а и на мен ще ми тежат килограмите. Laughing

# 578
стимул имаш наистина  Heart Eyes . И аз се замислям дали да не спретна оферта на моя мъж .  Thinking

И ти, NeBuLa Klio   Hug .

Моят мъж пък се радва, че отслабвам. Той е ценител на стегнати дупета и стегната хубава гръдна обиколка. С такава една се запозна преди осем години  Wink. А и аз искам да съм такава отново  Whistling. При нас храната е страшно евтина и пълниш количката без да гледаш цените. Просто пълниш докато напълниш и слагаш каквото ти душа сака. Та кака ви лястовица пълнила-пълнила и затуй сега е на това дередже - сладоледи,сникърси,бонбони,шоколади,пудинги и естествено пресни хлебчета парят-парят от пекарницата всеки ден и вкусни тортички. Е сняма начин да не се мине в графата на свинята  Blush . Озря ми едва тая година главата за вталяване и разбира се огромното желание да сваля килограмите си. Преди децата се пробвах веднъж-два пъти, но издържах до втория ден и хайде пак на сладкишите. След това дойде каката и си виках какви диети, нали ще забременея и ще кача така или иначе. После кърмене една година и вълчи глад от него. И пак, че защо да отслабвам като искаме второ и пак ще кача. За какво да се блъскам като пак мисля да раждам  Joy. И родих, и кърмих почти 4 месеца и пак тъпкане, че съм гладна. И приключих с кърменето и от тази година вече няма лабаво. До тук с всички измислици само и само да не съм на диета Blush.

# 579
При мене нещо никакво заслабване няма, ама няма да се отказвам. Седя си на 71.7кг и тва си е, а за първи етап трябва да ги докарам до 66-67кг, което ми беше теглото последните 1-2 години. Утре дано имам минус, ама днес съм на гости и обилно ще се яде свинско. Поне е в диетата.

# 580
лястовичке, така ме мотивираш и мене като те слушам  Hug...че и аз от след-бремеността се освиних..то всъщност не от бремеността, ами от ядене, де Laughing... аз нямах мляко и почти 2 месеца се борих да ми дойде с цедене и папкане...но както и да е..по-важното е, че сега искам да си вляза в дрехите отпреди..нарочно си нося още бременните и така и не си купувам нови, по-широки, за да не свиквам с тая мисъл..имам толкова хубави дрехи отпреди..искам в тях да си вляза..айде, че нещо се отплеснах ...лека вечер на всички безвъглехидратки   bouquet

# 581
bgfifi, гледам, че са ни еднакви лентичките !  Hug Успех, ще се справим, сигруна съм Grinning .

# 582
Добро утро!

Вижте какво намерих за биоритмите: http://health.actualno.com/news_291467.html

Това обяснява защо по някога "задържаме" и нямаме минуси Simple Smile. Аз май съм започнала диетата в момент на максимално натрупване на мазнините, но пък сега трябва да вляза в разграждане ... след МЦ де ... Ще споделя резултати след седмица!

Весел ден на всички!

# 583
  • Варна
Здравейте момичета, търсих назад в темата, но никъде неоткрих дали може да се яде зелен боб ?!
Как милите, дали може ?!

# 584
zina ,хапвай зелен боб спокойно,средновъгл.зеленчук е с 7.1 гр.въгл. на 100гр. суров зеленчук Peace

Общи условия

Активация на акаунт