Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 336
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
  • София
lileti ( Лили), 37 години, НВД от 04.02.11, свалила 1 кг, цел - 20 свалени кг.

# 601
lileti ( Лили), 37 години, НВД от 04.02.11, свалила 1 кг, цел - 20 свалени кг.

Здравейте,
от седмица и аз съм на НВД и резултата е -2 кг.Днес се зачетох и в други форуми и теми за този режим и ми стана малко чудно,че навсякъде бяха разрешени и млечните продукти.Аз ли нещо бъркам с режимите?И още може ли да си пийвам от време на време поне кока-кола лайт,че от дюканстването ми е станала любима.

Момичета, бъркате малко нещата Simple Smile
Тук не е НВД, а БВД Simple Smile))

# 602
  • София
Благодаря ти *Tea*, сбъркала съм  Embarassed
lileti ( Лили), 37 години, БВД от 04.02.11, свалила 1 кг, цел - 20 свалени кг.

# 603
Моя е грешката  - извинете ме, момичета ! Аз съм написала НВД, а правилното е БВД !!!

Но това е без значение за тази тема, нали от сругата тема вече ще е каченом всичко в началната страничка и ще го напиша правилно  Hug .

# 604
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
заповядайте кафенцето  Wink

Успешна нова седмица на всички,и много свалени кг. Peace

# 605
Добро утро и успешна седмица на всички!

бяла лястовица едно предложение за новата тема от мен - да записваме сантиметрите, а не само килограмите. Лично при мен, а и при други познати преминали този режим, резултатите са по-впечатляващи в намалените сантиметри, а не толкова в килограмите. Примерно сега по кантар съм възстановила много от свалените килограми, а сантиметрите са само +1/2. Когато започнах диетата носех р-р 44-46, а сега съм на 38-40 (това по френската номерация, че дрешки пазарувам предимно от ЛаРедут Flutter). Та мисля ще е много по-стимулиращо да даваме и мерки в сантиметри или номерация на дрехите Peace.

# 606
Добро утро и от мен!
Ей тъй като понапекне слънчице и ми се отваря душата Sunglasses Момичета,защо не искате да си пишем стартовите килограми?То е ясно,че щом сме тук не сме фиданки EmbarassedНали се сещате,че тези които имат да смъкват много килограми ще смъкват доста по-бързо от останалите,което може до някъде да демотивира бавносмъкващите...а и с дадени мерки може да си сравняваме кой с какво темпо  смъква ако са с подобни данни..мое лично мнение.
Успешен ден на всички!

# 607
еееееееее момичета:) ко сте изписали за един weekend:) аз изкарах един от 10 сутрин навън и се пробирахме в 5.30:) с малката се водихме на балет, на животински пазари, игра в парка Заимов:) а  бе лудница:)

Весе (лястовичке), по моя кантар за почнах БВД от 69кг на 25.01.11 и сега съм 66,300 някъде:) задържам в момента, но мисля че е нормално:) цел 62 и съм 172 см:) иначе съм Лора: на 36 (ма април на 37). Таз сутрин си влязох в два чифта от слабите дънки! Важното е че се напъхах, нищо че още преливам:)))) нооооооооооооооо ще се справим:)

Похвалиха ме че ми личи че слабея:) иначе мацки и аз мисля, че се сваля много на мерки! от началото на диетата ханш от 100 на 96, бедро от 57 на 55 и талия от 76 на 73

# 608
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Зина 31 г.,  на НВД от 28.01., т.е. днес 11 ден минус 1 кг.  Sad, не ще да мърда тоя кантар, ама по дрешките резултати има и съм доволна. От тая сутрин включвам и кардио, че нещата нещо стават бавно. За зеления боб май ще забравя.
Поздрави   bouquet

# 609
Мацки, аз сантиемтри не меря, не ми се нещо разправя с метъра. Но съм със скапано настроение. Не само, че предната седмица едва мръднах с килата, ами днес и +300 грама отгоре. Направо ми е много тъпо ! Спирам да ям на обяд. Ще ям само за вечеря !  Sad

# 610
 бяла лястовица , Hug
Точно това не прави...номерът е да се яде на малки порции,но често,като за протеините важи да са минали поне 4 часа от последното хранене.Не знам,ама .......мисля че с това лунувате бъркате нещата newsm78Не са кой знае колко 26 дни диета,после си лунувайте,а тук...тамън организмът се нагоди и хоп...спирате му протеина ...Но в никакъв случай само вечеря! Naughty
Аз ям поне 3 пъти на ден и само гледай как ще смъквам,че и от млечни не се лишавам Mr. Green

# 611
Omnnia, аз мисля да карам на месо и зеленчуци до Велик Ден. Така че имам бая още до тогава, но не мога да проуменя, как само това ям, а качвам някакви си там грамове. Направо се вбесявам !

Дали не пекалявам всеки ден с чери доматите? Много ги харесвам и все си слагам към месото обилно. И вода не пия достатъчно, може и това да е оказало влияние.

Не казахте за червеното винце ! Може ли да пийвам по чашка вечер ? Идва все пак скоро свети Валентин  Wink,

# 612
лястовичке и аз съм на мнение да не намаляваш яденето! Още повече си шашкаш организма и ще нарушиш метаболизма!

и винце, мооооооооооооооооооооже:) то си го пише и то не по чаша, а до пол литър:) аз си пия всяка вечер:)

# 613
лястовичке и аз съм на мнение да не намаляваш яденето! Още повече си шашкаш организма и ще нарушиш метаболизма!

и винце, мооооооооооооооооооооже:) то си го пише и то не по чаша, а до пол литър:) аз си пия всяка вечер:)

Мацка, но аз съм се наточила на едно сладко винце. Няма ли да се поосвиня пак от него ?!  newsm78

# 614
бяла лястовица ,in der Ruhe liegt die Kraft!,така че споко Heart Eyes
Ами поекспериментирай...спри това дет си мислиш,че бърка формулата и ще видиш...до великден време бол Wink

Общи условия

Активация на акаунт