Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 265
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Твърдо за т.1. На 2 см от лицето на  Еда, и земетресение не може да ги раздели!

# 616
Би трябвало да е в началото на епизода, защото се вижда якето на Еда, което е от плат. След това при срещата с детето, Еда е облечена с кожено яке.

# 617
Аз гласувах с първата опция.  Hug Нормално е след като има вече 5 серии от новият сезон да има и целувка, че романтиката нещо липсва а все пак заради нея гледаме сериала. А след като ни залъжат с нещо хубаво, могат отново да започнат издевателствата над нашата психика!   Rolling Eyes

# 618
Би трябвало да е в началото на епизода, защото се вижда якето на Еда, което е от плат. След това при срещата с детето, Еда е облечена с кожено яке.

И аз така си мисля! Ама къде е отишла Мелда!

# 619
Коя е тайната, която Мелда крие от Еда ?

Ако не е за миналото, защото ние знаем тази тайна с девствеността, трябва да е за след раздялата. Дали Мелда не е осуетявала опитите на Харун да разбере нещо за Еда ???
Дали е знаела за неговият интерес към съдбата на Еда и не й го е казала.
Това разбира се, ще очерни допълнително образа й, но аз тази вечер отново си пуснах края на предишната серия и като видях самодоволното й лице и усмивка, отивайки на среща с Харун или Бату, никакво доверие й нямам. Противна ми е, защото очаквам нея да я видя тъжна, съсипана, а то пак Еда милата е с проблеми, този път заради детето си. В основата на всичко е Мелда, но възмездие за подлостта й няма. Tired
Веднъж вече изказах предположение,че Мелда може да е поддържала връзка с Харун уж да го държи в течение за фирмата и умишлено е подвеждала Харун за Еда. Тя се опитва да върне фирмата на Арсланлъ за да го спечели отново.Затова и Харун и се обади и и определи среща.А Еда може точно това да е открила в компютъра на Мелда,или записа от Ава.

# 620
Коя е тайната, която Мелда крие от Еда? Какво предложение ще направи Арас на Еда? Защо Еда ще поиска среща с Харун?

Добър вечер, скъпи дами!
Тези три изречения са от резюмето на 58 серия, а това са моите разсъждения във връзка с тях. Не всички диалози бха преведени и има много неща, които не са ни съвсем ясни.
Коя е тайната, която Мелда крие от Еда? Това, че Харун и се обади да се срещнат.
Какво предложение ще направи Арас на Еда? Някое от момичетата днес беше написало, че Арас е отправил покана към Еда за отиване до Адана.
Защо Еда ще поиска среща с Харун? От това изречение си мисля, че среща ще има и тя е свързана с уточняване на взаимоотношенията и срещите между Ямур и Еда.
В анкетата гласувах с т.1, защото силно се надявам целувка да има.

Така е! Няма превод и само фантазии!Съгласна съм, но кога ще бъде срещата Еда-Харун! Тая целувка в края или в на4алото на епизода е! Ако се следва традицията трябва да е в края, ама според фрагмента трябва да е в на4алото!Отвсякъде шаш!

Мисля, че целувката е в началото. След срещата с Мелда, Харун се среща с Еда и тогава е целувката. На другият ден, косата на Еда е хваната по различен начин, виж момента с баща й в магазина и с детето, когато мери роклята. Забелязала съм, че 2-рия и 3-тия фрагмент по принцип завършват, така както свършва серията.

# 621
Това за записа е възможно! Но мисля, 4е ще стане като с фалшивата бременност на Мелда! Едно голямо НИЩО!
Дааа! Това е една от големите вини на Еда към Харун! За това ме е яд. 4е Харун много бързо  предаде фронта!

# 622
Аз гласувах с първата опция.  Hug Нормално е след като има вече 5 серии от новият сезон да има и целувка, че романтиката нещо липсва а все пак заради нея гледаме сериала. А след като ни залъжат с нещо хубаво, могат отново да започнат издевателствата над нашата психика!   Rolling Eyes

newsm10 newsm10 newsm10 Или да ни спрат филма. hahaha hahaha

# 623
Твърдо за т.1. На 2 см от лицето на  Еда, и земетресение не може да ги раздели!
Хахахах, kalamitsi, отново крайно и забавно изказване от твоя страна  smile3532

# 624
Мисля, че Харун е имал среща с Мелда! А на Еда е казал, че ще се видят може би по-късно! Виж зад Еда паркинга е празен, ако имаше среща с нея, логично е да паркира там.

# 625

И аз така си мисля! Ама къде е отишла Мелда!
Възможен сценарий.
След прегръдката Мелда ще му каже колко много се радва да го види,може да се опита пак да го прегърне,но той ще я отблъсне и ще каже,че има важна работа и ще тръгне. Тогава тя ще се замисли малко,през това време той ще се е отдалечил, в момента който реши да го последва Бату ще се появи и няма да успее.После Бату ще и предложи да влязат в колата, защото е много студено и ще се повтори сценария с Ниса.
Как си ги измислям само... hahaha hahaha hahaha

# 626
Здравейте мили незабравимки  Hug Heart Eyes Днес пак добре сте се вихрили щом като едвам ви изчетох Peace малко се стреснах с тази новина за края на филма дано се окаже поредната лъжа.
Поздрав за всички неуморни стихоплетци и за всички вас който подържата огъня във форума. Heart Eyes  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=6_TUeMseGDA

# 627
Мисля, че целувката е в началото. След срещата с Мелда, Харун се среща с Еда и тогава е целувката. На другият ден, косата на Еда е хваната по различен начин, виж момента с баща й в магазина и с детето, когато мери роклята. Забелязала съм, че 2-рия и 3-тия фрагмент по принцип завършват, така както свършва серията.

И аз съм забелязала, че така както завършва фрагмента с говор, така завършва и серията.
Според мен Харун и Мелда се срещат във връзка с фирмата, която си мисля, че Харун ще създаде. Не напразно в предишния епизод дадоха как Харун и Тарък оглеждат офис. Затова е и толкова кратка.

# 628

За всички творци днес в темата, няма да изреждам поименно, че ще изтърва някой!

# 629
Това за записа е възможно! Но мисля, 4е ще стане като с фалшивата бременност на Мелда! Едно голямо НИЩО!
Дааа! Това е една от големите вини на Еда към Харун! За това ме е яд. 4е Харун много бързо  предаде фронта!
Имам някакъв спомен, че Мелда още тогава "видя сметката " на лаптопа, на който гледаше действието, предавано от камерата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт